Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
zülcenaheyn

Şeriat Istemek Bir Insanlık Hakkıdır

Recommended Posts

Şeriat bugün Türkiye'de istenebilir mi? Kanunen teklif edilebilir mi? Bu mümkün değil.

Halbuki inananların şeriat yani İslam hukuku ile hüküm olunmayı istemesi bir insanlık hakkıdır, demokratik bir haktır.

Bu herkesi zorla Müslüman yapmak olarak lanse edildiği için ve dünya genelinde Siyonizm tarafından İslamafobia her koldan kasten yayıldığı için Müslümanlar da öcü, terörist olarak gösteriliyor ve bu kendi haklarını istemelerini bile kabul edilemez kılıyor.

Aynı psikolojinin tersini de Yahudiler kendilerine sağlamışlardır. Onlar Müslümanları öcü gibi gösterip kendi insanlık haklarını istemeyi bile engellerken kendilerini de dünyanın en mazlum milleti olarak göstererek kendi yaptıkları soykırımları meşrulaştırmakta ve diğer insanlara hoş gördürtmektedir.

Batıda Yahudileri birisi eleştirse hemen anti-semitizm ile suçlanırlar ve nazi diye damgalanırlar. Halbuki ırkçı olmak bile bir insanlık hakkıdır fakat buradaki nazizim sözde Yahudi soykırımı ile özdeşleştirildiği için aslında bu yaftalama ile de bu yalan canlı tutulmaktadır.

İslam hukuku inanan Müslümanlar içindir sadece ve Müslümanların şeriatı yaşaması ise bir insanlık hakkıdır. Osmanlı devrinde misal bir Fransız mahkeme işlerini gider Fransız konsolosluğunda yapardı, bir Osmanlı Rumu gider patrikhanede işini hallederdi. Evlilik, ceza, adetler, vs. hepsi her milletin kendi hukukunca halledilirdi.

İmparatorlukta çok hukukluluk, çok dinlilik, çok dillilik olduğu gibi çok hukukluluk da vardı.

Fakat İslam'ın bir numaralı düşmanı olan Yahudiler, Siyonizm ve Masonlar kurdukları İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin A takımı ile imparatorluğu yıkıp kasti olarak ırkçılık yaptıkları gibi (ki bu Türkçülüğü de tıpkı komünistlik gibi Yahudiler icat edip yaymışlardır) B takımı da Kemalizm adı altında sözde laiklik adı altında lâ-dinîlik, laikçilik, din düşmanlığı yapmıştır.

Bunun nedeni Türkiye yüzyıllarca İslam birliğinin önderliğini, merkezini oluşturduğu için dış ve iç güçlerin ilk evvel başı indirmesi gerekti. Bu başarıldı ve bu imparatorluk yeniden doğmasın diye de ülkenin başına din düşmanları geçirildi ve İslam terakkiye mani denip, Müslümanlar gerici kabul edildi. Daha ne zulümler yapıldığını da biliyoruz. Menderes devrine kadar evde Kur'an okuyanlar, okutturanlar Jandarma tarafından basılırdı, Menderes daha sonra bunu kaldırttı insanlar biraz rahat etti. Zaten Menderes'i indirip idam etmelerinin sebebi Müslümanlar üzerinden zulmü biraz olsun kaldırıp hafifletmesi idi. Düşünün şimdi kâfirlerin Erdoğan'dan nasıl nefret ettiklerini.

Bin sene bir cihan imparatoru olan milletin liderleri padişah ve halife iken millet belki de müstahak olduğu için Kamâl Atatürk ve İsmet İnönü gibi liderlere müstahak oldu. 54 yaşına geldiği vakit Mustafa Kemal ismini değiştirmiştir. Hz. Muhammed Mustafa'nın s.a.v. da ismi olan Mustafa ismini atmıştır ve Kemal'i de Kamâl yapmış, soyadı da Atatürk olmuştur. Ve 54 yaşından ölene kadar da kimliğinde bu isim durmuş ve hep bunu kullanmıştır. Yani aslında biz Mustafa Kemal diyerek yanlış ve ayıp yapıyoruz çünkü Mustafa'yı kendi sahibi öldürmüştür. O KAMAL'dır!

