Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
SİDOMA

Üniversitelerde Yılbaşı Kepazeliği!

Recommended Posts

Başörtüsü yasağının katı bir şekilde uygulandığı üniversitelerimizde Hıristiyan kültürünün bir parçası olan yılbaşı dolayısıyla alkollü ve dansözlü eğlenceler tertipleniyor.

 

Şu ana kadar Gazi Üniversitesi, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, tertipledikleri yılbaşı eğlencelerinde limitsiz içki, dansöz vaat ederek büyük bir skandala imza attılar.

 

Ahlaksızlıkta sınır tanımayan organizasyonlara imza atan çok sayıda üniversitenin, alkolün su gibi akacağı eğlencelerinde çocukları da düşünmesi ve onlar için de eğlencede yer ayırması ikinci bir skandal olarak nitelendirildi.

 

İşte o duyurular:

 

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) tarafından tertiplenen yılbaşı eğlencesi duyurusunda, ŞARAP+RAKI+MEYVE SUYU (SINIRSIZ), Yetişkinler için … YTL, Çocuklar için … YTL gibi ifadeler yer alırken,

 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından tertiplenen alkollü yılbaşı eğlence duyurusunda da, limitsiz yerli içki ifadelerinin yanında, 0-6 yaş grubu çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş grubu çocuklar için de yüzde 5 indirimli gibi bilgilere yer verildi.

 

Gazi Üniversitesi tarafından tertiplenen alkollü eğlence duyurusunda ise limitsiz içkinin yanı sıra orayantal(dansöz) hizmeti de dikkat çekti.

Kaynak:Habervaktim

 

http://www.itibarhaber.com/index.php/haber...basi-kepazeligi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hz. İsa bu günde doğmadı... O halde bu günün özelliği ne? Bu arada, yanılmıyorsam, Pazartesi günü Hicri yılın başlangıcı oluyor... Asıl mubarek gün o olsa gerek...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varsayalım doğdu... Ne yapacağız? Bu kutsal! günü alkollerle zinalarla mı kutlayacağız? Abeslerin abesi...

Bu gün cuma hutbesi çok sert söylemlere vesile oldu. Evet sert olacağız çünkü taviz verilecek bir mesele değil.

Küfürde önder üniversiteler... Ne ilginç! Acaba ceddimiz yerden silkinip kalksa ve şu manzaraya baksa iyiki de savaşmışım der mi?

 

Kurtuluş:

Mutlaka büyük devrim,

Büyük devrim mutlaka!

(Manzara)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeditepe Üniversitesi'nin gezisine dahil olmuştuk bir keresinde. Necmettin Dalan denen şahsiyetin üniversitesi.. Bizi gayet hoş karşılayıp cömertçe ikramlarda bulunmuş, bir de nutuk çekmişti. Sayın TALAN öyle bir konuşma yapmıştı ki akıllara zarar.

 

Astı kesti, Türk İslam ruhundan çıktı.. Yavuz'u yerin dibine sokup Şah İsmaili göklere çıkardı.. Bütün Türk devletlerini saydı övdü, Osmanlıyı bahis mevzuu bile etmedi adam. Sanki bir utanç tablosundan bahsedermiş gibi iğrene iğrene konuştu. Gazali'yi bile tahlil etti efendi hazretleri..Mevlana'yı Farsça mesnevisinden idamlık etti..

 

Ve gel gör ki, Türk İslam ruhunu kimselere bırakmayan zat-ı alileri, akşam saatlerinde başlayıp yaklaşık 5 saat süren boğaz gezisinde, yaklaşık 1700 adet 17-18 lik MÜSLÜMAN TÜRK gencine ve öğretmenlerine büyük bir lütufta bulunarak şarap ve birayı ücretsiz olarak ikram ettiler.. Kesintisiz dans ve batı tarzı müzik de cabası..

 

Allah ruhumuzu, şuurumuzu, ilmimizi ve hatta neslimizi bu elleri neşterli yüzleri maskeli canavarların pis avuçlarına bırakmasın!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bi Bektaşi dervişi ağacın altına oturmuş içki içiyormuş.Bir ingliz turist görmüş bunu hoşuna gitmiş o da içki çıkarmış Bektaşiye sunmuş, adamın Müslüman olmadığını gören Bektaşi hiddetlenmiş, git bre benide mi kafir yapacan deyip oradan uzaklaşmış.

Burdan ne anlıyoruz Müslüman adam günah işlese bile o günahı kafirlerin gününde kafirce işlemez, alkoliktir ama yılbaşı içmez....

