Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
kurşunkalem

Başbakan'dan İsrail'e 'deprem' Gibi Uyarı

Recommended Posts

Başbakan Erdoğan, tanınmış Mısırlı gazeteci Fehmi Huwaidi ile yaptığı söyleşide İsrail'in, İran'a keşif operasyonları amacıyla Türk hava sahasına girdiği söylentilerini yalanladı. Buna karşın Erdoğan, böyle bir şey olması halinde İsrail'e "deprem"e benzer bir tepki verileceği uyarısını da yaptı.

 

Başbakan Erdoğan, tanınmış Mısırlı gazeteci Fehmi Huwaidi ile yaptığı söyleşide İsrail'in casusluk amacıyla Türk hava sahasına girdiği söylentilerini yalanladı. İsrail'in o amaçla Türk hava sahasına hiç girmediğini de ifade eden Erdoğan, böyle bir şey olması halinde çok ciddi sonuçları olacağını söyledi.

 

"Depreme benzer gibi yanıt alır" diyen Erdoğan, İsrail liderlerinden Türkiye ile ilişkiyi "üçüncü bir tarafa saldırı için bir kart olarak kullanmaktan kaçınmaları"nı da istedi.

 

-ANKARA "KAYITSIZ" KALMAZ

 

Jerusalem Post tarafından yansıtılan söyleşide Erdoğan ayrıca Ankara'nın nötr bir taraf olmayacağını, kayıtsız kalmayacağını da ifade etti.

 

Erdoğan, Gazze Operasyonu'na değinirken de İsrail'in, Gazze halkını süpürdükten sonra Türkiye ile ortak bir askeri tatbikata katılmayı bekleyemeyeceğini de belirtti.

 

Türk hükümetinin İsrail'e yönelik politikasının seçmenler tarafından desteklendiğini de vurgulayan Erdoğan, "Gazze'ye saldırı sırasında çok incitilen, Türk halkının duygularına meydan okunamayacağı"nın da altını çizdi. (ANKA)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Biliriz..... Amerikada ırağa girerken Türkiyeden geçmemişti değil mi?Sonra bide belgesiyle ispatlandı.

İsrail düşmanı başbakan suruye sınırınıda israile temizletmek(!) için can atıyordu.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

evet çaktırmadan arda bir de jest geçseler ağabeyler tamamdır;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merak ediyorum bu millet ne zaman yanılmayacak, hep oraya çıkanlar kendisine güvenenleri yanıltmak zorunda mı, biz ne için seçtik adam neler yapıo ha bekleim biraz daha, olucak, yaptırmıolar falan derken bi baktık ki adam zaten karşı saflara geçmiş bile üstünden çıkardığı gömleği değil aslında kişiliğiydi ve görün kişiliği olmayan bi insan neler yapabiliyor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ey düşmanım, sen benim ifâdem ve hızımsın;

Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lâzımsın!..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evet o kadar uyanık bir siyaeset izliyorlar ki bu tarz şeylerle işi götürüyorlar.Gerçek bir iş yaptıkları var mı?Var tabi B.O.P adına.....

Herşey göstermelik sahnede güzel ama ne diyorsunuz hani nerde? Yok, aslında hiçbirşey yok.

Hani eskiden dükkanlarına en fazla islami tebalayı asanlar yahudilerdi ya hani tam bir münafıklık anlayışıyla....

"one minute" gelince; millet alevlenmişti memlekette uzun zamandır göremediğimiz manevi bir şahlanış-tepki vardı küfre karşı.Ortadoğu milletlerinin hepside kendi hükümetlerinin gerçek yüzlerine şahit olmuştular(şimdi rte ellerini sıkınca bizim akpkk lıların;"aaa islam birliği :) !" diye sevindikleri batı kuklası hainler).Demek hal böyleymiş denmeye başladııııııııııııııı veeee Kahramanımııııız, olay boyunca sessiz kaldı(hatta saldırıdan önce Türkiyeninde haberdar olduğu, onu bırakın barış yalanına inansınlar diye bide masaya oturmalarına yardımcı olduğu ortaya çıkmıştı) sonunda bombayı patlattı.Hemde tam milletde kendisinden şüphelenmeye başlamışken, ha birde Numan Kurtulmuş'un hızla yükselen karizması da var tabi.