Öyle bir lider ki, şu örneğe bakalım: Kamal'ın bir kız kardeşi vardır, dindar bir insan olan Makbule Hanım. Hatta ağabeyinin dinî politikalarından haz etmediği için Kazım Karabekir Paşa'nın kurduğu partiye üye olmuştur fakat sonra çok çekmiştir. 1953 senesinde DP Atatürk'ün cesedini Yunan Akropol'ünden farksız olan Anıtkabir'e götürürken Kamal'ın kız kardeşi Makbule Hanım tabut açılınca kefenin içine Arapça bir dua yazılı kağıdı koymak ister ama onun elini tutup engel olurlar ve derler ki, "Atatürk bize darılır, bunu istemezdi" Atatürk'ün kız kardeşi şok olur.

Neyse biz devam edelim...

İngiltere İmparatorluğu Osmanlı İmparatorluğu yıkılırken dünyanın birinci güçlü devleti idi ve bu yüzdende Siyonist Yahudiler oraya yılışmıştı fakat İngiltere İmparatorluğu da yavaş yavaş yıkılmaya başlıyordu fakat Osmanlı bir anda yıkılırken onlar yavaştan çekiliyor ve çekildiği yerlere de kendi adamlarını bırakıyordu. Türkiye de bunlardan birisidir.

İngiltere bitip Amerika yükselişe geçtiği için Yahudiler sermayelerini oraya taşıdılar ve şu anda Amerika da inişe geçtiği ve İsrail ile anlaşamadığı Türkiye ile daha anlaştığı için ve de Çin yükselişe geçtiği için Yahudi lobiler sermayelerini Çin'e taşımaktadırlar.

Krallık, monarşinin olduğu, laikliğin olmadığı ve demokrasinin beşiği olan İngiltere (Avrupa'da iki ülkenin anayasasında laiklik vardır, bunlardan birisi de Türkiye'dir, garip değil mi?) aynı zamanda Siyonizmden de kurtulduğu için yani İslam düşmanlarından da kurtulduğu için demokrasinin, insan haklarının gereğini yerine getireren Müslüman vatandaşları için İngiltere de tam olarak 5 tane şeriat mahkemesi kurmuştur. Bugün İngiltere'de 5 tane şeriat mahkemesi vardır. Aynı zamanda Trakya'da, Yunanistan'da da Müslümanlar kendi hukuklarınca yaşamaktadırlar.

Gavur memleketinde Müslümanlar kendi hukukları ile yaşayabiliyorken Müslüman memleketi olan Türkiye'de teklifini yapmak bile büyük olaydır çünkü dünya İslam âleminin yüzlerce yıllık tarihi liderlik misyonu Türklere, Türkiye'ye aittir, merkez burasıdır. Hz. Peygamberin kutsal emanetleri İstanbul'dadır ve ortadoğuda hâlâ bugün insanlar Osmanlı'ya özlem duymakta, isyan eden Araplar bile ağlayarak büyük pişmanlık duymaktadır. Rauf Denktaş anılarında bundan bahseder. İsyan eden Şerif Hüseyin'in ya da oğlunun ağladığını ve büyük pişmanlık duyduğunu söyler.

Müslümanların İslam hukukunu istemesi demokrasinin gereğidir, bir insanlık hakkıdır. İngiltere demokrasi beşiği olmasına rağmen bu hakkı veremiyordu çünkü Yahudi lobisi unsuru vardı. Artık İngiltere'de şeriat vardır. Bugün Türkiye'de de Müslümanlar Yahudilerin, Masonların, Siyonistlerin, İttihatçıların, Kemalistlerin, Komünistlerin tahakkümüne son vererek kendi haklarını almaya ve zulümleri bitirmeye çalışmaktadırlar.

Kemalizm adım adım tasfiye olmaktadır ve şeriatın Türkiye'deki ilanı kansız olacaktır. Erbakan "kanlı mı kansız mı?" diye sormuştu. Kansız kansız. Kemalizm tamamen tasfiye olduğu vakit artık hiçbir karşıdevrim sağlanamayacak, Topkapı Sarayı'na yürünecek ve orada şeriat ilan edilecek.

Şeriat inanmayanlara zulüm etmez. Devlet-i Aliyye Osmaniye'de Kemalizm gibi tektipçilik yoktur. İttihatçılar Osmanlı devrinde tektipçilik yapmışlardı, Kemalistlerin Kürtlere siz Türksünüz ve Türkçe konuşacaksınız diyerek zulüm etmeleri gibi İttihatçılar da Araplara Türkçe konuşacaksınız demiş ve illallah dedirtmiştir. Hatta Millî Mücadele devrinde Anadolu'nun dört bir yanındaki ayaklanmalar, kıyamlar da İttihatçıların başa gelme korkusundan dolayıdır ki haksız değillerdi çünkü Kemalistler İttihatçıların B takımı idi.

