Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Mehmet Memiş

Numan Kurtulmuş Resmen Ak Parti'de

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=1hoG9oZJgMg

 

http://tumhaber.com.tr/HaberOku.php?haber_id=98146

 

Kapatılan HAS Parti Genel Başkan Numan Kurtulmuş , AK Parti'ye katıldı.

 

Numan Kurtulmuş ve arkadaşları, Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı tören ile AK Parti’ye katıldı. Parti rozetini takan Kurtulmuş’un törende yaptığı konuşma katılımcılardan büyük alkış aldı. AK Partililere ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Kurtulmuş, “Salona girerken yüzlerce tanıdık arkadaşımızı burada gördük. Bu birliktelikten inşallah güçlü yeniden büyük Türkiye kurulması için karınca kararıyla üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yapmak için Allah’tan kolaylık niyaz ediyorum. AK Parti’nin tabanı böyle bir bütünleşmeyi onaylamış. Milletin büyük çoğunluğu medyada büyük bir kısım bu konuyla ilgili görüşlerini ortaya koydu. Milletin çok büyük bir kısmı bu birleşmeye olumlu değerlendirdi. Bir hocamız olan bir büyüğümüz ile yaptığımız telefon görüşmesinde bana gözyaşları içinde ‘yıllardır ben bunun için dua ediyordum’ dedi. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

Siyaseti yüzlerce yıldan neşet eden medeniyetin kadim değerlerleri üzerinden yaptıklarını anlatan Kurtulmuş, “Bir çınarın dalları buluşuyor. Türkiye 150 yıldır bir mücadelenin içinde. Bizim medeniyetimizin sözünün en yüce olması için birçok insan gelip geçmiştir. 150 yıldır bu ses batıdan gelen sufle ile susturulmaya çalışıldı. 200 yıldır dünyaya hakim olan bir medeniyet iflasın eşiğine geliyor. Biz siyaseti medeniyetimizin yeniden ihyası için yapıyoruz. Bu milletin çocukları asla bu siyaset alanından inmeyecekler. Bu milletin çocukları artık sahne aldı.” dedi.

 

Konuşmanın ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Numan Kurtulmuş ve partisine katılan HAS Partililere AK Parti rozeti taktı.

 

* Müslümanların birleşmesi adına güzel bir gelişme. (bence)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acaba şu an Üstad yaşasaydı Ak parti hakkında nasıl yorumlarda bulunurdu çok merak ediyorum. Sanki bana gücü eline aldıkça işin suyunu çıkarıyorlarmış gibi geliyor. Kpss soruları bu sene çalındı ancak üzeri kapatıldı. işlerine gelen şeyi hemen yapmaya başladılar sıkışınca halledecez diye vaadlerde bulundukları başörtüsü sorunuyla ilgili hiç bi adım atmadılar. hala bayan arkadaşlarımız sıkıntı çekiyorlar hoş bazı üniversitelerde artık bu sorun yok. ama madem kendi kendine çözülecek bi sorundu bu neden seçim zamanlarında vaadler verildi. bu konular düşünülmeli.

Ulaşım, şehirleşme... vs alanlarında yaptıklarına sözümüz yok

ama

ösym, dini kullanma(örn. başörtüsü) bide türban demeleri yok mu? gibi hassas konularda noluyo anlamıyorum.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...