Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Balamber

N-F-K.com Kolektif Kitap Projesi

Recommended Posts

Bu proje galiba daha önce denenmemiş olmalı.Zira benim fikrim.Nesyse bu projedeki gaye tabi ilerlerse, tutulursa kitap çıkarılabilinir.Bir sayfa açılacak fakat bu sayfa değil(kendi yazdıklarınız bölümünde) ve kalemine güvenen biri, o kişi bu sayfadanda belirlenebilir ve deyim yerindeyse kitaba başlıyacak.Bu roman olacaksa karakterlerin ismi mevkileri yani kitabın yürürlük işleri buradan yapılacak.En güzel yanıysa bu kitabın kolektif oluyor olması.Şayet bu proje tutulacak olursa kitap haline gelebilir.Düşünsenize bir gün siz bir gün bir arkadaşınız ve tüm n-f-k ailesi bir kitap bastırıyor.Eminim çok güzel işler ortaya çıkar.Yeterki proje desteklerinizle büyüsün diğer edebiyat forumları dahi gıpta etsin.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vallahi uygulansa çok güzel birşey olur ama...

Share this post


Link to post
Share on other sites

gerçekten çok guzel olur. Hos karsiladim ben. Nfk ailesi olarak boyle bir eser kazandırırsak kendimize, harika bir hatira ve iz birakmis oluruz. Disiplinli bir ekip ile olur. bilmem ki arkadaslar ne der?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harika bir fikir kardeşim. Gerçekten uygulanabilse nefis bir eser çıkartırız ortaya. Mümin arkadaşımın dediği gibi hem hatıra hem de derin bir iz niteliğinde. Sitedeki arkadaşlarımızın kalem gücü de az buz değil hani. Başlatılırsa elimden geleni yaparım inşallah. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

Format konusunda biraz daha fikirler gelsin. Bizce uygun, şahsen içeriğe de katkı sağlarız. Roman gibi uzun süre devam ettirilmesi gereken tek bir parçadansa, bölünmüş şekilde yazabileceğimiz birşeyler olması bana daha uygun gibi görünüyor.

Saygı ve selamlarımla

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu konuyu biraz araştırdım ve ilk defa duyduğum bir kaide işittim.Buna benzer bir yöntem imiş bu bir metod adı İstasyon medtodu şöyle ki;İstasyon Yöntemi, bütün sınıfın her aşamada (her istasyonda) çalışarak bir önceki grubun yaptıklarına katkı sağlayarak bir basamak ileri götürmeyi, yarım kalan işi tamamlayı öğreten bir yöntem.Bunu da biraz araştırınca öğrendim düşüncemde buydu zaten...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...