Bazı Müslümanlar bu büyük zulme karşı Şeyh Said gibi silahla kıyam etmişlerdir, bazı Müslümanlar da söz ile, ilim ile Said Nursi gibi kıyam etmişlerdir. Ardından Necip Fazıl'lar, Kadir Mısıroğlu'ları, Erbakan'lar, Menderes'ler, Özal'lar ve günümüzde Erdoğan'lar. Darbeci zulüm bugün artık 120 küsûr sene sonra bitmek üzeredir. Bu süreç Sultan II. Abdülhamid Han, hatta Sultan Abdülaziz devrinde başlamıştır.

Darbeciler sadrazamları (Osmanlı devri başbakanları) boğmuştur, padişahları (Osmanlı devri cumhurbaşkanı) indirip öldürmüştür ve Kamâl Atatürk ile birlikte bu süreç devam etmiştir. 10 senede bir yapılan her darbe biraz daha cılızlaşmıştır.

Yahudiler sermayelerini Çin'e taşıyıp Amerika'yı bıraktıkları zaman Türkiye ve Amerika müttefikliği arasındaki tek çelişki olan İsrail'den de kurtulunacak ve Türkiye Kemalistlerden tamamen kurtularak ki zaten kurtulduk tarihi misyonunu gerçekleştirmeye doğru ilerleyecektir. Eğer hakiki şeriat uygulanırsa değil laikçilik laiklikten ve demokrasiden de daha adaletli olacaktır çünkü İslam hukukunda çok hukukluluk vardır. Dinde zorlama yoktur. Şeriat insanlık hakkıdır. Bugün bu insanlık hakkı yoktur. Bunu Müslümanlar kendi elleriyle almaya çalışmaktadır fakat yarın bu insanlık hakkı mutlak olarak var olacaktır, tıpkı geçmişte olduğu gibi.

Allâh'a emanet.

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bugün ehlisünnet olan yani Hz. Resulallah'ın sünnetine uyan Müslümanlar kan ağlıyor. Müslümanlar bugün başsızdır. Liderleri yok. Ayrıca birlikleri de yok; Suriye'de, Filistin'de soykırım yapılmakta; Türkiye'deki Müslüman soykırımı son 50 senedir bitmiş vaziyette. İsrail çevresindeki mazlum Arapları yönetiyor, Arabistan batılı güçlerin elinde oyuncak durumda, bugün isyan eden Arapların çocukları bin pişman Osmanlı'ya isyan ettikleri için, çünkü beter durumdalar şu anda.

Osmanlı'nın sağladığı İslam düzeni yıkıldığı gibi ve yabancı devletler buraları paylaştıkları gibi Müslümanların dinini de bozmaya çalıştılar. Mısır'da sosyalist bir adam geçti başa. Kaddafi bir TV programında sahih hadisleri reddediyordu. Sunucu o reddettiğiniz sahih diyordu, Kaddafi sahih de olsa reddediyorum demişti. Türkiye'nin başına kimler geçirildi malum.

Esad bugün çoluk çocuk demeden Müslüman avına çıkmış durumda. Nüfusu azaltmaya çalışıyor. İsrail de aynı şeyi yapıyor. Yahudiler dalavereleri ile Filistin'i işgal ettiler ve kan ağlatıyorlar insanlara.

İslam'ın durumuna bakalım. Suriye'nin başında Müslümanlara soykırım yapıp Hz. Ali'ye Allah diyen mezhep mensubu Esad var. İran'da Şia var, sahabeye, halifelere, ayetle sabit olan ve ikinin ikincisi diye itham olunan Ebu Bekir'e r.a., Ayşe annemize küfür eden ve Hz. Ömer İran'ı işgal ettikten sonra "keşke burayı işgal etmeseydim" dediği bir ülke var: İran. Taliban var, cahil cühela, zavallılar ne yapacaklarını şaşıran cahiller şeriat diye zulüm ediyor insanlara. Suudi Arabistan'ın resmi mezhebi ise Vahhabiliktir. Bu da yine malum Yahudiler tarafından kurulmuştur. Tamamıyla tarihî olarak sabit İngiliz, Yahudi oyunları ile kuruldu.

