Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
gardenya

Ortadoğu Karıştı... İsrail Lübnan'da!

Recommended Posts

Ortadoğu karıştı... İsrail Lübnan'da!

İsrail Ordusu, Hizbullah'ın kaçırdığı iki askerini bulmak için Lübnan'a girdi.

 

Hizbullah sabah saatlerinde İsrail sınırına saldırılarda bulunmuş ve ardından iki İsrail askerini kaçırmıştı. İsrail Başbakanı Ehud Olmert de buna çok sert karşılık vereceğini duyurmuştu. Güney Lübnan'da üstlenen Hizbullah militanlarının iki İsrail askerini kaçırması ve İsrail'in kuzeyine füze atmasına sert tepki gösteren Olmert, "militanlar yaptıklarının karşılığını ağır bedel ödeyecek" iddiasında bulundu.

 

Hizbullah militanlarının iki İsrail askerini kaçırdığını açıklamasından sonra konuşan Olmert, “bu günlerin İsrail ve İsrail halkı için zor günler olduğunu” belirterek, “Kararlılığımızı denemek isteyen kişiler var. Başarılı olamayacak ve yaptıklarının ağır bedelini ödeyecekler” dedi.

 

Bu arada Hizbullah militanlarının İsrail sınırında düzenlediği saldırıda ölen İsrail askeri sayısı da üçe çıktı. İsrail kurtarma servisi ZAKA, Hizbullah- İsrail çatışmalarında sekiz İsrail askerinin de yaralandığını belirtti.

 

(8sutun)

Share this post


Link to post
Share on other sites

20040120215424missile66.jpg__ESSELAM...

 

...YAHUDİ KUDURDU ! DÜNYA SESSİZ-HİSSİZ ! PROTESTOCULARIN DAHA DA KALABALIKLAŞABİLECEĞİ ORTAMLAR ORTAYA ÇIKARTMAK GEREKİYOR ZANNEDERSEM...NEFRET KUTBU YAHUDİYE KARŞI DAHA YOĞUNLUKLU EYLEMLER NİÇİN WUKU BULMAZ ? ...DOĞRUSU HAYRETİME MUCİPTİR..NEFRETİN YÜREKLERDE YEŞERTTİĞİ ÖFKE , HENÜZ AYNI ORANTIYLA MEYDAN YERİNE SIÇRAYAMAMIŞ GÖZÜKÜYOR , HER NE KADAR KEYFİYET DAHA ÖNEMLİYSE DE !...YALNIZLIĞIMIZ SUSKUNLUĞUMUZ OLMAMALI.. GÖRELİM MEVLA NEYLER.?

_ GARKAD AĞAÇLARININ "EY MÜSLÜMAN ! ARKAMDA BİR LANETLİ WAR" DİYE İŞARET EDECEKLERİ GÜNE SAATLER DÖNE DÖNE DAYANDI MI DERSİNİZ ? YÜCE MEVLA TOPUKLARI ÜZRE DÖNENLERDEN DEĞİL , YA MÜNTAKIYM! NİDALARIYLA ŞEHADETE KOŞANLARDAN EYLESİN BİZİ...İNŞAALLAH..!

Share this post


Link to post
Share on other sites

yazı-manşet_26.jpg___ESSELAM...

 

YA_ MÜNTAKIYM..!

 

_HAK TEALA MÜSLÜMANLARIN ATIŞLARINI İSABETLİ , SALDIRILARINI BEREKETLİ , ÖFKELERİNİ

DAİM , İNTİKAM HİSLERİNİ GÜÇLÜ EYLESİN...İNŞAALLAH...!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olay büyüyor, çok tehlikeli... Uyuyan ve pasif durumdaki bir İslam dünyası var karşımızda, veya genel manada ya İsrail destekçisi, ya da rahatını bozmak istemeyen/rahatını bozmaya cesaret edemeyen/etmeyecek ülkelerden oluşuyor dünya şu anda.

 

İslam dünyası çok fena aşağılanıyor İsrail tarafından son zamanda. İnanılmaz... Adamlar tek asker için ülke işgal ediyor, ambargo uyguluyor, şehit enflasyonunu yükseltiyor ve ık-mık olduğunu söyleyebileceğimiz bir iki mırıltı dışında ses bile çıkmıyor.

