Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
gardenya

Eşini Ödünç Ver

Recommended Posts

Amerika’da başlayan ’eş değiştirme’ akımı, Türkiye’ye de sıçradı. Son 1 ay içinde, bin 200 Türk çifti eşini kulübün bir üyesine verdi ve onunkini ödünç aldı...

 

Fırsatlar ve özgürlükler ülkesi Amerika, yine büyük bir ahlaksızlığın öncüsü oldu. Kinsey Enstitüsü’nün bir araştırmasına göre, Amerika’daki ’Swingers Club’a (Partner Değiştirme Kulübü) 4 milyon ABD’li çift üye oldu. Üyelerin, eşlerini değiş-tokuş yaparak yeni cinsel deneyimler yaşadığı bu skandal, Avrupa’nın birçok ülkesiyle birlikte Türkiye’ye de sıçradı. Edirne’de ’pinkkelebek’ kodu altında kurulan bir siteye, günde 30’a yakın evli Türk çift üye oluyor.

 

Misyoner gibi çalışıyorlar

Yaklaşık 1 aydır faaliyette olan siteye üye olan çiftlerin sayısı, bin 200 civarında. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere, 11 şirket de site açmak için Amerika’daki ’Swingers Club’a başvurdu.

 

Uzmanlar, ABD’de engellenemeyen bu olayın, Türkiye’de ahlaki yönden büyük sorunlar doğuracağını söylüyor. Siteye üye olanların, bir misyoner gibi yakınlarını da bu olaya teşvik etmeleri, olayın boyutlarının giderek daha tehlikeli bir hale geldiğinin göstergesi olarak yorumlanıyor.

 

 

 

 

..ALINITIDIR..(CW'den aldım arkadaşlar,kaynağını bilmiyorum kusura bakmayın :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites
CW İslam'i Hacker Örgütüdür ordan alıntı yapmışsınız 80.000 bin üyesi ile çalışma yapmaktadır cyber-warrior adlı Türk sitesi.

 

 

Kusura bakmayin buna guldum iste :D :D :D

 

sancaktar kardesim bu sitenin yarisindan cogu cw li bilgin olsun :P

 

 

Diger konuya gelincede YORUMSUZ :) cunki yoruma degmez :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

konuyu nfk da ilk gördüğümde sinirden patlicaktım neredeyse :)

 

Bunlar, yap-işlet-devret modeli mi yapıyorlar ne :@

 

Terbiyesiz herifler.

 

Boşverin bu adileri. Değmez sinirlenmeye

Share this post


Link to post
Share on other sites

YAPILAN BU ŞEREFSİZLİK KANIMI DONDURDU ÖZELLİKLEDE TÜRKİYEDEN KATILIM OLMASİ.RUHSUZ KALPSİZ ETE KEMİĞE KÖLE İNSANLAR.BİR GÜN CİNSELLİKTE İNSANLARIN HAYVANLARI SOLDA SIFIR BIRAKACAK ŞEKİLDE HAYVANLAŞMASI KİMİN AKLINA GELİRDİ.KÖTÜLÜĞÜN İĞRENÇLİĞİN UCU BUCAĞI YOK ANLAŞILAN.ŞEYTAN AĞZI AÇIK İZLİYODUR BU İNSANLARI VE YALVARIYORDUR HİZMETLERİNE GİRMEK İÇİN.RABBİM NE DERSE O OLUR.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamun Aleykum

 

Bu kadar itikat sahibi insanlar arasında bence bu konunun yayınlanması biraz abes oldu gibi.

 

Hakkınızı helal ediniz.

 

Selam ve Dua İle

 

Vesselam :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzmanlar Türkiye’de ahlaki yönden büyük sorunlar doğuracağını söylüyor-mış.

hayır canım niye sorun olsunki,

 

memlekette okadar midesiz köpekler varki, hiçte sorun olmaz!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allah bu insanlara hidayet versin. Çok yazık manevi boşluktan ne hallere düşüyorlar :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

bu hadiseyi yaklaşık iki yıl önce HÜRRİYET gazetesinde okumuştum. "çağdaşlık" çerçevesinde övgüyle bahsetmişti ve o zaman 250 çiftin üye olduğunu haber yapmışlardı.

 

bu haber üyelerinin nerelerden olduğunu ayan beyan ortaya seriyor. güneri bey zina tartışmaları esnasında: "BU COĞRAFYADA HAYVANLAR KADAR HÜR OLAMAYA HAKKIMIZ YOK MU?" demişti.