Bozuk yolları ve şeriat diye uygulanan zulümleri geçersek ortada ne şeriat var doğru düzgün ne de güçlü Müslüman bir topluluk var. Dediğim gibi birlik ve lider yok. Padişah, halife yok, şeriatı uygulayabilecek birikimli âlimler yok, varsa da müsaade yok.

İslam birliği, düzeni, gücü, hukuku, vs. Birinci Cihan Harbi ile tamamen bitirilmiştir. İslam âleminin başı olan Osmanlı iç ve dış düşmanlar tarafından kesilmiştir ve İslam âlemi dökülmüştür.

Küfrün tecellisi Tanzimat'tan itibaren başlamış ve 1950'ye kadar sürmüştür, 1930'lar ise en güçlü olduğu dönemlerdir. Fakat bu gidişat 1950'de tersine dönmüştür. 1970'lerde ise genişlik açısından ilk adım atılmış ve Kıbrıs'ın kuzeyi alınmıştır. Şu anda hem ideolojik olarak, hem toprak olarak hem de nüfus olarak öze dönüş süreci çoktan başlamış ve tamamlanmak üzeredir.

Yunanistan bizim bir vilayetimizdir. Suriye merkezi Şam olan bizim bir vilayetimizdir. Nitekim Filistin de öyle. Biz bir halkız, tekiz. Cumhuriyet devri aşağılık kompleksi artık şu son 10 senede yıkılmıştır ve Türk vatandaşı olarak özgüvenimiz ve saygınlığımız geri gelmiştir artık.

İslam düşmanı olan Yahudiler İsrail'de şu anda dua ediyorlar Erdoğan'ın yıkılması için. İsrailli Bakan Şalom "Yeni Osmanlıların iktidarından kurtulmayı sevinçle karşılarız" diyor. Lieberman mutlu olduğunu söylüyor. Bunlar bizim büyümemizden korkuyorlar çünkü bizden gelecekte dayak yiyeceklerini gayet iyi biliyorlar. İsrail-AB-ABD üçgeninin yaratıp yaydığı bir İslamofobia var tüm dünyada, geçen gün Diyanet İşleri Başkanı açıkladı. Taviz vermeyen Türkiye'den korktular çünkü bu Osmanlının ayak sesleridir. Avrupa yüzyıllarca bizden dayak yedi. Bunun travmasını atlatamadılar. Hâlâ bilinçaltında bu var. AB insan hakları gereği cuntacı Kemalizm’i eleştiriyorlar fakat bir yandan da ödleri patlıyor Kemalizm’den vazgeçer ve özümüze, şahsiyetimize, tarihimize, dinimize yönelir ve kendimiz olursak, Türk ve Müslüman olursak diye. Osmanlı tokadı hâlâ yanaklarını sızlatır onların.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şeriat, İslam hukukudur yani İslam'ın kendisidir. Müslüman olan yani teslim olan kişi İslam'a ve de dolayısıyla İslam'ın hükümlerine teslim olmuştur. Şeriat, Müslüman olup da gâvur gibi yaşamaya müsaade etmez. Ayrıca şeriat kimseyi de zorla Müslüman yapmaz çünkü dinde bu manada zorlama yoktur fakat Müslümana sahip çıkma vardır. Ayrıca kişi Müslüman da olsa şeriat ile yetiştirilmedi ise yine mesul değildir.

Din ucu açık liberal hürriyete çok fazla müsaade etmez.

Misal olarak, Büyük Ada'ya gidin, tepeye çıkın ve Aya Yorgi Kilisesi kapısında durun. Erkek de olsanız kadın da olsanız eğer şort giyiyorsanız ya da kadının başı açıksa papaz efendi size şalvar gibi siyah bol bir pantolon verir, kadına da başörtüsü çünkü Rum Ortodoks Kilisesi'nin usulü, adabı vardır. Hristiyan olmasan bile o adaba uymak zorundasın, aksi halde bana ne liberal hürriyetim var diye giremezsin. Oranın bir aurası vardır. Maneviyata inanmasan bile o mabet inananların mabedidir ve inananlara göre bu tarz çarpık bir hürriyet caiz değildir.

