![]() ![]() |
Feb 7 2010, 01:34 AM
|
|
|
Moderator Grup: BinBaşı İleti: 421 Katılım: 28-December 09 Üye No: 7.916 |
Site bu aralar fazla hararetli arkadaşlar bilmem farkında mısınız.Bazıları; ne işi var böyle bir konunun bu sitede düşüncesi ile gelmesin lütfen.Hepimizin bazen hafifte olsa gülümsemeye ihtiyacı var.Bu espriler kimi gülümsetir bilemiyorum ama adı üstünde soğuk espri.
Eski matematik hocamdan bir inci:Tahtaya şunları çizip kim yemek ister diye sorardı sık sık. π(3.1416.........manasında)love@ Çok gürültülü olduğumuz zaman masanın üzerine bir yirmilik ile ellilik çıkartıp"Sessiz olun çocuklar şu anda 70 milyon bizi izliyor"derdi. Tahtaya kocaman bir X çizip okşamaya başlayan ne yapıyorsunuz dediğimiz de "X e değer veriyorum evladım"diyerek bizi dumura uğratan yine aynı hocadır.Espri dağarcığımıza baya yenilikler ekledi sağolsun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bunlar da benden: Kavun deyip geçme çünkü parola kavun değil! Adamın biri "yarın öleceğim" demiş. Adamı yarmışlar, ölmüş. Doktor: "Astımlı mısınız?" Hasta: "Hayır biz buralıyız" - Hah, geldin mi? - Yok, birazdan geleceğim Gece gece aklıma gelenler bu kadar devamı sizden gelsin artık... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- Aut disce aut discede
|
|
|
|
Feb 7 2010, 01:40 AM
|
|
|
Atıldı Grup: Sivil İleti: 251 Katılım: 30-January 08 Nereden: Üniverste okumakta Sivas Üye No: 2.806 |
''Kelebekler,köstebekler ama ben beklemem.'' diye bir nuktesi vardı bir can dostumun...
-------------------- Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış;
Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış NFK |
|
|
|
Feb 7 2010, 02:14 PM
|
|
|
Müdavim Grup: Teğmen İleti: 344 Katılım: 31-July 08 Nereden: Gayseri'nin çevresi Nİğde'den =) Üye No: 3.781 |
Site bu aralar fazla hararetli arkadaşlar bilmem farkında mısınız.Bazıları; ne işi var böyle bir konunun bu sitede düşüncesi ile gelmesin lütfen.Hepimizin bazen hafifte olsa gülümsemeye ihtiyacı var.Bu espriler kimi gülümsetir bilemiyorum ama adı üstünde soğuk espri. Eski matematik hocamdan bir inci:Tahtaya şunları çizip kim yemek ister diye sorardı sık sık. π(3.1416.........manasında)love@ Çok gürültülü olduğumuz zaman masanın üzerine bir yirmilik ile ellilik çıkartıp"Sessiz olun çocuklar şu anda 70 milyon bizi izliyor"derdi. Tahtaya kocaman bir X çizip okşamaya başlayan ne yapıyorsunuz dediğimiz de "X e değer veriyorum evladım"diyerek bizi dumura uğratan yine aynı hocadır.Espri dağarcığımıza baya yenilikler ekledi sağolsun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bunlar da benden: Kavun deyip geçme çünkü parola kavun değil! Adamın biri "yarın ölecem" demiş. Adamı yarmışlar, ölmüş. Doktor: "Astımlı mısınız?" Hasta: "Hayır biz buralıyız" - Hah, geldin mi? - Yok, birazdan gelecem Gece gece aklıma gelenler bu kadar devamı sizden gelsin artık... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) paylaşım için teşekkürler (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- müslümana yorulmak yakışmaz :D
|
|
|
|
Feb 7 2010, 02:17 PM
|
|
|
Müdavim Grup: Teğmen İleti: 344 Katılım: 31-July 08 Nereden: Gayseri'nin çevresi Nİğde'den =) Üye No: 3.781 |
Bizim edebiyatçı ilk deneme sınavına gidiğinde sınavın başındaki hoca sormak istediğiniz bir soru var mı dediğinde zeki hocamızın sorduğu soru :
_Hocam bu soruların altında cevapları yazıyo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) her ne kadar şimdi çankayada takılsada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- müslümana yorulmak yakışmaz :D
|
|
|
|
Feb 7 2010, 11:46 PM
|
|
|
Bizim edebiyatçı ilk deneme sınavına gidiğinde sınavın başındaki hoca sormak istediğiniz bir soru var mı dediğinde zeki hocamızın sorduğu soru : _Hocam bu soruların altında cevapları yazıyo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) her ne kadar şimdi çankayada takılsada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niye Çankaya'da takılıyor? -------------------- Aut disce aut discede
|
|
|
|
Feb 9 2010, 12:30 AM
|
|
|
Sessiz Üye Grup: Teğmen İleti: 36 Katılım: 26-October 07 Nereden: Gecesi uzun süren karlar-buzlar ülkesinde Üye No: 2.218 |
-------------------- Ben yankısından kaçan çocuk kendi sesinin.. |
|
|
|
Feb 9 2010, 12:40 AM
|
|
|
Geçen gün arkadaşlarla fırında patates yiyorduk, fırın sıcak geldi bahçeye çıktık?
