Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Kimya-ı Saadet

..esselamü Aleyküm,,ve Rahmetullah,,,berakatüh..

Recommended Posts

.....Bismillahir'Rahmanir'Rahim.....Nasıl başlayacağımı bilemedim,,,dedimki en iyisi besmeledir....Üstadın dediği gibi,,,şuurlu bir müminin besmeleyi unutması normal değildir... :yes: ...Şuurlu değilim ama,,,şuurlu olma yolunda yürümeye çalışıyorum işte.... :P
................Ben ismim,,kimliğim,,,vb. açıdan kendimi pek tanıtmam.....Bu prensiplerim arasında olan bir şeydir...Çünkü müslümanlar kardeşlerdir ve kardeşlerin en güzel fiilleri de birbirlerine dua etmeleridir.....Ama bazende bu prensibimi çiğnediğimi itiraf edebilirim.....İsmim Nur Beliz... :utanma: ....Öncelikle büyük bir özür diliyorum,,,paylaşımlarımda noktalama işaretlerinin ardarda dizilmesi,,,benim bir çeşit sosyal paylaşımdaki figürümdür ve bundan vazgeçemiyorum...Çoğu zaman bu figüranı özel konuşmalarım dışında,,,paylaşımlar vb. de kullanırım....Benim düşüncem,,,,bazı kişiler tarafından bazı uzun metinlerin okunmadan beğenilip geçilmesini gözlemlediğimdir.....Amacım dikkat çekmektir....Çoğunuza göre bu çok saçmadır,,,veyahutta görüntü kirliliği.... :blushanim: ....Ama her bakan göz,,,,her zaman,,,,aynı şeyi görmez....Görmeyebilir.... :shades: ....Diğer bir meseleye gelirsem,,,benim için şu andaki en büyük sorun,,,sitede nasıl hareket edeceğim,,,nasıl yön bulacağımdır....Bu konuda yardımcı olunursa çok sevinirim.....

................................Allah'ın Rahmeti,,,,bereketi,,,,huzuru,,,nuru,,,aşkı üzerlerimize dolu gibi yağsın....Dünya gözüyle dolu gibi diyebiliyorum.....En güzeli,,,,Rabbbim şanının yüceliği kadar bizlere bunlara ve hayırlı olan her şey, nasip etsin....Bunun içinde gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı,,,hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze mutlaka razı eylesin....Yoksa bize hayır görünen şeri sevmek ne kadar bedbaht bir hâl olur..... :blink: ...Selam ve dua ile,,,,hayırlı,,,,bol aşklı ve bol dualı sabahlar olsun cümlemize.... :wave:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aramıza hoşgeldiniz. Katılımlarınızın daim olması temennisiyle.Sitede yön bulmak amaçlı her sıkıntınıza itina ile yardımcı oluruz. :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ve aleykum selam kıymetli gonuldas. hosgeldiniz, insallah daim olsun. Alismada sorun yasamazsiniz leyl buralarin uzmanıdır, size gerekli rehberliği yapacaktir :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...