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Allah ruhumuzu, şuurumuzu, ilmimizi ve hatta neslimizi bu elleri neşterli yüzleri maskeli canavarların pis avuçlarına bırakmasın!

 

Amin,Amin,Amin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rezilliğe davetiye

Ülkemizde sol çevreler her seferinde çeşitli rezilliklerin yaşandığı yılbaşı kutlamalarından geri durmuyor. Onlardan biri olan CHP'li Çankaya Belediyesi, “daha aydınlık bir Türkiye için”, Lozan Park'ta yılbaşı partisi verecek…

Ankara'da da CHP'li Çankaya Belediyesi, Hıristiyan geleneğini ihyaya hazırlanıyor. Başkan Bülent Tanık, “daha aydınlık bir Türkiye için”, Lozan Park'ta yılbaşı partisi verecek… Belediye şirketi Belde A.Ş tarafından gerçekleştirilecek etkinlikte, Aylin Aslım, Marsis, DJ Hicri Bozdağ ve DJ Suat Ok sahne alacak. Havai fişek gösterilerinin yapılacağı gece için parka yiyecek içecek stantları da kurulacak. Partiye giriş 10 lira olarak belirlendi.

 

ALKOLE, FUHUŞA DAVETİYE

Yılbaşı kutlamalara çerçevesinde ayrıca Sakarya ve Kızılay'da ışıklandırmalar, süslemeler yapılıyor. Açıklamalar ve oluşturulan ortam ile halk adeta alkol alıp kudurmaya davet ediliyor. Gençlerin önemli bir bölümünün alkole, fuhuşa ilk defa bu tür eğlencelerde bulaştığı biliniyor.

 

DAHA AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİNMİŞ!

CHP'li Belediye Başkanı Bülent Tanık, yeni yıl kutlamalarının, bir sonraki yıla dair umutları ve heyecanları yansıttığını savunarak “Daha aydınlık bir dünya, daha aydınlık bir Türkiye ve daha aydınlık bir Ankara için kentimizi ışıklandırıyoruz. Kalbimizdeki ve aklımızdaki güzellikleri paylaşmak için kentimizi süslüyoruz. Yeni yılın umutlarını ve neşesini hep birlikte yaşamak için tüm başkentlileri, Çankaya'ya davet ediyoruz” dedi.

 

BİLİM YUVASINA BAK

Yılbaşı kutlamaları çerçevesinde Başkentimizdeki Hacettepe Üniversitesi de, günlerdir, gençleri alkol sefahatine davet ediyor. “Beyaz Ev Yılbaşı Galası Programı” adı altında Beytepe Kampusunda gece 03.00'e kadar devam edeceği bildirilen kutlama ile ilgili davetlilere “limitsiz alkol” vaat ediliyor.

 

DANSÖZ, SINIRSIZ İÇKİ

Ankara'da pek çok büyük otel, bar, restoran da dansözlü ve sınırsız içkili yılbaşı kutlamaları organize ediyor. Alkol ve cinselliğin ön planda olduğu görülen duyurularda, “Oryantal şov, şarap partisi, sınırsız içecek” gibi vaatlerde bulunuluyor.

 

NOEL NEDİR?

Yılbaşı adı altında kutlanan Noel aslında Hıristiyanların Hz. İsa'nın doğum günü dolayısıyla kutladıkları bir bayram. Hıristiyan inancına göre evrenin nuru olan Hz. İsa'nın doğum gününü 25 Aralıkta kutlamanın nedeni, papaların kış gündönümü törenlerine bağlı bulunanları bundan vazgeçirmek amacına yöneliktir. 25 Aralık'ta Hıristiyan kiliseleri tarafından Hz. İsa'nın doğum gününü kutlamak için törenler düzenlenir. Bu amaçla ayinler düzenlemekteler. Hıristiyan dünyasında 25 Aralık'ta yapılan bu kutlamaların 31 Aralık gecesi yılbaşında yapılması, İslam ülkelerine bu Hıristiyan geleneğini hakim kılmaya yönelik bir çalışma olarak gösteriliyor. Noel gününde çam ağaçlarına çeşitli şeyler asılarak yapılan tören, Hıristiyanlığa bu pagan geleneğinden geçmiştir. Günümüzde İslam ülkelerinde yapılan Noel kutlamaları da aslında pagan anlayışının yeniden diriltilmesidir.

 

Habervaktim Gazetesi

 

http://www.habervaktim.com/haber/217572/rezillige_davetiye.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...