Bir adam intihar edecekmiş, vaz geçmiş. İki adam intihar edecekmiş, were geçmiş! -------------------- Aut disce aut discede
|
|
|
|
Feb 9 2010, 12:43 AM
|
|
|
Gayretkâr Üye Grup: Teğmen İleti: 151 Katılım: 30-November 09 Nereden: Başyücelik Üye No: 7.682 |
Eh, bir tane de ben ekleyeyim.
Bizim, matematikte pek 'muteber' bir öğretmenimiz vardı. Trabzonluydu. Herhalde durum bu noktadan sonra tam anlamıyla kavranmıştır. Trabzonlu bu her işde bir espri... Meleke haline gelmiş (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Espri şu: Öğrenci, sualin ardından hızlı cevap vermenin heyecanıyla ve hiddetle: -Hocam, yedi mi!? Cevap: -Yemedi! Dün yedi mi bilmiyorum... Eh ne yalan söyliyeyim, anında gelen bu espriye karşı büyük bir hayranlıkla saatlerce gülmüştüm. Hadi selametle... -------------------- Çile kapısından erişilecek dünyayı bilseydin, yatağını ve yorganını satardın!
|
|
|
|
Feb 9 2010, 12:27 PM
|
|
|
Sessiz Üye Grup: Teğmen İleti: 36 Katılım: 26-October 07 Nereden: Gecesi uzun süren karlar-buzlar ülkesinde Üye No: 2.218 |
-------------------- Ben yankısından kaçan çocuk kendi sesinin.. |
|
|
|
Feb 9 2010, 01:08 PM
|
|
|
Niye Çankaya'da takılıyor? Ajan falan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) bu hoca bu kadar salak soruyu sorsada şu anda bulunduğu ilin en kaliteli hocası ve çankayadan hersene çağırılıyor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- müslümana yorulmak yakışmaz :D
|
|
|
|
Feb 9 2010, 10:59 PM
|
|
|
Ajan falan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) bu hoca bu kadar salak soruyu sorsada şu anda bulunduğu ilin en kaliteli hocası ve çankayadan hersene çağırılıyor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O da mı ajan.Pes artık... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizim hoca da Boğaziçi mezunu süper zeka bir insandı.Ama yaptığı espriler görüldüğü gibi... -------------------- Aut disce aut discede
|
|
|
|
Feb 9 2010, 11:14 PM
|
|
|
Müdavim Grup: YüzBaşı İleti: 505 Katılım: 29-March 09 Nereden: İstanbul Üye No: 5.407 |
Ortaokulda hocamız sorduğu netameli sorulara
Hocam ipucu verir misiniz ? dediğimiz vakit Hırkasının kenarından bir ipucu gösterir, buyrun ipucu derdi Domur olurduk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Feb 10 2010, 11:18 PM
|
|
|
Gayretkâr Üye Grup: Teğmen İleti: 130 Katılım: 8-February 10 Nereden: kurak topraklardan... Üye No: 8.328 |
Hiç komik değilsiniz arkadaşlar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cidden gülüyorum ama espirilerin komik olduğundan değil iğrenç olduklarından. Bence bu konu burada noktalansın, ya da virgüllensin. Her neyse işte. Bana da bulaştı galiba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sonuç olarak bu işkence bitsin yani bilmem anlatabildimmi.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- Farkı yok, mantarlaşmış bir kayadan, derimin;
Yüzümde çizgi çizgi, imzası kaderimin... |
|
|
|
Feb 10 2010, 11:36 PM
|
|
|
Mantığı zaten olabildiğince iğrenç olmasında
Adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş gibi.... -------------------- Aut disce aut discede
|
|
|
|
Feb 10 2010, 11:37 PM
|
|
|
Müdavim Grup: YüzBaşı İleti: 310 Katılım: 7-September 08 Nereden: CIA Manzaralı Terasından Üye No: 3.960 |
Bence bu konu burada noktalansın, ya da virgüllensin. Bombastik bir espiri. Nasıl anlatmalı, ne söylemeli bu muhteşem cümle karşısında? İnsanı uykularından eder mazallah. Ama diğer fikirlerine katılıyorum. Son bulsun bu işkence. Dükkanın önünü kapamayın gençler, dağılın hade. -------------------- Ajan değil, simitçi simitçi..
|
|
|
|
Feb 10 2010, 11:41 PM
|
|
|
TEM otoyoluna muz dişerse ne olur ? Cevap: Temmmuuuuz
Konuyu bitirmemeye kararlıyım.İşkenceye devam aynen -------------------- Aut disce aut discede
|
|
|
|
Feb 10 2010, 11:43 PM
|
|
|
Gayretkâr Üye Grup: Teğmen İleti: 130 Katılım: 8-February 10 Nereden: kurak topraklardan... Üye No: 8.328 |
Ben sadece durumun beterliğini ifade amacıyla söyledim o cümleyi mistır bombastik. Ajan ruhlu birisi olabilirsiniz ya da gerçek bir dedektif gicıt olabilirsiniz ama o cümle dolayısıyla uykusuz kalmak için paranoyak ve biraz da, affınıza sığınarak, manyak olmanız gerekebilir. O kadar beterleri dururken neden benim bombastik espirim uykusuz bırakıyor ki. Töbe ya. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- Farkı yok, mantarlaşmış bir kayadan, derimin;
Yüzümde çizgi çizgi, imzası kaderimin... |
|
|
|
Feb 10 2010, 11:45 PM
|
|
|
Bombastik kelimesi ile tdk ya çok büyük katkıda bulundu ajan abimiz sağolsun.
-------------------- Aut disce aut discede
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 7th September 2010 - 11:40 PM |