Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
muratti

Uğur Dündar

Recommended Posts

NAMAZ KILAN ÇOCUKLARA TERÖRİST MUAMELESİ

 

Namaz kılan öğrencileri suç işlemişlercesine ana habere taşıyan Star TV ana haber sunucusu Uğur Dündar'ın aynı gün Haber7.com'da yayınlanan İstanbul'daki bir lisede, öğrencilerin öğretmenin de sınıfta olduğu sırada, bira içip kadeh tokuşturduğu görüntüleri yayınlamamasını ise basın etiğine aykırı bir davranış olarak niteleyen Şenocak, "Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla bağdaştıramadığımız bu çifte standart kabul edilebilir bir davranış değildir. Ders dışında cuma namazı kılan öğrencilerin bu eylemlerini bir terör suçu işlemiş gibi haber bülteninde dakikalarca gösteren Sayın Dündar, ders saati içinde sınıfta bira içen öğrencileri niçin haber konusu yapmamıştır? Ders saati içinde sınıfta bira içmenin haber değeri Sayın Dündar'a göre yok mudur? Sayın Dündar’ı ilkeli ve dürüst gazetecilik yapmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

http://www.haber7.com/haber/20091027/Namaz...dara-kinama.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

Namaz kılan o çocuklar Brezilya'ya gitselerdi eminim haber olmazlardı. Hatta belki Uğur Dündar tarafından savunulurlardı : )

 

Bunun gibilere seviyelerine düşmek pahasına da olsa aynı silahla cevap vermek lazım.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Üstadın şahane bir tesbiti vardır. Der ki: "Bunlar demokrasiyi ve hürriyeti vicdani kanaat ve saf fikir adına değil, islamlığın sesini boğacak derecede küfür şamatalarını çoğaltmak için isterler."

Tanzimat artığı bu küfür yobazları, nerede İslam'a dair bir iz görseler üzerine yürümek için büyük gayret içindeler yıllardır ve kullandıkları maskeler demokrasi, hürriyet ve basın özgürlüğüdür. Yüzde bilmem kaçının müslüman olduğu bir ülkeyi bırakalım, içinde sadece on tane müslüman yaşayan bir ülkede bile müslümanları rencide edecek şekilde bu tarz bir saldırı haberi müslümanların bu ülkede yaşamaya, ibadetlerini yapmaya hakları yoktur mesajını vermekten başka bir şey değildir. İçinde sadece bir tane müslüman yaşayan bir ülkede bile sen böyle bir haber yapma hakkına sahip değilsin!

Bu medyanın ve bu medyanın telakkisini taşıyan her müessesenin kökten kazınıp temizlenmesi elzemdir.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bir sebataycıdınan! bir beyaz müslümandan! bir küfür yobazından! başka nasıl söylemler beklenebilirki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Biz ki bu zihniyete tabii olmak zorunda bırakılıyoruz )': İnancını yaşamaya çalışan müslümanları odak noktası yaparak bir suç işleniyormuş gibi empoze etmeye memur olduğunu her daim ifşa eden bu medyanın ,tavrındaki bu rahatlık beni delirtiyor .Elbet inceden inceye işlenmek istenen ama istedikleri kıvamı bir türlü yakalayamadıkları bu zihniyetin ebedi iptâl olacağı gün gelecektir, bi iznillâh .

Share this post


Link to post
Share on other sites

efendim başlıktaki 'domu.' kelimesinden hiç haz etmedim, maalesef aynı kelime kefere uğur için kullanılmış olsa dahi kabul edemiyorum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
efendim başlıktaki 'domu.' kelimesinden hiç haz etmedim, maalesef aynı kelime kefere uğur için kullanılmış olsa dahi kabul edemiyorum.

 

neden kardeş?

Share this post


Link to post
Share on other sites

bir şeyin alıcısı olmazsa satıcısı da olmaz. star tv ye ve uğur(suz) efendiye reyting sağlayan halk Mozambikte yaşamıyor. işte bunun için çok uyanık olmalıyız. sadece kendi izleMEmemiz yetmez İZLETMEMEK için de gayret sarfetmeliyiz. en büyük ve önemli çözüm bu. bunu yaptıktan sonra da en tabii hakkımız olarak star tv yi ve uğur efendiyi en sert şekilde kınamalı, işin doğrusunun nasıl olacağını ve namaz kılmanın utanılacak değil, Şeref ve İftihar duyulacak bir fazilet olduğunu izah etmeliyiz. insanlarımız İslam'ı çekingenlikle değil dobra dobra yaşamaya cesaret edebilmeliler. bu bilinç oluştuğunda uğursuzlar yanımızdan salavatla da geçemez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

 

Dündar twitter'da dalga konusu oldu.

 

Dün akşam TV8’de Okan Bayülgen’in sunduğu Kral Çıplak programa konuk olan Uğur Dündar, kimsenin kendisine iş vermediğini belirtti. Konu sosyal medyanın öncelikli gündem maddesi oldu. Sosyal medyada Dündar'ın açıklamaları ciddiye alınmazken, birçok kişi mizah malzemesi yaptı.

