![]() ![]() |
May 12 2010, 07:43 AM
|
|
|
Moderator Grup: BinBaşı İleti: 347 Katılım: 18-January 09 Nereden: Erzurum. Üye No: 4.646 |
Selamlar,
Erzurum'daki ikinci dağıtım işini de çok şükür gerçekleştirdik. Her ne kadar bu dağıtım süreci biraz sancılı olsa da, genç dimağlarda gördüğümüz aşk, şevk ve heyecan bütün sancıları unutturmaya yetti. Tabi Allah'tan dileğimiz şu ki, inşallah bu yapılmaya çalışılan şeyler satıh üstü bir keyfiyetten ziyade, genç kardeşlerimizin kalbinde ve beyninde kapanması zor, derin mi derin Allah aşkı, peygamber sevgisi açar. Onlarda da hayırlı filizlenmeler olur. Gayret bizden takdir Allah'tan. Öte yandan geçen seferde söylediğim gibi w-racer adlı üyemizi, yapmış olduğu herşeyden ötürü kutluyor ve teşekkür ediyorum. Ve daha çok erken olmasına rağmen bir haberide sizlerle paylaşmak istiyorum. Kısmet olursa seneye, bir üstad gecesi de sitemiz adına biz tertip etmeye niyetliyiz. O vakit gelebilen tüm gönüldaşları da burda görmek isteyeceğiz. Hazırlıklı olmakta fayda var. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Selametle. Erzurum Hacı Sami BOYDAK Anadolu lisesine sitemiz adına verilen kitapların listesi : 1-Aynadaki yalan 2-Babıali 3-Çile 4-Çöle inen nur 5-Doğru yolun sapık kolları 6-İdeolocya örgüsü 7-ihtilal 8-İman ve Aksiyon 9-Kafa kağıdı 10-Mümin-Kafir 11-O ve Ben 12-Sahte Kahramanla 13-Son devrin din mazlumları 14-Tarih boyunca büyük mazlumlar 15-Nasrettin Hoca 16-Yeniçeri 17-Cinnet Müstatil 18-Dininizi öğreniniz, 19-Tiyatro eserlerinin tümü. Fotoğraflardan bazıları : (IMG:http://img6.imageshack.us/img6/3939/img0818mn.jpg) (IMG:http://img341.imageshack.us/img341/5219/img0819y.jpg) (IMG:http://img14.imageshack.us/img14/2263/img0822gc.jpg) -------------------- Sen bir devsin,yükü ağırdır devin!
Kalk ayağa,dimdik doğrul ve sevin! |
|
|
|
May 14 2010, 02:50 PM
|
|
|
Moderator Grup: BinBaşı İleti: 300 Katılım: 3-February 08 Nereden: dadaşlar diyarı Üye No: 2.824 |
Esselamu aleyküm...
cumanız mübarek olsun değerli kardeşlerim. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki yukarıda beylerbeyi kerdeşimin de belirttiği üzre, sancılıda olsa (Elhamdülillah) Rabbim bize ikinci kez böyle bir işi gerçekleştirmyi nasibetti. Bu işte kendi nacizane fikrim en büyük pay böyle bir projeyi fikren ortaya koyan sitemiz ahalisinin. Bizim ki yalnızca taklitten ibaret. Ancak; Asıl önemlisi yani bu mesajı yazmamda birincil sebep hepimizin gerçek bir dava adamı ahlakıyla ahlaklandığına şahit olduğumuz değerli bir kardeşimizin bu süreçte bize (özellikle kolay beğenmesini pek beceremeyen bana) olan yardımlarından sonra ona bir teşekkür bile edememiş olamız... Elimizde olmadığı için bastırmamız gereken, bastırmak içinse tasarlanması gereken ayraç ve sticker tasarımlarının tamanını hazırlayarak bizden yardımını esirgemeyen Reyhan kardeşimize biraz geç de olsa teşekkür etmek isteriz. Rabbimiz olan ALLAH(c.c.) ondan sizlerdende razı olsun Not: Bastırmış olduğumuz sticker ve ayraçlar (IMG:http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_317651726.JPG) -------------------- İmanın kaybolduğu yerde ALLAH(c.c.);
mühürlediği kalbi bütün muavin kıymetlerden mahrum kılar ve tesellisini verir. |
|
|
|
May 28 2010, 09:57 PM
|
|
|
Administrator Grup: Admin İleti: 2.049 Katılım: 15-July 05 Üye No: 1 |
Selamlar,
Kullanıcı ismini bildirmek istemeyen bir arkadaşımız projede kullanılmak üzere banka hesabımıza 50 TL yatırmıştır. Böylelikle projenin ikinci buluşması için yatırılan miktar 100 TL olmuştur. Kendisine teşekkür ediyor, katkısının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz. Saygı ve selamlarımla -------------------- L'état, C'est Moi!..
