Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
kurşunkalem

Başbakan'dan İsrail'e 'deprem' Gibi Uyarı

Recommended Posts

Bu anlayışı kurtuluş savaşına uyarlarsak şöyle olur büyük ihtimalle:

amerikan ve ingiliz mandasını kabul edelimki anadoluda mazlumlar ölmesin, sonra biz onları durdururuz siyasetle!

Peki bizim dava anlayışımız ne der?

-Sütçü imamlar! bir müslüman kadının başörtüsüne bile el değse, yakın dünyayı son damla kanınıza kadar!Ve ölün ALLAH yolunda kormadan.

 

Yahudiler bir dükkanda, bir hanım sahabenin tesettürüne iliştiler diye kaç sahabe şehit oldu bilirsiniz değil mi?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arkadaşım düşmana menfaat dediğiniz ne demek farkındamısınız?

Adamların elleri mahkum ama o tavırda değiller siz eliniz mahkum gibi davranıyorsunuz.

 

ne demek istediğimin farkındayım.ama sen farkında olmayabilirsin.bu beni ilgilendirmez.,

 

eli mahkum gibi davranmıyoruz.onların bizim meydanda naralar atmamıza göz yumduğunu iddia eden sizsiniz.ne olduda üç saniyede bunun adı mahkumluk oldu.

 

 

tabi canım yani abdulhamid tren yollarını almanlara yaptırırken vatan satıyordu.aynı zamanda düşmana menfaat sağlıyordu.petrol sahasındaki demir yollarını bir ingiltereye bir almanyaya verirkende aynısını yapıyordu.üstelik sömürgleri olan onlarca müslümana zulum etmelerine yardımcı oluyordu.

niye açık açık çekin gidin gavuroğlu gavurlar diyemedi.niye dış borçları ödedi de ben gavura vergi vermem diyemedi.çünkü vatan haini(!)idi ve islamı istismar ediyordu(!).

 

 

belki 1 milyon yıl sürecekti ama kendi demiryollarımızı kendimiz yapıp kendimiz işletecektik.tabi bu sırada o 300metrelik petrol rafinerisi dışında vatan toprağımız kalmayabilirdi ama olsun.az olsun öz olsun değil mi.

 

 

sanırım bu örnek neredeyse tamamına cevap oldu.lakin bir nokta daha var.onu da yazayım.

 

 

Ben rte ve akp yi islam hassasiyetimle eleştirirken islam anlayışını yada tavrını doğal olarak ortaya koyuyorum. Çünkü ortaya atılıp biz müslümanız yaptığımızda islam diyen sizsiniz.Tabiiki bu iddiayı çürütmenin yegane yolu gerçek islam anlayışını ortaya koymaktır. Ha bunda samimiyim yada değilim bu Allahla benim aramda... Ama samimi olmasam bile hakkı ortaya koymaya çalıştığım için yinede size ve islama hizmet ediyorum;)

 

ulan salak adama iftiralar atmak islam anlayışını olduğu gibi ortaya koymakmıdır.zaten tartışığımız şey o.

 

tamam anladık adama iftira atıyosun kendi seçimin.ama bari bunun adını islam koyarak islama iftira atma.

 

zaten önceki konuda da gördüğümüz gibi hiçbir çözüm getirmiyorsun.yaptığın şey güneşi balçıkla sıvadıktan sonra karanlığa taş atmaktan ibaret.anlayamıyorsun ki bu karanlığın sebebi sensin.ALLAH sana idrak versin.

 

 

diğer bir kısmına bakarsak.bu yazdığın yazıda samimi olmadan doğruyu söyleyerek islama hizmet ettiğin iddiasında bulunmak gibi bir gaflete düştüğünü görürüz.bre gafil!! bilmezmisin ki HAK yolunda hizmet bir şereftir ve hak edene verilir.ve bunu haketmenin ilk şartı ihlas, samimiyettir.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bana bak! haddini çoktan aştın. ağzını topla! Yazılarımı anlayamaman zaten seviyen gereği normal! seni bundan sonra muhatab kabul etmiyorum! nerde ne açıklamamı istersen başkasına yazdır ona cevap vereyim.Yoksa sus!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

''Ulan salak'' ha! serdengeçtik yanılıyormuşum demek diyorum ki kişiye hakaret etmekten vazgeçseniz hani islam ahlakına aykırıdır. Yazmışsınız ya ihlas samimiyet kişi kendinde olmayanı öğütleyemezmiş öğütlesede bir işe yaramazmış.

 

İşte bizde diyoruz ki akp ve rte bey ihlas ve samimiyetten uzak günü kurtarmaya çalışıyo yukarıda verdiğim örnek yeterli bunu anlayabilmek için sen müslümanları kurtarmak için müslüman öldüren bir cemiyetle ortak olamazsın... Olursan yanarsın...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rahmetli serdengeçti çok delikanlı ve net dava duruşlu bir kahramandı.Duruş nedir bilirmisiniz?Tavır? Ölümüne bile olsa.... hani üstad gibi.....

anlaşılan yine diyecek bişeyiniz kalmadı..........

zavallı.işte sen bunun için benimle yaptığın hiçbir bir tartışmayı kazanamazsın.kazandığını sansan ve diğer insanlarda senin gibi buna inansa bile....çünkü senin istediğin kazanmak.benim istediğim hakikati savunmak.ve ameller niyetlere göredir.

