Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
NFK-Fan

9 Eylül 2012 Messenger Toplantısı

Recommended Posts

Selamlar,

 

Değerli üyelerimiz, bugüne kadar sizlerden gelen geri bildirim ve katkıların büyük yardımıyla, 7 yılı aşkın bir süredir Üstad Necip Fazıl Kısakürek'i kendi fikirleri ve eserleriyle tanıtmak gayesiyle sürdürdüğümüz çalışmalarımız devam ediyor. Umut ediyoruz ki gelecekte de bu çalışmalarımız aynı heyecanla ve sizlerin desteğiyle sürecek ve daha ileri noktalara ulaşmak nasip olacaktır.

İlerleyen dönemde gerek sitemiz içerisinde, gerekse de site ve internet harici mecralarda atmayı düşündüğümüz adımları sizlerle paylaşmak ve tartışmak istiyoruz. Bu sebeple gerek kendi planladıklarımızı aktarmak, gerekse sizin fikirlerinizi alarak rotamızı belirlemek amacıyla bir Messenger toplantısı düzenlemeye karar verdik. Bizler biliyoruz ki, sitemizde takipçilerimizin de emeği vardır ve bu sebeple karar alırken ilkelerimiz dahilinde herkesin görüşünden istifade etmek gerekir. Daha önce de iki defa düzenlediğimiz bu toplantıların üçüncüsüne katılmak isteyen ve fırsatı olan üyelerimiz, [email protected] adresini MSN listelerine ekleyebilir. Toplantıyı pazar akşamı 20:30 gibi başlatmayı planlıyoruz.

 

Toplantıda tartışılmasının yerinde olacağını düşündüğünüz konuları bu başlık altına da yazabilirsiniz. Dolayısıyla gündemin belirlenmesinde de yorumlarınızdan istifade etmek bizleri memnun edecektir.

 

Müsait olan arkadaşlarımızı Pazar akşamı bekliyor olacağız..

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu mevzuda gönüldaşlardan neden bir cümle göremiyoruz? Neticede bizim görüşlerimiz alınmak istenmiş, bize yönelik bir çalışma. Bu "sükut katli" denen tabiri hiç sevmedim hayatım boyunca. Hayır elektirikler kesilecekmiş ondan gelemeyeceğim deyin ama bir tepkime olsun yeter ki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

biz radoyla feyste takılıcaz. :shiny: katılanlara eyi, gozel mohabbetler. si yu.

 

Size de eyi mohabbetler! Ama Rado efendi messenger toplantısına kesin katılır!

Share this post


Link to post
Share on other sites

böyle toplantılar her zaman olmaz arkadaşlar, ben de bir aksilik olmazsa ilk defa yarın katılacağım...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Toplantıya katılmak isteyen arkadaşlar için bir not düşmem gerektiğini fark ettim. [email protected] adresini, toplantı duyurusundan daha önce MSN listelerine eklemiş olan arkadaşların bu adresi silip yeniden eklemesi gerekiyor. Adres bir süre kullanılmadığından dolayı Windows Live tarafından kapatılmış, dolayısıyla daha önceden listelerinde olduğum arkadaşların artık listelerinde değilim.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katılmayı çok isterdim ama o saatte değerli bir arkadaşımla facebook'ta toplantım olduğu için gelemeyeceğim. :shiny: O saatte kendimi eve atabilirsem katılacağım inşallah, ama her ihtimale karşı buradan söyleyeyim: Birincisi ana sayfadaki yazı kategorilerini bir elden geçirirseniz güzel olacak arkadaşlar, mesela Üstad'dan kategorisi bizim evdeki sandığa benziyor. Geçen gün elimi bir sokmuştum, içeride kaybolmuş, bulup çıkarana kadar akla karayı seçtim. İkincisi de yönetimin mesajlarının azalması forum seviyesini olumsuz etkiliyor gibi sanki.

 

Ahaha ben de diyorum bu fan beni niye silmiş. Tamam, adresi baştan ekleriz başkan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gelin , gelin çok zevkli :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adminim msn de sorun mu var anlayamadım.Ekledim ama hala kabul edilmedi mi?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Toplantıya katılan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Katılmak isteyipde sair sebeplerden ötürü katılamayan arkadaşlar inşallah bir sonraki msn toplantısına iştirak ederler. Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmaların verimliliği, forumun işlevselliği üzerinde durulmasının yanısıra ilerleyen dönemlerde hedeflenen çalışmaların belirlenmesi ve bu hedeflerin nasıl gerçekleştirileceği yönünde de fikir alışverişinde bulunuldu. Forumumuz ve yapılması gerekenler adına verimli, muhabbeti katılımı bol güzel bir toplantı oldu. Toplantı esnasında alınan kararlar bu başlık altında paylaşılacaktır inşallah.

 

Dua ve muhabbetle...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben de istifadesi bol bir toplantı olduğu kanaatindeyim. Ayrıca yusuf kardeşimiz de neşe kaynağımız oldular :)

 

Umarım katılım adına daha çoklarını da görürüz. Nedendir kemmiyetle bozdum kafayı; şahıs çokluğu, para para para, yukarıyla irtibat..

 

Lely hanım kermesi yapın siz ben devlet hazinesine gizlice sızmayı düşünüyorum sonra lüzum kalmayacak inşaAllah.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Öncelikle 2 gün önceki toplantımıza katılan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. 2.5 saat boyunca verimli ve sıkmayan bir toplantı geçirdiğimize inanıyorum, umarım katılan diğer arkadaşlar da aynı fikri paylaşıyordur. İnşallah bunları ileride de daha yoğun bir katılımla gerçekleştirmek nasip olur.

 

Toplantıda konuşulanları en kısa şekilde aşağıdaki gibi özetleyebilirim. Aldığımız kararların ne kadar hızlı uygulanabileceğini bilemiyorum ama en azından burada yazılı olması bizim için de bir motivasyon olacak.

 

*Forumun kendi arama motoru verimli çalışmadığından, mümkünse forum ana sayfasına site içi Google arama motoru eklenecek.

*Forumdaki anketler tek bir başlık altında toplanacak.

*Forumdaki özelliklerin nasıl kullanıldığıyla ilgili bir kullanım kılavuzu hazırlanacak.

*Facebook ve Twitter hesaplarımız için yeni yöneticiler atandı, bu mecralar üzerinden daha yoğun paylaşım yapılacak. Adreslerimiz ana sayfamızda da yer alacak.

*Ana sayfadaki Üstaddan kategorisi yeniden düzenlenecek.

*Mümkün olursa ana sayfada tıpkı eski ana sayfamızda olduğu gibi değişen vecize/beyitler yer alacak.

*Forum üyelik linki ana sayfaya taşınacak.

*NFFD İstanbul şubesinin açılışı ertelendi.

*Üstad'ı iyi tanımayanlar için onu tüm özellikleriyle tanıştırma amacını taşıyan fasikül çalışmamız bu ay sonuna dek bitirilmeye çalışılacak.

*Yakın zamanda özellikle bazı eksik yanlarımızın kapatılmasına yönelik yönetici alımı için duyuru yayınlanacak.

 

Bunların dışında ana sayfanın dizaynı, forumdaki bazı bildirim özellikleri ve derneğe nasıl kaynak bulabileceğimizle ilgili de istişarelerde bulunduk...

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...