|
|
|
|
Aug 25 2010, 08:04 PM
|
|
|
Selamlar,
Değerli kullanıcılarımız, teslimatta çeşitli sebeplerden dolayı hayli gecikmiş de olsak aşağıda listelenen kitapların Yıldız Teknik Üniversitesi ve Silivri Cezaevi yetkililerine teslim edildiğini bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Yakın zamanda kitapların kütüphane raflarında yerlerini almasını bekliyoruz. Sıkıntı yaşamamayı umuyorsak da, herhangi bir problem halinde kitaplar tekrar elimize ulaşacaktır. Bu vesileyle teslimatlara aracılık eden Bilal15 ve Mehmet'e teşekkür ediyorum. Kendileri de son durumu gerek duydukları takdirde bildireceklerdir. İlk buluşmada toplandığı halde dağıtımı yapılamayan birkaç kitabın ismini, inşallah yakın zamanda bildireceğim. Ayrıca ilk buluşma öncesinde yatırılan 232 TL ile de henüz kitap alınmamıştır. Üsküdar Ticaret Lisesi'ne kitap bağışı yapma kararımızı henüz uygulayamadık. Öğrencileri kitaplara yönlendirme hususunda yardımından istifade edeceğimiz öğretmenin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevlendirilmesi neticesinde, bu okula bağışlayacağımız kitapların sayısını düşürerek, ilk buluşmadan elde kalan paranın bir kısmını farklı bir kuruma yönlendirmeyi düşünmeye başladık. İkinci buluşma için elimize herhangi bir kitap ulaşmamıştır. Öte yandan ikinci buluşma için hesaplarımıza AcHaRtAvE'nin bir arkadaşı tarafından 40 TL daha yatırılmıştır. Böylelikle ikinci buluşmada kullanılmak üzere hesaplarımızda bulunan tutar 140 TL'yi bulmuştur. İkinci kitap buluşmasını 3 eylül 2010 tarihinde düzenleyeceğimiz iftarda gerçekleştirmeye karar verdik. Katılımın yüksek olmaması durumunda, önümüzdeki senenin ilk aylarında yeni bir proje buluşması düzenlemeyi de gündemimize alabiliriz. Yıldız Üniversitesi'ne teslim edilen kitaplar: Ata Senfoni, Aynadaki Yalan, Başbuğ Velilerden 33, Babıali, Batı Tefekkürü ve İslam Tasavvufu, Bediüzzaman Said Nursi, Benim Gözümde Menderes, Çerçeve 1/2/3/4/5, Cinnet Mustatili, Çile, Çöle İnen Nur, Dünya Bir İnkılap Bekliyor, En Kötü Patron, Esselam, Gönül Nimetleri; Hacc'dan Çizgiler, Renkler ve Sesler; Hesaplaşma, Hikayelerim, Hücum ve Polemik, Hz. Ali, İdeolocya Örgüsü, İhtilal, İman ve Aksiyon, İman ve İslam Atlası, Kafakağıdı, Konuşmalar, Mektubat, Müdafalarım, Mü'min-Kâfir, Nasreddin Hoca, Nur Harmanı, O ve Ben, Öfke ve Hiciv, Peygamber Halkası, Rabıta-ı Şerife, Rapor 1-3, 7-9, 10-13; Sahte Kahramanlar, Savaş Yazıları 1-2, Tanrıkulu'ndan Dinlediklerim, Tasavvuf Bahçeleri, Türkiyenin Manzarası, Ulu Hakan İkinci Abdülhamid Han, Veliler Ordusundan 333, Vesikalar Konuşuyor, Yeniçeri, ve son olarak 15 tiyatro eseri Silivri Hapishanesi'ne gönderilen kitaplar: Aynadaki Yalan, Başbuğ Velilerden 33, Batı Tefekkürü ve İslam Tasavvufu, Cinnet Mustatili, Çile, Çöle İnen Nur, İdeolocya Örgüsü, O ve Ben, Peygamber Halkası, Son Devrin Din Mazlumları, Ulu Hakan İkinci Abdülhamid Han, Veliler ordusundan 333 ve 15 tiyatro eseri. Katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Saygı ve selamlarımla -------------------- L'état, C'est Moi!..
|
|
|
|
Aug 30 2010, 10:08 PM
|
|
|
Selamlar,
Değerli arkadaşlar, ilk buluşmada toplandığı halde dağıtımı gerçekleştirilemeyen kitaplar aşağıdadır: Çöle İnen Nur (2 adet) Hacc'dan Çizgiler, Renkler ve Sesler (2 adet) Esselam Sahte Kahramanlar Gönül Nimetleri Başbuğ Velilerden 33 3 eylül cuma günü gerçekleştireceğimiz toplantıda alacağımız kitaplarla beraber bu kitapların da dağıtımı yapılacaktır. Ayrıca, 3 eylüldeki buluşmaya kitap getirecek olan arkadaşlar, Üstad tarafından kaleme alınmayan bir kitabı da yanlarında getirebilir. Zira Hakkari'deki kuruluşa yapacağımız bağışta, önceki sayfalarda da ifade edildiği gibi, Üstad'a ait olmayan kitapları da göndermeye niyetlendik. Bu sefere mahsus olmak üzere, farklı bir kimse tarafından kaleme alınan bir adet kitabı da yanınızda getirebilirsiniz. Saygı ve selamlarımla -------------------- L'état, C'est Moi!..
|
|
|
|
Aug 31 2010, 12:28 AM
|
|
|
Müdavim Grup: Teğmen İleti: 403 Katılım: 30-July 10 Nereden: istanbul/sakarya Üye No: 9.808 |
Efendim, iftara katılmayacak olan kişiler kitapları nasıl ulaştırabilecek?
-------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 31 2010, 03:45 AM
|
|
|
Selamlar,
Kitapları kendilerine vereceğimiz adrese gönderebilirler. Sizin bu husustaki özel mesajınızı aldım, cevaplayacağım. Saygı ve selamlarımla -------------------- L'état, C'est Moi!..
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 10th September 2010 - 04:59 PM |