 

"ONE MİNUTE" Sayın peres; size şimdi bişeyler diyemde bizim işler kötüye gidecek yoksa.İhalelere devam, bankalara devam, BOP a devam, suyu da size vermek için çalışıyoruz, istediğiniz Suriye sınırınada söz elimden geleni yapacam,modernizasyon aynen devam......... -daha bilmediğimiz Allah bilir ne anlaşmalar var tabi- bunların hepsine devam. Ha birde sakın ha boykot etmeyin!!! Aman ne ederiz sonra israİL büyük ülke şu olur bu olur, aman kim sokuyo milletin aklına bunları.....

Sonra ne oldu biliyormusunuz hepinizin gazı alındı!Artık istediğinizi almıştınız ve mutlu olmuştunuz!İsrail dersini almıştı!SAYIN rte de "yeni osmanlılar" projesi için alt yapıya büyük bir taş daha koymuştu.E abd başkanıda değişti; sempatik, demokratik, tatlı çikolatamız- OBAMAMIZ- gelmişti.Ay bizim başbakanımıza da ne kadar benziyordu; ikiside demokrasi aşığı bu adamların.

 

Çok ciddi tehlikeli gördüğüm islami(!) gazetelerden biri de sürekli gündemi ergenekonda tutuyor ve hedef saptırma amaçlı;İsraile karşı milleti uyarmak ve olanları ilan etmek yerine SAYIN rte nin filistinli yaralılarla ilgilenmesini gösteriyordu sürekli.Hatta ortadoğu haberlerini minnacık ufacık köşelerden veriyordu.Ah birde köşe yazarları yokmu; işi tamamen iki devlet arasındaki banel bir hesaplaşmaya döküyorlardı.Hele ki biri yokmu katmerli dangalak!Tefsir mi yazmış ne, öyle diyordu savunanları.Efendim diyor: aman dikkat! yahudi düşmanlığı(antisemitizm) tırmanıyor! Bu memlekette yahudiye kim ne derse karşısında herkesten önce bizi bulur! Vulan köpek, bu memlekette müslümanın anası ağlarken niye meydana atılıp böyle bağırmıyordun!Hem sen niye kaygılanıyorsun bu memlekette yahudiye yahudiden başkası bişey yapabilir mi, adamı parçalarlar AlimAllah!

E efendim bu olanlardan sadece yahudi başkanıyla bir iki bakanı sorumludur.(devleti bile değil ki bunun bi devlet hatta din politikası olduğunu anlamamak için katmerli eşşek olmak gerekir-zaten yahudi devleti şeriat devletidir-)Peki ne yapıyor bu yazarımız? Gerçeği örtemeyeceği için küllendirip hedef saptırıyor.

 

Bir kıyamettir koptu! Yahudi düşmanlığı vaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr! Tabi o kadar sindirdiler ki bizi bununla, bide utana sıkıla yahudilere karşı suçluluk duymaya başladık.

 

Hülasa gazımızın alınması bir yana birde suçlu çıktık.Başbakan danışmanlarından yanlış hatırlamıyorsam "cüneyt zapsu" denen din ve devlet düşmanı(hani karısı, amerikayla eş zamanlı, kadın imam meselesinde; İstanbulda 40 50 kadar kişiyle kadın- erkek karışık namaz kılarken fotoğraflara yakalanan(!)) bir açıklama yapmıştı hemen davosta; e efendim bizim tepkimiz perese değil o moderatöreydi...

 

Neyse sinek- saz, zurna az meselesi bu......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Birde iğrendiklerimizle düşman olduklarımızı karıştırmayın.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hocam çok güzel yazmışsın sözünün üstüne söz söylemek gibi olmasın ama biraz bişeyler eklemek isterim.

