Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
NFK-Fan

Site İçeriği Ve Alıntılar Hakkında Önemli Bir Duyuru

Recommended Posts

Değerli kullanıcılarımız,

 

Büyük Doğu Yayınevi yetkilileriyle gerçekleştirdiğimiz bir görüşme neticesinde sitemizin içeriği ve gelecekteki seyriyle ilgili bir yol haritası çizmiş bulunuyoruz. Telif hakları Büyük Doğu Yayınları'na ait olan materyallerin yayını ile ilgili bazı düzenlemeler yapılacağının sözünü verdiğimiz ve gerekli izni aldığımız bu görüşmede belirlenen bu yol haritası dahilinde, sitemizdeki şiirlerin bir kısmı en kısa zamanda sitemizden kaldırılacak ve kalan şiirler bütün halinde değil, dönem dönem değiştirilerek yayınlanacaktır. Üstad'ın eserlerinden yapılan diğer iktibaslar üzerinde de gereken değerlendirmeler yapılarak birtakım değişikliklere gidilecektir.

 

Buna ek olarak, üyelerimizin kendilerinin hazırlayacağı yazıların içeriğinde kullanacakları kaynaklı alıntılar ve sınıf çalışmalarımız hariç, yönetimden izin almadan Üstad'ın basılı materyallerinden alıntı yayınlaması yasaklanmıştır. Forumdaki mevcut iktibaslar ise üyelerimiz tarafından link veya ana kaynak gösterilerek kullanılabilir.

 

İzin alınmadan yayınlanan iktibasların görüldüğü anda silineceğini hatırlatırken, bu görüşme ve kararımızın daha profesyönel ve ciddi bir platform ortaya çıkarmasını temenni ediyorum.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Değerli kullanıcılarımız, ilk mesajda belirtilen hususlar ışığında ana sayfamızdaki şiirlerin sayısı büyük ölçüde azaltılmıştır. Bazı şiirler database'imizden kaldırılırken bazı şiirler ise her ayın ilk günü ile beşinci günü arasında, döküman kategorimizde yayınlanan şiirlerle değiştirilmek üzere arşive çekilmiştir. Sitemizin yeniden yapılanması ve dökümanların gözden geçirilmesi devam etmektedir.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...