Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Achar

Almanya'da Okulda Namaza Izin

Recommended Posts

Almanya'da okulda namaza izin

 

Berlin İdare Mahkemesi, 14 yaşındaki bir Müslüman öğrencinin, ders saati dışında okulda namaz kılmasına izin verdi.

 

 

 

Mahkeme, okul yönetiminin, adı ve milliyeti açıklanmayan öğrencinin namaz kılma isteğine tarafsızlık ilkesine aykırı olduğu gerekçesiyle izin vermediğini belirtti; ancak öğrencinin dinî vecibelerini yerine getirmeye hakkı olduğuna karar verdi. Mahkeme kararında, öğrencinin ders saatleri dışında günde en az bir kez namaz kılmasına izin verilmesi gerektiği ifade edildi.

 

Berlin, aa

 

Zaman

 

 

İki öğrenci namaz kılınca irtica, laiklik naraları atanlar almanyayı da laikleştirirler mi acaba :)

Ne alaka diyebilirsiniz, alaka şu ki adamlar bu lakliği din gibi benimsemişler. E malum yaymaları korumaları gerekir : )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Papa bu işe çok sinirlenecek :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

bizim ülkede böyle bir sey olsa laiklik buyuk tehlikeye girer.yazik olur.!!!!!!!!!!!!!

 

ülkemizi ne hale getirdiler vatan hainleri,görsünler gerçek çağdaş,gerçek aydın,gerçek bilim adamı ve gerçek insan nasıl olurmuş görsünler.İbret alırlar mı asla,"hayat süren leşlr" nasıl ibret alır.!!!

 

 

Elin Nazisi bile dine saygılı,bizki cihan hakimi milletin torunları,namaza ,basörtüsüne , Allah ın emirlerine sabrımız yok..Atalarımızın kemikleri sızlıyordr eminim..

 

MEVLAM bu cennet vatanımızı kafirlerden arındırsın...aminN......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maksat üzüm yemek değil azizim.. Bağcıyı dövmek..

 

Canına yandığımın.. "Müslümanlıkla yoğrula yurdu" ne hale getirdiler..

Share this post


Link to post
Share on other sites

bu gavura şaşılır.abd kendi ülkesinde okuyan müslüman öğrencileri beleşe hacca yollar namazlarına karışmaz ama ırakta on beş yaşında çocuklara tecavüz eder ve utanmadan fotoğrafları basına sızdırıp akıllı olun yoksa size de olacak bu diye aba üstünden keleş gösterirler.almanlar türkleri yakar sonra da eşitlik olsun diye namaz kılabilir der.ve sonra da dünayaya demokrasi dersi verir.yazık.bu ülkenin modern yobazları ibadet edenleri sindirmek için öyle şeyler yapıyor ki artık gavurların göz boyamasınının iz düşümü olsa bile yeter ülkede diyoruz..islamın bayraktarlığını yapmış bir milletin yurdunda hem şehitler ölmez diyorlar hem de o şehitlerin başı kapalı namazlı abdestli karısının kızının anasının gözünün içine baka baka islamlaşıyoruz uyanın der.yüzsüzlük münafıklık çaresizlik pısırıklık ihanet....daha neler var söylenecek ama

Share this post


Link to post
Share on other sites

çok geçmiş bi zamanın konusu ama ben bu yazıyı okuyunca aklıma kendi namaz kılma maceralarım geldi.siz benim ne olduğumu nerde olduğumu bilmediğiniz için inşallah enaniyet olarak düşünülmez yoksa inanın bunu sizinle paylaşamazdım..... :)

üniversiteden mezun olduğum dönem malum yıl sonu partisi yapılacaktı.biz birkaç arkadaş buraya gitmemizin uygun olmayacağını düşünerek(tabi bize göre!!) aramızda gitmeme kararı aldık.beni tanımadığınız için yine :D açık açık söyleyebiliyorum :D sınıfımız bölümümüzden dolayı tamamen kız sınıfı, bundan dolayıda sınıfta geniş bi nüfuza sahiptim.olmaması gerekiyodu ama(bana göre) bi şekilde arkadaşlar çeşitli gerekçelerle gitmemiz için ikna ettiler.

neyse bizim balo günü geldi tabi insanlar balo saatini namaza göre ayarlayacak halleri yok ya!!!!!! bi de balo ismini veremeyeceğim çok çok anlamlı güzel bi yerde !!! ;) tabi eğlence son hız devam ediyo amam bizim akşam namazı da maşallah gidiyo... Allahım ne yapsakta bu namazı bir yerlerde kılsak diye düşünürken aklıma çok parlak bi fikir geldi :D lobiye gittim ve arkadaşımın kıyafet değiştirmesi gerektiğini söyledim(Allah beni affetsin yalan söyledim ama o ortamda başka çarem yoktu)lobideki görevli odalardan birinin anahtarını verdi ve çok şükür namazımızı eda ettik. :D

inşallah bu anımı paylaştığım için yanlış anlaşılmaz..... :(

 

SELAM VE DUAYLA...............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...