 

İsrail olayını derinden incelemek gerekir yüzeysel anlaşılacak olaylar değiller bunlar. Öncellikle kendimizi kandırmayalım Allah aşkına lafa bakmayalım icraata bakalım, icraata! okuyalım olayları biraz. B.o.p. nedir? ayrıntısıyla bilen var mı? hani ayrıntısıyla bilen olamazda yüzeysel bilir herkes. Tüm ortadoğuyu emri altına almak ele geçirmek. Peki zor kullanarak Büyük ortadoğu denen topraklara hükmedebilirler mi? HAYIR. tabiykide hayır. Denediler deniyolar yıllardır. Eee diyeceksiniz o zaman. O zaman bu işi güzel gözüküp yapacaklar e yermi ortadoğu insanı bunu; inanır mı. İnanmaz aslında ama bunu Türkiye'ye yaptırır bide üstüne osmanlıyı diriltiyoz söylentisi yayarlarsa arada rte de çıkışlar yaparak önünü arkasını süslerse herkes inanmasada inananan çıkar elbet bu düzene. Zaten satılmış ortodoğu devlet başkanları dünden hazır oyunu uygulamaya.

 

Müslüman uyanık olmak zorunda; hele bu devirde! Allah uyanık müslümanlardan eylesin bizi.

Amin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

arkadaş tutun ki haklısınız.

 

israil hava sahamıza casusluk amacıyla girdi.hata işi abartalım, bizim savaş uçaklarımızı bizim hava sahamızda düşürdüğünü varsayalım.

 

şimdi biz ona karşı birşey yapamıyorsak.gücümüz yetmiyorsa bize o adamların hava sahamıza girip girmediklerini sorduklarında girmediler, giremezler demeyeceğiz de " evet girdiler, ama ne yazık ki bizim elimizden birşey gelmiyor.ondan mal mal bakıyoz" mu diyeceğiz?

 

bu sefer soytarıya dönmez miyiz, ermenisinden yunanına kadar hava sahamıza tecavüz etmedik tek devlet kalır mı?

 

 

bu aczimiz son 10 yılın sonucu değil. 200 yıllık bir siyasetin sonucu.bundan 10 yılda kurtulamayız.azıcık insaflı olun .eldeki seçenekleri görmeden değerlendirmeden kararları eleştirmeyin.

 

sınırı israile temizletmek için can atıyomuş.arkadaş sen bu iddiayı başka konuda da atmıştın.ve cevap vermiştik.devam etmek istiyorsan ordan devam etmeyip her konunun içine karıştırman gayet manidar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kim ne derse desin Başbakanımızı seviyorum.Biz Ehli Sünnetiz.Reislerimize isyân etmeyiz.

ABDyle İsraille olan ilşikilerimiz fes eedilmesi oldukça zor olan eski antlaşmalar yüzündendir.Hatırlanırsa Refâh-Yol'da başa geçince İsrâîlle ilişikiye girmişti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eşref kardeş,ihale yapılmadı kı şapkadan hemen israili çıkardın?

Hem velev ki İsraıl de gırseydı ihaleye gir(me)mi dicektık.

Senın ihale şartların da var mı İsraıl giremez diye bır madde bir hukum?

Biz de isterdık venezuella lıderı gıbı burdakı yahudı monşerlerın def edılmesını ama bu ancak orada olur Türkiyede değıl.

Başbakanın Perese 'sen' dıye hıtap etmesını eleştıren bır zihnıyetten daha ne beklenır kı.

Irak'ıda bir guzel örnek vermişsin iyi guzel de incirlik ussunu de akp hukumetı actı deme sakın?

Körfez savaşında da akp hukumeti vardı,tezkere cıkardılar deme sakın?

Enverın neferıne selam olsun((:

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Başınızdaki habeşli köle de olsa itaat edin" Amenna doğrudur. Ama ALLAHA İTAAT ETMEYENE İTAAT ETME!!!

Bakın asıl sorunda burda zaten. İslam edep ve ahlakını, farkında olarak yada olmayarak bir partinin siyasi suistimaline veriyorsunuz(işte islam kisvesine bürüdüğünüz bu partinin yaptıkları tabii ki normalden daha fazla tepkimizi çekiyor.Çünkü birde islam anlayışının bozulması tehdidi ortaya çıkıyor.). Bu söylediğinizi evvelki diğer partiler zamanında neden söylemiyordunuz.Öyle ya onlarda müslümandı ve hiç biri alenen "ben müslüman değilim" demediğine göre onlara tam takır itatt etmeliydik. Hem hak var nizam var. Öyle bir duruma geliyor ki mesele; "akp ye karşı duran, ehli sünnetin şu anlayışına karşı gelir" gibi birşey oluyor.Sırf partiyi desteklemek adına islamı kullanıyorlar.Biz zaten milli mukaddes hassasiyetimizden dolayı adamları eleştriyoruz-hatta düşmanız-........

