IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

2 Sayfa V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> GATA Ile Cami Arasındaki Farklar, Ahmet Hakan
nur_yolcusu_duyg...
mesaj Feb 9 2010, 11:22 PM
İleti #19

Gayretkâr Üye
Grup Simgesi

Grup: Teğmen
Nereden: ankara - istanbul
Üye No: 7.669

QUOTE(Aybüke92 @ Feb 9 2010, 11:17 PM) *
Okudum...Şimdi de Baykal'ın vereceği cevabı merak ediyorum

o gene bunu kamufile edecek bir mesele bulur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bunlar sadece çırpınma,icraat adına birşey beklemiyor artık Türk milleti onlardan, en azından Türkiye'nin başarılarını hazmetsin ve sussun değilmi...

--------------------
Düşmanlarım bana ne yapabilir ki?
Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir.
Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir.
Değilmi ki göğsümde Allah'ın Kitabı ve Resulü'nün sünneti vardır...
Go to the top of the page

+Quote Post
gümüşmühür
mesaj Feb 9 2010, 11:30 PM
İleti #20

Moderator
Grup Simgesi

Grup: BinBaşı
Üye No: 7.916

QUOTE(nur_yolcusu_duygu @ Feb 9 2010, 11:22 PM) *
o gene bunu kamufile edecek bir mesele bulur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bunlar sadece çırpınma,icraat adına birşey beklemiyor artık Türk milleti onlardan, en azından Türkiye'nin başarılarını hazmetsin ve sussun değilmi...

Ne yazık ki Türk milletinin bir kısmının gözünü boyamaya başarıyorlar kardeşim.Başarılar bu tip olaylarla örtbas edilmeye çalışılıyor.Hükümetin en verimli olacağı dönemde ergenekon çıktı işte.Karışıklık üstüne karışıklık...

Her şeyi çok iyi bilen medya ilk önce, en ufak bir olayda basıyor yaygarayı.Halk normal olarak peşine düşüyor.Allah-ü Teala kolaylık versin devlet büyüklerimize

--------------------
Aut disce aut discede

+Quote Post
nur_yolcusu_duyg...
mesaj Feb 9 2010, 11:39 PM
İleti #21

Gayretkâr Üye
Grup Simgesi

QUOTE(Aybüke92 @ Feb 9 2010, 11:30 PM) *
Ne yazık ki Türk milletinin bir kısmının gözünü boyamaya başarıyorlar kardeşim.Başarılar bu tip olaylarla örtbas edilmeye çalışılıyor.Hükümetin en verimli olacağı dönemde ergenekon çıktı işte.Karışıklık üstüne karışıklık...

Her şeyi çok iyi bilen medya ilk önce, en ufak bir olayda basıyor yaygarayı.Halk normal olarak peşine düşüyor.Allah-ü Teala kolaylık versin devlet büyüklerimize

amin inşallah... tabi evet zaten psikolojik savaş olarak en büyük güç olan medya onlarda hakim malesef... halkada çok şey düşüyor, halkın çoğu malesef objektif yaklaşmıyor, malesef cebine giren parayı düşünüyor sadece ve ülke refahını geleceğini düşünmüyor, haliylede kim halkın ekmeğine yağ sürerse onların peşinden gidiyor.. halk uyanık olmalı bugün yapılan siyasi tartışma programlarında objektif olunmuyor, ak parti temsilcisi çağırılmıyor mesela.. bu bariz bir set çekme politikası, tabi bu oyunlara gelmemesi için halk bilinçlendirilmeli... Rabbim muvaffak etsin gerçekten vatanını sevdiği için bu vazifeyi göğüsleyenlere..

--------------------

+Quote Post
gümüşmühür
mesaj Feb 9 2010, 11:55 PM
İleti #22

Moderator
Grup Simgesi

Grup: BinBaşı
Üye No: 7.916

malesef cebine giren parayı düşünüyor sadece ve ülke refahını geleceğini düşünmüyor, haliylede kim halkın ekmeğine yağ sürerse onların peşinden gidiyor..

Halk;cebine giren parayı düşünmek zorunda ülke refahı da öncelikle halkın refah seviyesini yükseltmekle elde ediliyor.Doğuda ki çocuklar niye o kadar çabuk kandırılıyor.Cevap çok basit.

Askeri ücretle çalışarak evini geçindirmeye çalışan bir babanın öncelikli derdi ülke refahı mı yoksa kendi karnını doyurmak mı olur.E hal böyle olunca halk çabuk kanan, ekmeğine yağ süreceğini vaad edenlerin peşine takılan insan zümresine dönüşüyor.Hükümetin yaptığı bütün faydalı işler yandaş medya tarafından da sansürlenince ortaya; 'ne oluyor bu millete kime kanıyorlar' diye kendi kendimize sorduğumuz sorular kalıyor.

Henüz daha onların halkın ekmeğine yağ sürdüğünü görmek nasip olmadı.Birkaç tanesine sürüyorlar göstermelik yoksa kıymetlidir yağları sürmeleri ne mümkün. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

--------------------
Aut disce aut discede

+Quote Post
nur_yolcusu_duyg...
mesaj Feb 10 2010, 12:01 AM
İleti #23

Gayretkâr Üye
Grup Simgesi

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
halk tabi cebine giren parayı düşünmek zorunda bu onun en doğal hakkı ama 'sadece' de var önünde, yani yanı sıra ülkenin geleceğini düşünmesi açısından medya yahut başka yollarla bilinçlendirilmeli.. oda tabi dediğin gibi medyanın yağları çok kıymetli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. bu yanlışları görenler olarak,bizlere çok iş düşüyor...

--------------------

+Quote Post

2 Sayfa V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih : 10th September 2010 - 03:58 PM