 

diyecek birşeyim olsa da olmasa da hakikati söylüyorum ve benim konuşup konuşmamam hakikati söylediğim hakikatini değiştirmez.

A beyinsiz, Zavallı gibi aşağılayıcı ve hakaret içerikli kelimeleriniz yukarıda dururken yaptığımın suçlama değil gerçek olduğu ortadadır. Bu sözler fikre değil kişiye karşı kullanılmış şeyler. Yani helallik dilenmesi gereken bir durum var ortada.

 

Bir ticarethane düşünün içinde müslümanlar kesiliyor, islam baltalanıyor. Bu ticarethaneye ortak olabiliyorsun büyükte kar getiriyor. Ben sermayemi buraya yatırırım buradan büyük paralar kazanırım sonra da bunları islam için harcarım desen ve yatırsan ;yaptığının İslam adına olduğunu idda edebilirmisin?

İşte bunun gibi de bop a eş başkan olduktan sonra ölen her müslümanın kanında parmağın, baltanan İslamın her yediği baltada da bir elin olacaktır...

bu mesaja diğer mesajım cevap vermiştir.örnekler farklı olabilir ama zaten ben sizin bakış açınızdan bakmak zorunda değilim.onun için benim örneğim farklıdır.ticarethaneye benzetebileceğimiz senin iddiandır.

 

diğer bir meseleye gelirsek.önceki mesajındaki saygı dolu(!) üsluptan sonra bunu kullanman beni şaşırtmadı.dediğim gibi sizin uslubunuz benim üslubu etkilemez benim için önemli olan hakikattir.ama görüldüğü gibi sizi öncelikleriniz farklı.

Share this post


Link to post
Share on other sites
zavallı.

a beyinsiz.

seni zavallı.

ulan salak.

 

Yazık, çok yazık...

Şu kardeşlerim, burada sizlerin gözlerini açmak için bu kadar çırpınıyorlar, mükafatları bu gafil sözler oluyor.

Üstadın buyurduğu gibi, Anlamanızdan vazgeçtim, bari anlar gibi olaydınız. Sonra saç yolmak da var.

 

 

Şu gaflet dolu sözlerden sonra, meşhur atasözünü değiştiresim geldi.

"Bana başbakanından bir cümle söyle, sana hangi ülkenin vatandaşı olduğunu söyleyeyim."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ey kainat seni muhatap alarak(aslında şu...... muhatap almış görünüyorum ama mesajım diğer forum üyelerinedir) diyorum ki:

Derdimiz tartışma kazanmak değil! Biz fikrimiz gereği karşımızın fikrine öfke duyabiliriz ve fikrine sövebilirizde ama şahsına değil.Her iki tarafta hakikat derdinin iddiasındaysa eğer, tezler savunulurda hangisinin ne kadar hakikat olduğuna TERAZİLER KARAR VERİR. Bu kararlar ve referanslar ışığında müslümanım diyen herkes aşşağı yukarı tek bir bakış açısından(bu gibi olaylarda) bakmak zorundadır.

 

Hülasa bize göre,

akp dp partisinin başlangıç ayarında ama ona parmak ısırtacak kadar şen i bir partidir(şu farkla ki; menderes ve bir kaç yöneticisi gözümüzde dp' den ayrı bir yere sahiptirler).

rte ve şimdiye kadar ortaya koydukları yine geniş ve derin bir dünya analizimize göre; sırf islam görünmelerinden dolayı kat be kat daha da artan sert tavrımızı hak etmişlerdir.

 

Dava duruşu ve tavrı olmadan, kıytırık korkak bir tavrı(hele bir şahıslarına dokunun hepsi aslan olurlar.Korkak tavırları dini ve memleket meselelerinde ortaya çıkar.) kesinlikle davamız icabı hoş karşılayamayız.

Hoş görümüz ancak ve ancak gerçek islam tavrınadır.Biz cephede hamas, ırak, çeçenya,..... aynı saftayız.Siz stratejilerinizle AB-ABD-İSRAİL(ONLARIN KULLARI: kürtler-gerçek ve müslüman kürtler hariç, onlar kardeşlerimizdir-,ermeniler,....),..... aynı safta karşımızda olun!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sayın yöneticim bu konuyu kilitleyin lütfen,zira,hâlâ benlik edasıyla nefes alıp veren, nato mermer kafaların hâlâ yaşıyor olduğunu bilmemek daha iyi.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Konu kilitlenmiştir. Başlık tekrar incelendikten sonra gerek görüldüğü takdirde verilecek cezalar bu mesaj düzenlenerek ilan edilecektir.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...