 

İlişkileri fesh etmek başka adamların emrinde ezilmek hatta buna yatkın bir tavır göstermek başkadır arkadaşım.Adam bop un eşbaşkanıyım diye övünüyor diyorum sen ne diyorsun?

 

 

Evet bu meseleler 10 yıllık değil 400 yıllıktır. Ama bu 400 yıl içinde hiç bu kadar İslam eliyle ve müslümanlar uyutularak, hatta islam fikri ve itikadı anlayışıda kalıplara sokularak yapılmamıştı.

 

Kurduğumuz cümlelere dikkat edin; herşeyi rte başlattı falan demedim.Siz KAHRAMANDIR diyorsunuz bende aslında çok zararlı olduğunu anlatıyorum. Sonra da sanki ben herşeyi bu yaptı demişim gibi savunmaya geçip, az evvel kahraman dediğiniz şahsı, diğerlerinin yaptıklarının gölgesinden geçirerek, onların siyahlıklarının yanında gri de olsa beyaz gözüktürmek istiyorsunuz ve böylece aklamaya girişiyorsunuz(yani kahramanlığıyla parıldatmaya çalışacağınız adamı ancak sönüklerin halini göstererek, belki atlatırız mantığındasınız.Peki bu bir tezat değil mi kendi kendinize?). Buna rağmen diyorum ki bende; onlar gibi bile olsa yinede kat kat daha kötüdür, çünkü İSLAMI partisinde markalaştırmaktan ve kullanmaktan geri kalmamıştır diğerlerinden farklı olarak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siz kahraman görmediğiniz için(yada bir türlü kahramanların eda va tavırları nasıl olur diye algılayamadığınız için, halbuki kahraman da çok tarihte.) Olması gereken tavrı algılayamıyorsunuz.

 

Birinci Hangi gerizekalı yada hain devlet adamı öz vatanında ki bir kısım toprağı(hemde ortadoğu gibi bir yerde sınır toprağını) yabancı bir gücün yönetimine verir(Ne olduda tayyip rüyasında mayın temizletmeyi gördü ve 49 yıllığına vermeyi göze aldı.Bu meseleyi ortaya atan akp dir. iki ihtimal vardı biri nato bir diğeride israil.Peki bunu rte bilemeyecek kadar EŞŞEK mi? o kadar eşşekse arkasından niye gidiyorsunuz yok değilse bunu bile bile bu konuyu nasıl anında reddetmeyip gündeme koyabilir?) hemde 49 yıllığına!!!

 

Diyelim ki küçük rte cik gaypten gelen bir sesle o arazileri tarıma açmak istedi.Peki bu rte 49 yıl sonra ancak kullanabileceği bir araziyi bu günden yabancı-şu yada bu güç- bir güce vermekte(vermeyi bırakın anında reddetmemesi bile zaten ofsayt) niye bu kadar hevesliydi(minnacık paşacıklarıyla birlikte). 49 yıl sonra zaten memleket teknolojisi NŞA 'da bugünkünden belki en az 50 kat fazla olacak......

 

İhale olmamasının sebebi hükümet değil danıştaydır.

İhalenin kat i surette olması gerekseydi bile İsraili uzak tutacak şartların konmaması da yine hükümetin suçu hatta art niyetidir.

Yahudi monşerleri defedemeseniz bile yalakalıklarını yapmazsınız.Zaten def etme gayretini görmek bile yeterdi bize.

İncirlik Üssünü rte verdi demedik.Onu veren memleketi sattı da siz kahramanınızı(:):D:D) onla bir mi tutuyorsunuz(!!!)Çok trajikomiksiniz.

 

Tezkere ye hayır dediler diye 150 millet vekilini değişen kimdi????

 

Bakın hülasa Ben kahramından neler beklerdim:

Sınırda toprak temizletmek bahsi; bu temizliği biz kendi teknolojimiz ve kendi askerimizle yapacağız, isterse 1000 yıl sonra olsun! Böyle bir ihale açacak olursak; dış güçlerin girebileceği, bu kesinlikle kabul edilemez! hatta meclis gündemimize bile giremez.Kim attıysa bu fikri ortaya hemen bu fikri söndürün duyulmasın!!!