 

Allah vere de tez zamanda hem Filistinden, hem de Lübnan'dan çekilseler. Veya İslam alemi uyansın artık yahu, nedir bu Allah aşkına?

Share this post


Link to post
Share on other sites

İslam alemi öyle derin bir uykuda ki onu ancak böyle Siyonist saldırılar uyandırabilir,kimseden ses seda çıkmadığına gelince o dediğiniz bizim laik(artık o ne demekse,sanki ruhbandık) devletin idarecileri için geçerli.Ahmedinejad -sert ve cesur tavırlarıyla bizimkiler tarafından örnek alınması gerektiğine inandığım bir adamdır kendisi- saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada eğer İsrail Suriye'ye de saldırırsa bunu tüm İslam alemine bir saldırı olarak kabul edeceklerini ve çok sert karşılık vereceklerini söyledi.ABD sanırım bu açıklamadan çekinmiş olacak ki

İsrail'e abartmamasını söyledi(abartma İsrail oğlum,şimdilik Lübnan ve Filistin'den gelen kan kokusu sana yeter.Diğerlerini de başka zaman artık).

Şunu demek istiyorum,demek ki tepki verilebiliyor ve bir şekilde etkili oluyorsa neden bizimkiler halk kadar tepki göstermekten çekiniyorlar,onları korkaklık etmeleri için mi seçti bu millet.Senelerdir gerek devlet gerekse ordu mensuplarının bir bölümünün çeşitli yolsuzluklarını dinledik durduk,halkıyla devamlı anlamsız bir mücadele halinde olan bu kurumlar acaba ne zaman şimdilik laftan ibaret olan millet egemenliği prensibine uygun hareket edecekler ve milletle barışacaklar.Kendi halkıyla uğraşan bir devlet uluslar arası sahada ancak rezil olur yada köle olur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

s.a

Allah-azze ve celle-bütün dünyadaki müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun..

bu olaya gelince bilmiyorum ama lübnanın tutumu o kadar rahatki sanki kendisine saldırılmamış gibi..israille sadece hizbullah mücahidleri savsşıyor denebilir..ayrıca bu olayların iran devreye girene kadar durulması zor..bize gelince hakk getire..o kadar sorumsuz ve vurdumduymazızki..öbür dünyada basayevler dudayevler nasrallahlar ahmed yasinler bize gelip 'biz ümmet adına savaşırken siz ümmetin diğer insanları nerdeydiniz??' diye soracaklar..kendi adıma ve kendi milletim adına o kadar üzülüyorumki..Allah kendimize gelmemizi nasip eylesin..

selam ve dua ile....

Share this post


Link to post
Share on other sites

kıyımın daha beteri şuanda da şahit olduğumuz üzre yıllar önce bizim ülkemizde yapılmış ve biz ölmüşüz ama ağlayanımız yok .. islamın ordusuna yüzyıllarca asker veren bu toprak kuraklaşmış mahvolmuş..

ölüye ne kadar feryad etsem yersiz o nedenle sustum ..

 

lübnan meselesine gelince sizde takip ediyorusunuzdur haberleri ,bazı yorumlar İranı güçsüzleştirmek için yol hazırlıyorlar şeklinde bana en mantıklısı şimdilik bu gibi geldi .. tabi başka nedenlerde olabilir ..

 

İsmail kapan amcamın şu yorumunaysa bayıldım :: ..."ama unutmayalım ki zulüm hiçbir zaman payidar olmamıştır. Ve zulüm hep kalınlaştığı yerden kopmuştur! Filistin'de zulüm çok kalınlaştı.."

Share this post


Link to post
Share on other sites

çok doğru bir söz..kafirler son kozlarını oynuyorlar..dişleri sökülmüş tek dişi kalmış bir köpek gibi sağa sola saldırıyorlar..o son dişde çekilecektir Allah'ın izniyle..unutmayalım havanın en karanlık olduğu an güneşin doğmasına en yakın zamandır..

selam ve dua ile....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...