Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
muhalif

Doğu Türkistanlılara Oruç Yasak!

Recommended Posts

İğrenç bir vahşete, tarihin her daim tam alnında müslümanlar adına kara bir leke olarak kazınacak vakıalara şahitlik ediyoruz. Arakan'da olanlar ortada, Suriye yılı aşkın kan gölü, İran bir yandan siyonizme karşı birleşmeliyiz derken Esad'a desteği, İsrail gavurlarının Filistin'de yaptıkları zinhar ortada, Irak haritada hala var mı? Ciddi merak ediyorum.Evet safdil olabilirim. Libya'ya dakikasında giren Fransa Suriye için neden gıkını çıkartmaz? Müslümanın kimliği nerede kaldı? Ben şahit olduğum bu manzara, bu tarih adına utanç içindeyim. Buyrun bir kare daha, müslümana oruç tutmak yasak.. Allah kahreylesin bunları! Ve "ahlak dini" delisaçmasının amilleri hayvan budistler; kanınızda gayzınızla geberin!

 

 

Doğu Türkistanlılara Oruç Yasak!

 

9 milyon nüfuslu Şincan Uygur Özerk Bölgesi’ne yönelik baskılara bir yenisi daha eklendi.

 

 

 

dogu_turkistanlilara_oruc_yasak_h733.jpg

 

 

 

 

Pekin yönetiminin Müslümanların çoğunlukta olduğu 9 milyon nüfuslu Şincan Uygur Özerk Bölgesi'nde devlet memurları ve öğrencilerin Ramazan'da oruç tutması yasaklandı.

Bölge yönetiminin internet sitesinde yayımlanan genelgede, "Komünist Parti kadrolarının, devlet memurlarının (emekliler dahil) ve öğrencilerin Ramazan ayına özgü dini faaliyetlerde bulunması yasaklanmıştır" denildi.

Genelgede yasakların "Ramazan boyunca toplumsal istikrarın sağlanması amacıyla getirildiği" ileri sürüldü.

Kaynak: 2.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dünyanın her tarafında müslümanlar zulüm görüyor ve İslam ülkeleri seyrediyor. yok ki bir osmanlı "ne yapıyorsunuz siz!" diyecek. Bütün müslüman ülkeleri toplasak bizde dahil gerileme dönemindeki Osmanlı etmeyiz...

 

yazık bize...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allah'ın izniyle hepsinin öcü alınır.. İslam alemi bir asırdır kan ağlıyor (bizde dahil pkk meselesi) da hala özüne dönemiyor.. İnşallah Üstad'ında dediği gibi islam çiçeğine çabucak kavuşuruz..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merhamet maraz getirir... Bu sözün nerede ve nasıl kullanılacağı önemlidir ama müslümanların başına musallat olan, onları zaafa uğratan, hamle gücünü kıran bu merhamet olsa gerek. Merhamet ama kime? Mazluma, miskine, yetime, haklıya, masuma...

 

Mümine yumuşak, kafire şedit diyor kelamı Kur'an. Mislince ve mukabilince davranmak lazım. Irak'ta, Afganistan'da, Myanmar'da, Bosna'da, Çeçenistan'da, Suriye'de, Filistin'de, Doğu Türkistan'da olmadık vahşeti, zulmü, insanlık dışı halleri yapanlara nasıl hoşgörü göstereceksin, nasıl "ne olursan ol gel" diyeceksin, sen yapmaya devam et bende seni irşada devam edeceğim mi diyeceksin?

 

Mümine, mazluma, masuma her daim şefkat. Fakat kafire, zalime, ezenede aynı hal, aynı muamele. Yoksa hesapların nasılsa öbür tarafta görüleceğine sarılıp, Allah (c.c) büyüktür mü diyeceğiz? Allah'a (c.c) büyük demek bile saygısızlıktır çoğu zaman. Elbette ve niyetten geçilmeyecesine büyüktür, tasdike, kelama ihtiyacı yoktur O'nun (c.c).

 

Merhum Erbakan Hoca İslam ordusu, İslam Nato'su bilmem nesi diye diye gitti. Olsa bildirirsin Esed'e, Saddam'a, Mübarek'e, Kaddafi'ye daha kime kime... Bildirki, üşüşmesinler emperyalistler, kapitalistler, siyonistler, müslüman avcıları akbaba gibi müslüman coğrafyalara.

 

Kurban olduğum Allah (c.c) kardeşliğimizi, basiretimizi, cesaretimizi artırsın. Rahmetini eksik etmesin üstümüzden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...