 

 

Biz kahraman peşindeyiz şebelek değil!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

bop meselesinin ayrıntısını kimsenin bilmediğini siz söylemiştiniz.bununla birlikte abd ve israilin ortadoğudaki çıkarlarını korumak için türkiyeye muhtaç olduğunu da biliyoruz.şimdi elimizde o zulumleri azaltabileceğimiz bir fırsat varken niye tepelim.doğru bir siyaset izleyebilirsek ortadoğudaki israil hakimiyetini kırabiliriz.

 

bide one minute meselesine geçelim.bazı beyinsizler o olaydan olaydan sonra israilin alttan almasını erdoğanın onların uşağı olmasına yormaya çalışıyor.halbuki bu israilin alttan alması için bir sebep olamaz. asıl sebebi ortadoğudaki çıkarlarının türkiyeyle iyi geçinmekte olmasıdır.bunun için elleri bağlı.

 

 

bunun uşaklıkla alakası yoktur.siyaset ilmini öğrenin gelin.siyaset onlar kazanmasın herşey benim menfaatime olsun mantığıyla işlemez.en çok menfaat benim olsun mantığıyla işler ve düşmanında menfaat kazanmasına göz yumulur.

 

 

r. Öyle bir duruma geliyor ki mesele; "akp ye karşı duran, ehli sünnetin şu anlayışına karşı gelir" gibi birşey oluyor.Sırf partiyi desteklemek adına islamı kullanıyorlar.Biz zaten milli mukaddes hassasiyetimizden dolayı adamları eleştriyoruz-hatta düşmanız-........

 

bir saniyeliğine bu iftiralarınızın doğru olduğunu farzedelim.

 

islami hassasiyetleriniz sebebiyle karşı çıkıyormuşsunuz.peki biz sizin sırf onu eleştirmek için islamı ve islami hassasiyetleri kullandığınızı iddia edersek ne diyebilirsiniz.bu durumda siz bizden beterini yapmış oluyorsunuz çünkü sizin iddianıza göre biz sadece o adamı savunmak için islamı kullanıyoruz.siz ise tersi gaye ile aynı şeyi yapmakla beraber bir de kendi halinize bakmadan bizi islamı kullanmakla suçluyorsunuz.eeeeee ne demişler beterin beteri var.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Burda birisi üstada ağır hakarette bulunsa, bizde ya işte öylede böylede, Allah bilirde, kem kümde...... gibi yani muallakta bir tavır sergilersek bize ne denir??? Sende hakaret ettin denir yada o niyettesin! Neden? Çünkü dedikleri gibi olmasaydık zaten adama ağzını açtırmazdık yada çok sert bir tepki ortaya korduk!

 

......saz...... zurnada az!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yıllarca dokunulmaz gösterilen israil ve amerikaya ''sadece sözle dokunmuş olmasının insanlarda uyandıracağı tepkiyi'' çok güzel bir şekilde yine amerika ve israil çıkarına kullanmasının hem amerika açısından hemde israil açısından çok avantajlı bir koz olduğunu ve şimdi izlemekte olduğumuz filmin bundan ibaret olduğunu hala çözemediğimizi görmek büyük üzüntü verdi bana...

 

Zamanında ingilizlerin deneyip de yapamadığı tam olarak buydu işte ''hilafeti kullanıp islam dünyasına hakim olma meselesi'' onun için lozanda satın aldılar bizden hilafeti ve her arap devletinin başına kendi adamlarını koydular. Ama yinede başaramadılar. Oyuna gelenler olduysada sayısı çok az kaldı.

Onlarda biliyorlar o topraklara bizden başkası hükmedemez. ve sırf bunu bildikleri içinde onlar ,oralara hükmetmek için bizi kullanmaları gerektiğini de biliyorlar.

 

İşte size dönen filmin senaryosu, izlemiyormusunuz?

Share this post


Link to post
Share on other sites

a beyinsiz o ihaleye katılacak iki kişi olduğunu nerden çıkardın.ihaleye katılacak birsürü firma vardı.hatta birisi önemli yöneticilerinden biri türk olan alman firmasıydı.