 

onlar utanmıyorsa bize buğzetmek düşer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bence bunlara alışmamız lazım.Bu Amerika'nın yaptığı bir ilk değil.Adamlar bunu hep yapıyorlar.Bir zamanlarda düşük bel pantolanlar modaydı hatırlarsanız hala da devam ediyo.Bunun da öncüsü Amerika ve bir çok açıklama yapıldı düşük bel pantolanların böbreklere vs zaralı olduğu.Sonra düşük bel pantolon Amerika da yasaklandı ama Türkler hala büyük bir zevkle giyiyior.Eş değişştirmede yakında Amerika'da yasaklanır burda yeni moda olur...Ne diyebiliriz ki ALLAH HİDAYET NASİP EYLESİN...

Share this post


Link to post
Share on other sites

gerçekten tek kelimeyle "iğrenç".ama çok şaşırmamak lazım günümüz şartlarını düşününce.sokağa çıkıyoruz,iş hayatına giriyoruz ve neler olup bittiğini görüyoruz öyle değil mi?işte bu yüzden şaşırmadım.nüfusunun yarısından çoğunun avrupailiğe bırakın merak salmayı müptelası olduğu bir ülke.evet tasvip etmiyor olabilirz ama bu gerçeği de görmezden gelemeyiz.belki bir avuç kaldık,belki de yüreklerde saklı binlerce iiman var,bilemeyiz.çünkü bu allah ile kul arasındadır.yalnız görünen o ki tablo pek hoş değil.gidişimiz gidiş değil.adını aşk,tutku koyup fuhuşu sokağa sürdüler,adına "bakım" deyip biz kadınları maymuna döndürmeye çalıştılar kozmetik manyaklığıyla.kutuplaşmalar var evet,bu terbiyesizliğin karşısında dimdik duran müslümanlar da var ama bu ülkede sayımız oldukça az.

ama şu açıdan bakınca iş akılalmaz bir durum alıyor : dünyayı fethetmiş,islamı yaymış,köklü bir medeniyet geliştirip dünyayı medeniyetle buluşturmuş osmanlı devletinin mirasının bu hale gelmesi.işte bu içine bulunduğumuz kötü tablonun bir kat daha kötüleşmesine sebep olan ama aslında yüce bir gerçek.biz osmanlının torunlarıyız.ama ne haldeyiz?

bu duruma söylenecek en güzel şey şudur: ALLAH ISLAH EYLESİN.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Türlü adlarla çıkan na-mütenahi gazete,

Ayrılık tohumunu bol bol atıyor memlekete!

İt yetiştirmek için toprağı gayet münbit,

Bularak fuhş ekiyor salma gezen bir sürü it,

Yürüyor dine beş-on maskara alkışlanıyor,

Nesl-i hazır bunu hürriyet-i vicdan sanıyor!!!

 

ben kime acıyacağımı şaşırdım açıkcası, insanları Hak'tan uzaklaştırmak için gecesini gündüzüne katanlara mı, onları anlayamayacak kadar cahil olanlara mı, can derdiyle umarsız yaşayan,gece-gündüz uyuyan biz -adı-Müslümanlara mı?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Böyle bir haberin bu siteye taşınmasını yanlış buluyorum. konuyu açan arkadaşın affına sığınarak. Dikkatimi çeken şey bu tür ahlaksızları bu ahlaksızlığı medeniyetten sayan medya grupları özellikle gündeme getiriyor bu şekilde raklamlarını yapıyorlar akıllarınca. Zihinlerimizi bu tür iğrenç haberlerle bulandırmayalım okurken tüylerim diken diken oldu. sapıklıkda ileri giden toplumlar yok olmaya mahkumdur dilerim bu sapıklıkları çağın ölümcül hastalığı amerikanın ve benzerlerinin sonu olur.Selam ve dua ile...

Share this post


Link to post
Share on other sites

bence böyle bir konunun bu sitede açılması bile yanlış, bu konu kendini daha sosyal! veya modern! gören kişilerin girdiği forumlarda açılmalı ve sakıncaları üzerine yorumlar yapılmalı. buraya giripte öyle eğilimi olacak bir kişi yoktur diye düşünüyorum... zaten dışarı her çıktığımızda iç karartıcı (özellikle büyükşehirde yaşayanlar için) tablolar üstümüze üstümüze geliyorken, burda da bu gibi iğrenç şeyleri tartışmayalım, ha ancak biri çıkar aramızda bu olayın kötü bir tarafı yoktur insanlar özgürce davranmaya hakları vardır diyorsa, o zaman tartışma konusu olabilir, neyse yine çok sivri dilli oldum galiba ama bu sitenin güzel insanları hoşgörünüze sığınarak, bu sitede böyle iğrenç şeyler paylaşmayalım,

teşekkürler....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...