Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
NFK-Fan

Üstad Ve Sitemiz Hakkında Anket!

Recommended Posts

Selamlar,

Değerli kullanıcılarımız, fark edebileceğiniz gibi son yıllarda Üstad Necip Fazıl artık daha fazla tanınmaya ve gündeme gelmeye başladı. Biz de n-f-k.com çatısı altında 8 yıldır bu çalışmaları elimizden geldiği ölçüde desteklemekteyiz. Fakat bu güne dek Üstad'a ilgi duyan kesimin özellikleri konusunda herhangi bir araştırma veya anketin düzenlenmemiş olması dikkatimizi çeken hususlardandı. Üstad ile ilgilenenler onu ne şekilde tanıyor, hangi yönüne ağırlık veriyor, Üstad bu insanlar için ne gibi bir anlam ifade ediyor benzeri sorular üzerinde, tahminlerin ötesinde herhangi bir araştırma yapılmış değildi. Bu sebeple n-f-k.com olarak Üstad'a ilgi duyan kesimi daha yakından tanıma amaçlı bir anket düzenlemeye karar verdik.

Öte yandan yapacağımız anket ile Üstad'ın nasıl daha iyi şekilde anlatılabileceği, sitemizin hangi yönlerine ağırlık vermemiz gerektiği ve sosyal medya hesaplarımızın verimini arttırma yolları hakkında da fikirlerinize danışmayı yerinde bulduk.

Sizlerden ricamız anketimizi doldurmakla kalmayıp çevrenizde de duyurmanızdır. Sonuçlar daha sonra geniş bir döküman ile değerlendirilerek sizlerle paylaşılacaktır.

Anketimizi doldurmak için tıklayınız
Saygı ve selamlarımla

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kış biteli 4 ay olacak, uyku devam ediyor galiba :)
Anket soruları gayet iyi düşünülmüş. Katıldım, katılın. Katılım iyi olursa çok iyi malzeme çıkar. Hangi kanalı kullanan insanlar Üstad'ın hangi yönünü tercih ediyor, Üstad'ın en çok hangi kitapları biliniyor, insanlar Üstad'la nasıl tanışıyor, fikirlerinin oluşmasında Üstad'ı en etkili gören kesim onu nasıl tanımış gibi bir yığın kombinasyon incelenebilir. Siteyle alakalı sorular da güzel. Sitenin hangi alanlarına daha fazla yatırım yapmak hatta hangi alanlarını gerekirse kapatmak lazım, download kapatılsın mı, kepenkler aşağı insin mi gibi konularda güzel ipuçları gelir.
Hatta duruma göre sonuçlar bazı sitelerde de yayınlanabilir. Orijinal ve değerli bir iş. Bu ankete katılmak siteye girenlerin boyun borcu, vatani görevi, erkekliğe adım atışıdır. Var mı lan itirazı olan?

Bir de ana sayfadaki anket linki apaçık olsa, Ankete katılmak için tıklayınız diye bi şey görünse daha hoş olur. Devamını gör linkine tıklamak zorunda kalmak katılımı azaltır. Hatta iframe ile embed bile edilebilirmiş :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

Arkadaşlar şu ana dek katılamayan takipçilerimizin anketimizi doldurmasını rica ediyorum. Kısa zaman içidne anket kapatılarak sonuçlar değerlendirilmeye başlanacaktır.

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

şahsen doldurdum..

umarım siteyi ve facebook'u takip eden gönüldaşlarda doldurur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ankete katılım ve sonuç hakkında bilgi alabilirmiyiz arkadaşlar...

1 yıla yaklaşıyor nerdeyse, kaç yüz tane arkadaşımız oy kullanmış... merak edip sorsam ayıp olurmu acaba_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

Ankete katılım henüz istediğimiz noktaya ulaşmadığı için katılımı birkaç gün daha uzattık. Şu ana dek 393 cevap verildi, lakin bazı cevapların duplike olduğunu görüyorum, dolayısıyla bunları düştüğümüzde gerçek cevap sayısının 360-370 bandında olduğu kanaatindeyim. En azından 400 üzerine çıktığımızda SPSS de kullanarak istatistiksel anlamı olan karşılaştırmalar yapabileceğimizi düşünüyorum.

Saygı ve selamlarımla

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

teşekkürler.. yavaşta olsa çıkacağını umuyorum

(Önemseme, ehemmiyet verme adına daha ileri boyutta olması gerektiği kanısındayım kendi kendime) pasifize herdaim uzak olmalı bize...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...