 

madem hakikate bu kadar düşkündün niye bunu söylemedin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Burda birisi üstada ağır hakarette bulunsa, bizde ya işte öylede böylede, Allah bilirde, kem kümde...... gibi yani muallakta bir tavır sergilersek bize ne denir??? Sende hakaret ettin denir yada o niyettesin! Neden? Çünkü dedikleri gibi olmasaydık zaten adama ağzını açtırmazdık yada çok sert bir tepki ortaya korduk!

 

......saz...... zurnada az!

 

neden bahsettiğin bile anlaşılmıyor cümlelerin yarım yamalak.anlaşılmayacağını anladığından anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az yazmışsın.daha doğrusu yazmaya çalışmışsın onu da becerememişsin.seni zavallı

 

Yıllarca dokunulmaz gösterilen israil ve amerikaya ''sadece sözle dokunmuş olmasının insanlarda uyandıracağı tepkiyi'' çok güzel bir şekilde yine amerika ve israil çıkarına kullanmasının hem amerika açısından hemde israil açısından çok avantajlı bir koz olduğunu ve şimdi izlemekte olduğumuz filmin bundan ibaret olduğunu hala çözemediğimizi görmek büyük üzüntü verdi bana...

 

Zamanında ingilizlerin deneyip de yapamadığı tam olarak buydu işte ''hilafeti kullanıp islam dünyasına hakim olma meselesi'' onun için lozanda satın aldılar bizden hilafeti ve her arap devletinin başına kendi adamlarını koydular. Ama yinede başaramadılar. Oyuna gelenler olduysada sayısı çok az kaldı.

Onlarda biliyorlar o topraklara bizden başkası hükmedemez. ve sırf bunu bildikleri içinde onlar ,oralara hükmetmek için bizi kullanmaları gerektiğini de biliyorlar.

 

İşte size dönen filmin senaryosu, izlemiyormusunuz?

 

güzel film.

 

senarist:the lord of the baron

 

filmin devamını hiç izlemediysen sonucunu nerden biliyorsun.aaa unutmuşum senarist sendin değil mi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu tip bir dil kullanmanın gereği yoktu bence ne EŞREF in hakaret içerikli bir yazısını gördüm sana karşı burada; ne de ben yazdım. bu kullandığın yazım tarzını genelde söyleyecek sözü kalmamış çıkış yolu arayıpta işi karşı tarafı aşağılayıcı sözlerle kurtarmaya çalışanlar kullanır. Ama bence siz gayet oturaklı ve seviyeli tartışma yapabilecek seviyede bir insansınız. Yoksa yanılıyormuyum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hakaretle iltifat benzeri bir karalamaya cevap verirken bocalayacağımı düşünmüş olman beni şaşırttı.

 

eğer bana hakaret etseydi yazdıklarımı kuyruk acısıyla yazdığımı iddia edecektiniz.etmediğini söylediniz şimdi de hakaret etmeyene hakaret etmekle suçladınız.

 

anlamadığınız şu ki benim böyle cevabı vermemin sebebi bana hakaret edilmesi veya edilmemesi değil hakikatin kanına girilmesidir.

 

bunu bir örnekle açıklardım ama hem bana hem size yakışmaz en iyisi bu meseleyi kapatın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arkadaşım düşmana menfaat dediğiniz ne demek farkındamısınız?

Adamların elleri mahkum ama o tavırda değiller siz eliniz mahkum gibi davranıyorsunuz.

Adamın zaten ortadoğuda hakimiyeti tam manasıyla yok! adamda onu kurmak için çalışıyor. peki siz adamların kendi projesinde (ve sizin iddianız güçsüz olarak) nasıl olurda ve ona yardım ederek güya onun yapmak istediğinin tersini yapabileceksiniz.Baştan delikanlı gibi karşı çıksanızya gırtlağınıza kadar kaptırmadan.8yarında efendim ne yapalım herşeyimiz ellerinde de artık karşı duramıyoruz diyeceksiniz.)