Bir twitte, “Binlerce faali meçhulün ve işkencelerin yaşandığı 90'larda fırın basan Uğur Dündar'a muhalif gazeteci demeyin hem ekmek hem Allah çarpar” ifadeleri kullanılırken başka bir kişi de şu yorumu yaptı; “Uğur Dündar, şutlandı diye 'muhalifler susturuluyor' diyorsunuz da bu adamı susturmak isteyen tek bi cenah vardır; onlar da hamamböcekleri

 

Dündar programda haber sunacak kanal bulamadığını belirterek, işsizlikten de yakındı.

 

STAR'IN REYTİNGLERİNİN DÜŞMESİNDEN MUTLU

Star Haber’den ayrıldıktan sonra reytingilerin düşmesine sevindiğini söyleyen Dündar "Bu da halkın demokratik tercihidir, protesto hakkıdır. Ben çok mutluyum." dedi.

Sansüre karşı tavır aldığını belirten Dündar, Tansu Çiller’in peşine maliye ordusu taktığını, Doğan Güreş’in kendisi hakkında ‘divanı harbe veririm’ dediğini, Ayhan Çarkın’ın kendisi hakkında ‘infaz kararı alındığını’ söylediğini belirtti.

 

KILIÇDAROĞLU YERİNE DÜNDAR

Deniz Baykal'ın İstanbul Belediye Başkan Adaylığı konusunda kendisine teklif getirdiğini öne süren Uğur Dündar "O görev Deniz Baykal döneminde Kılıçdaroğlu’ndan önce bana teklif edilmişti” dedi.

Teklifi hiç düşünmeden geri çevirdiğini söyleyen Uğur Dündar, hiç bir zaman siyasete atılmayı düşünmediğini ve gazetecilik görevini objektif bir şekilde yapmaya çalıştığını, bu nedenle iktidarların hedefi haline geldiğini de sözlerine ekledi.

Uğur Dündar’ın bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı buldu. Uğur Dündar twitter’da en çok konuşulan konuların başında gelirken, muhafazakarı da ulusalcısı da Dündar’ı sert bir şekilde eleştirdi.

Uğur Dündar’la ilgili sosyal medyada çok sayıda mesaj yayınlandı. Mesajların büyük bir kısmı eleştirel olurken, Dündar’ı savunan çok az sayıda meaj yazıldı.

Üniversiteye girişlerde uygulanan farklı katsayı uygulamasının kaldırıldığı güne denk gelmesi de twitter mesajlarının temeli olurken, kullanıcılar Dündar’a ‘İmamhatiple aynı gün TT olmak nasıl bir duygu?’ sorusunu yöneltti.

 

İşte twitter’da Dündar’la ilgili yazılan masajlardan bazıları:

faikcelikoflu faik çelikoğlu

Aranızdan birisi Uğur Dündar'a iş versin de sağda solda ağlayığ, dilenmesin o karizmasıyla. Bunun tam zamanı.

 

okayahmet ahmet okay

Uğur Dündar İmam hatip ve imam hatipliler le aynı anda #tt olmak nasıl bir duygu ?

 

tugceetogan Toochee

Kesin Uğur Dündar hamam böceklerinin ahini aldığı için bunlar basına geldi... Oysa ne umutlarla gelmişti hamam böceği o muzun icinde...

 

ResulSenses Resul Şenses

Uğur Dündar, işsiz kalmış, yaşı kaç acaba... haa bu arada emeklilik yaşı kaç?

 

DrSegulAy Ayşegül Erkaymaz

Uğur Dündar dede olmayaydı biz hamam böceklerinin muzların içinde Afrika'dan ülkemize göçen bir mülteci olduğunu asla öğrenemeyecektik.

 

DUMANSMAL İSMAİL DUMAN

Uğur Dündar da ucu kendine değdiği zaman bağırıyor ozaman neden ses çıkaramıyordu geçmiş olsun....

 

Medariiftihar MED

Binlerce faali meçhulün ve işkencelerin yaşandığı 90'larda fırın basan Uğur Dündar'a muhalif gazeteci demeyin hem ekmek hem Allah çarpar:)

 

yalcinkundera Yalçın ÖZTÜRK

Dün e kadar onlarca solcu-kürt yazar gazeteci içerdeyken, gözaltında öldürülürken Uğur Dündar ne yapıyordu?eşek eti peşinde koşuyordu...

 

Burak_Ozyigit Burak Ozyigit

Uğur Dündar, şutlandı diye 'muhalifler susturuluyor' diyorsunuz da bu adamı susturmak isteyen tek bi cenah vardır; onlarda hamamböcekleri !

 

elifravza Elif Ravza YILDIRIM

Korkunç gözlerindeki "küçük dilimi yuttum" ifadesiyle ekranların tek gözlerine inanamayan gazetecisi Uğur Dündar sen sus da gözlerin konuşsun

 

ersinceliq Ersin Çelik

Katsayı kaldırıldı. Ortalık 7 sene sonra imam hatipli doktor dolacak ve 75 yaşındaki Uğur Dündar yeni bir testis haberiyle ekranlara dönecek :)

(Haber 7)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...