Aynen bu camii ve tekkeler için de geçerli. Ne yani buralar liberal hürriyete uymuyor, ana felsefesi bununla çelişiyor diye buraları yasaklanacak mı? Milletin %99'u Müslüman, sen gidiyorsun Sakarya kadar ve hatta daha küçük bir ülke olan Hristiyan İsviçre kanununu alıp tüm millete tatbik ediyorsun. Kadınlar başını açacak, açmayanın çarşafı yırtılır jandarma tarafından, fes takılmayacak ver her erkek o devirde gâvur simgesi olan şapka takacak. Bak bak bak. Yahu bugün şeriat gelse, şeriat ile yetişmeyenler bile zorla buna uydurulamaz ve geçmişin hesabı sorulamaz. Sen bir de şeriatı kalkıp eleştiriyorsun da atalarının yaptığı zulmü görmüyorsun. Buna yüzsüzlüğün daniskası denir.

Şeriat gelse kimseyi zorlamaz fakat sonraki nesil şeriata göre yetişeceği, o ortamda büyüyeceği için hırsızlık yaparsa kolunun kesileceğini bilir ve çalmaz, çırpmaz.

Şeriat devleti dev bir tekke gibidir. Tekke içinde kâfir bile olsan saygı içinde olursun fakat Müslümanım diyorsan herkes senden samimi Müslüman olmanı bekler.

Mesela bugünlerde Mevlana, Mevlevilik falan moda oldu. Yahu sen bunu moda yapıyorsun fakat Hz. Pir'in kabrini hâlâ müze olarak tutuyor, Mevlevî tekkelerini kapalı tutuyor, Mevlevî tarikatını yasaklıyorsun. Hele bir kaldır şu yasakları ki zaten cemevlerinin açılamaması da Müslümanların değil Kemalistlerin suçudur çünkü tekke ve zaviye kanunu var. Bu kanun kalkarsa ancak cemevleri açılıp tanınabilir doğru düzgün.

Mevlevîliği saf sevgi, tozpembe dünya olarak yansıtıyorlar. Kapitalizme hizmet diye. Ama haberleri yok Mevlevîhane'ye derviş olan birisi eğer kurallara uymaz, yaramazlık yapar ve üç ikaza rağmen bunu tekrar ederse bir şeriat kanunu olan belli sayıda sopa yediğini. Bunu bilerek oraya gidiyor o kişi ve bunu bilerek derviş oluyor.

Bu bir dernek gibidir. Yani tekkeye derviş oluyorsan her şeyi kabul ediyorsun ve kurallara uymazsan sonucunu yaşıyorsun. İslam'a da mümin oluyorsan, Müslüman oluyorsan paket program gibi dini olduğu gibi kabul ediyorsun, öğreniyorsun ve kurallara uymazsan da cezasını çekiyorsun.

Kurallarını kabul etmediğin, inanmadığın bir derneğe niye üye olursun ki?

Briç kulübüne üye oldun diyelim. Briç biliyorsan, oynamayı seviyorsan ve oynayacaksan o kulübe üye olursun değil mi? Eğer oynamasını sevmiyorsan, hatta bilmiyorsan hiç üye olmazsın. Ha üye olur da masanın yanında da sap gibi oturursan sana sorarlar yahu bu kulübe niye oldun madem sevmiyorsun, bilmiyorsun diye.

Her kurumun, derneğin, tarikatın, dinin, vs. kuralları, adetleri, adabı vardır. Hangisini seviyorsan, istiyorsan ve razı oluyorsan ona girersin. Mesela İslam'da zorlama yoktur ve hiçbir kâfir zorla Müslüman yapılmaz. İnancı ne ise, misal Hristiyan ise kilisesi yapılır ve korunur. Ayin yapmalarına izin verilir. İslam'ın adaleti böyledir. İslam ikiyüzlülüğü affetmez sadece. Samimiyet ister.

İlber Ortaylı hoca gibi İslamcı olmayan bir tarihçi bile çıkıp dedi ki Yahudilik ve İslam laikliğe uymaz. Hristiyanlık, Budizm gibileri uyar çünkü onların sadece ahlak kuralları vardır, inançları bundan ibarettir, tıpkı kişisel gelişim kurumları gibi fakat Yahudilik ve İslam dünya ve ahireti olduğu gibi kapsar ve kendisine mensup olanın nasıl yaşayacağına karar verir.

İşte olaydaki mantık budur.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...