Siz siyaseti o kadar köpekçe ve aşşağılıkça bişey mi sanıyorsunuz?Ülke haysiyeti yada onuru diye birşey duydunuz mu?BOP un ayrıntısı bilinmez(!!!!) yahu heralde sana anlatacak değiller. Ama amacı belli değilmi o kadar mı körsünüz.

Bu ne haysiyetsiz anlayıştır ki; kuyruğu kısık köpekler gibi düşmanınızın sizi öldürme planını görüyorsunuz da kurtuluş yolunu yine aynı düşmanın suyuna giderek belki ya bana merhamet eder yada bir fırsatını bulup bir iki azâmı kurtarırım diyorsunuz?

 

Siz Bop a destek olduğunuz (yahut adam gibi karşı çıkmadığınız) sürece mazlum müslüman kanı akmaya devam edecek.Hatta bakın bugünkünden gittikçe daha kötü olacak memleketiniz.düşmanınız tam gücünün ve kabiliyetinin kıvamına gelince mi o kadar destek verdiğiniz projesine sırt dönebileceksiniz.Hem adamın asıl derdi sizn üzerinizden gitmek değil Sizi parçalamak!Evet önemli bir ülkesiniz elleri mahkum ama taraf olarak değil yemek olarak! Zaten pastanın büyüğü sizsiniz.

Bakın o zaman yüksek anlayışlı aptal stratejinize ki 7 yılda bütün kırmızı çizgilerinizi ve caydırılıcığınızı, anadolu sermayenizi, üretiminizi, bankalarınızı, stratejik kurumlarınızı dolaylı olarak yahudiye verdiniz.Ve dahası küffar düşmanlığını ve Bop karşıtlığını öz vatanınızda kendi elinizle büyük ölçüde kaldırdınız!

Kendi eliyle kesime giden bir koyun gibi hasmınız her an hedefine ve zirve gücüne dahada yaklaştıkça ve belki bugün sizinle bir olabilacek küçük güçleri de bir bir düşmanınızın ezmesine göz yumarak yarın tek başınıza nasıl kurtulacaksınız? BOP a eşbaşkanız diye akan müslüman kanı mı azaldı?

 

Zulmü ancak karşı durarak en azından tarafsız gibi gözükerek belki stratejilerle azaltabilirsiniz.Ama taraftar olarak ve yardım ederek asla! Ve sizleri bu yalanlara inandıran böyle bir partiye; müslümanları bu kadar ..... bi hale düşürdüğü içinde dahada düşman oluyorum.

 

Ben rte ve akp yi islam hassasiyetimle eleştirirken islam anlayışını yada tavrını doğal olarak ortaya koyuyorum. Çünkü ortaya atılıp biz müslümanız yaptığımızda islam diyen sizsiniz.Tabiiki bu iddiayı çürütmenin yegane yolu gerçek islam anlayışını ortaya koymaktır. Ha bunda samimiyim yada değilim bu Allahla benim aramda... Ama samimi olmasam bile hakkı ortaya koymaya çalıştığım için yinede size ve islama hizmet ediyorum;)

 

Siz dediklerimin doğru olup olmadığına bakın niyetimde bana kalır ancak!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rahmetli serdengeçti çok delikanlı ve net dava duruşlu bir kahramandı.Duruş nedir bilirmisiniz?Tavır? Ölümüne bile olsa.... hani üstad gibi.....

anlaşılan yine diyecek bişeyiniz kalmadı..........

Share this post


Link to post
Share on other sites

A beyinsiz, Zavallı gibi aşağılayıcı ve hakaret içerikli kelimeleriniz yukarıda dururken yaptığımın suçlama değil gerçek olduğu ortadadır. Bu sözler fikre değil kişiye karşı kullanılmış şeyler. Yani helallik dilenmesi gereken bir durum var ortada.

 

Bir ticarethane düşünün içinde müslümanlar kesiliyor, islam baltalanıyor. Bu ticarethaneye ortak olabiliyorsun büyükte kar getiriyor. Ben sermayemi buraya yatırırım buradan büyük paralar kazanırım sonra da bunları islam için harcarım desen ve yatırsan ;yaptığının İslam adına olduğunu idda edebilirmisin?

İşte bunun gibi de bop a eş başkan olduktan sonra ölen her müslümanın kanında parmağın, baltanan İslamın her yediği baltada da bir elin olacaktır...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...