Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

emir abdulkadir

Admin
  • Content Count

    203
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

emir abdulkadir last won the day on February 21 2015

emir abdulkadir had the most liked content!

Community Reputation

80 Çok İyi

About emir abdulkadir

  • Rank
    Super Moderator

Profil Bilgisi

  • Cinsiyet
    Erkek
  • İlgi Alanları
    www.ihsansenocak.com
    www.musbetfikir.com
    www.rihle.org.tr
    www.musellem.net
  • Okunan bölüm veya meslek
    ilahiyat

Recent Profile Visitors

5,951 profile views
  1. selamun aleykum İnşaallah çeşitli meselelerdeki fikri değerlendirmelerimizi ve faydalı gördüğümüz bazı iktibasları yayınlayacağımız sitemiz yayın hayatına başlamıştır.Bütün gönüldaşlara takip etmelerini tavsiye ederim. http://www.musbetfikir.com Not: Bu sitenin n-f-k.com sitesiyle şahsi gönül bağım dışında bir bağlantısı bulunmamaktadır.
  2. "ben konuşmaktan değil, Dinlemekten yoruldum" sözünü üstad'dan duyduğunu söylüyor Dursun GÜRLEK
  3. Abi önce sayfanın arşivinde hazırlanmış resimleri indir bilgisayarına. ben de bir listesi olacaktı sana yollayım. Hazırlanmamışları yavaş yavaş hazırlamaya başlarsın inşaallah olur mu? Güncel durumla bendeki liste arasında küçük farklar olsa da işe yarayacaktır inşaallah.
  4. üstadın şu konferanslarının metni lazım.. bu konuda yardımcı olabilecek var mı Ayasofya Hitabesi Beklenen Zuhur Gençliğe Hitabe Hicri 15. Asır Hitabesi Konya Konferansı Mehmetçik Hitabesi Sultanuşşuara Günü Konuşması
  5. selamun aleykum bu konuyla ilgili mütereddid isimli arkadaşımız bir facebook sayfası açmıştır.üstada ait olmadığı kesinleşen sözleri o sayfadan paylaşıyoruz.facebook adresi olanlar o listeyi ve oradaki paylaşımları belli aralıklarla zaman tünellerinde paylaşırlarsa faydalı olur inşaallah.bir de internette gördükleri şüpheli sözleri mesaj yoluyla bize bildirmelerini rica ediyoruz. üstada ait olmayan sözler sayfası
  6. "-Haram kazanılan aş, aştan sayılmaz. Hak için akmayan yaş,yaştan sayılmaz. Kişi başım var diye övünmesin; Secdeye varmayan baş, baştan sayılmaz" -Kafire karşı ELİF gibi dimdik ,ALLAH'a karşı VAV gibi eğilirim .-Kadın Olmak ” Her erkekte bir parça bırakmak değil,bir erkekte bütün olabilmektir.”" Erkek Olmak” Mükemmelliğini bir çok kadında ispat etmek değil,tek bir kadına mükemmeli yaşatabilmektir. birincisi üstadın uslubuna sahip olmadığı, ikincisi sanat değeri olmayan yavan ve yarım bir söz olduğu, üçüncüsü ise reklam ağzı koktuğu ve neredeyse üstadın vefatından sonra ortaya çıkmış diyebileceğimiz bir usluba sahip olduğu için %99.99 üstadın değildir.
×
×
  • Create New...