Hüseyin Hilmi Işık Polemiği

You may also like...

3 Responses

  1. osman arslan dedi ki:

    zaten bu tayfanın tek gayesi müslümanlarla savaşmak-çatışmak ve fitne tohumlarını ekmekten öteye gitmiyor. Üstad, kendilerine hadlerini tamamıyla bildirmiş ise de, bu alçakların yüzü olmadığından başka müslümanlara saldırıyorlar. ilmihal adı altında fitnelerine rastlamak hiçte zor değil. elhasılı bu zararlı ve müslümanlık ile hiç bir ilişkisi bulunmayan ahir zaman fitne fırkasını Allah’a havale ediyorum

  2. Ahmet Cüneyt Üçışık dedi ki:

    2014 yılında, yani bu yazı kaleme alındıktan 43 yıl sonra, yaşananlara bakınca merhum Necip Fazıl’in ferasetinin ne kadar açık olduğu anlaşılıyor. Abdülhakim Arvâsi Hazretleri yerine kimseyi bırakmadığı ve ehil olmadan irşad kalkışanlar hakkında çok büyük uyarılar yaptığı halde, Hakikat Gazetesi’nin devamı olan İhlas Camiası, vefatından sonra Hilmi Bey’i, onun ardından damadı Enver Bey’i ve hatta onun ardından torunu Mücahid Bey’i tamamen mesnedsiz iddialar ile Abdülhakim Arvâsi Hazretleri’nin halifesi (veya onların laf ebeliği terminolojisi ile vekili) olarak lanse edip sahte bir silsile yayınlama ve binlerce müslümanı bu şekilde aldatma cüretini göstermiştir. Bu yazı 43 yıl sonra hala güncelliğini muhafaza ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.