Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
hafakan

Filistin_ Ve Siyonist Kahpeliği...

Recommended Posts



İsrail, sahurda bomba yağdırdı

İşgalci-terörist İsrail Ordusu, 3 Yahudi’nin ölü olarak bulunmasını bahane ederek, önceki gece Gazze’ye bomba yağdırdı. İsrail’in saldırılarında 16 yaşında bir gencin hayatını kaybettiği ve çok sayıda Filistinli’nin de yaralandığı bildirildi.



3 Yahudi yerleşimcinin kaybolduktan 18 gün sonra cesetlerinin önceki akşam El-Halil kentinde bulunmasının ardından İsrail Hava Kuvvetlerine ait uçaklarının Gazze Şeridi‘nde 40’a yakın hedefe hava saldırısı düzenlemesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, çok sayıda Filistinli yaralandı.


3 Yahudi yerleşimcinin ölü bulunmasından sonra İsrail savaş uçakları, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiye beldesinde bulunan İslami Cihad Hareketi’nin silahlı kanadı Kudüs Tugayları’na ait bir askeri alanı 2 defa vurdu.


Gazze’nin güneyindeki Han Yunus ve Rafah kentinde Nasır Salahaddin tugayları ile İzzeddin el-Kassam Tugaylarına ait 10 askeri alana da İsrail savaş uçakları tarafından 30 füze fırlatıldı. Saldırıda onlarca ev büyük çaplı hasar görürken Rafah ve Han Yunus kentlerinin önemli bir kısmında elektrik kesildi...

yeni-akit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Filistin hükümeti, 3 Yahudi yerleşimci gencin kaybolduğu 12 Haziran'dan bu yana düzenlenen operasyon ve saldırılarda 14 Filistinlinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin yaralandığını söyledi.

 

Filistin Esirler Cemiyeti tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin Filistin'in çeşitli kentlerinde düzenlediği operasyonlarda bugün 44 Filistinliyi daha gözaltına aldığı ve çoğunun daha önce serbest bırakılan tutuklulardan oluştuğu belirtildi.
AÇIKLAMADA, OPERASYONLAR BAŞLADIĞINDAN BERİ 639 FİLİSTİNLİNİN GÖZALTINA ALINDIĞI AKTARILDI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mescid-i Aksa’da namaza İsrail engeli


İsrail, Ramazan ayının ilk cuma namazını Mescid-i Aksa’da kılmak için Batı Yaka’dan gelen yüzlerce Filistinlinin Kudüs’e girişine izin vermedi. Batı Yaka’da yaşayan Filistinliler, ilk cuma namazını Mescid-i Aksa’da kılabilmek için sabah saatlerinden itibaren Batı Yaka ve Kudüs arasındaki kontrol noktalarına akın etti. İsrail yönetiminin Batı Yaka ve Kudüs arasındaki kontrol noktalarında sıkı denetim uyguladığını belirten Filistinliler, kimlik kartlarını inceleyen askerlerin 50 yaş altı erkeklerle 40 yaş altı kadınların Kudüs’e geçmesine izin vermediğini belirtti. Kudüs’e geçmesi İsrail askerleri tarafından engellenen 43 yaşındaki Filistinli Abdurrahman Hicar, “Kudüs ve Ramallah arasındaki Kalendiya kontrol noktasına ulaşmam saatler aldı. Ancak namaz kılmam için Kudüs tarafına geçmeme engel oldular” dedi. Batı Yaka’nın Nablus kentinden gelen İbrahim Şemali de “İsrail, Kudüs’ü Batı Yaka’dan ayırıyor, geçişlerimize izin vermiyor.


^^İsrail’in bütün önlemlerine meydan okuyacağız, buradan olmazsa başka yollardan hatta duvarlara tırmanarak Kudüs’e ulaşacağız” diye konuştu.^^


05.temmuz-yeni akit


Share this post


Link to post
Share on other sites

İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı: 7 ölü

İsrail uçaklarının Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında 7 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Batı Şeria'daki olaylarda ise 7 Filistinli yaralandı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, İsrail'in Refah kentindeki bir hedefe düzenlenen hava saldırıların 7 mensuplarının hayatını kaybettiği belirtildi.
Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'e ait insansız hava aracının saldırısanda hayatını kaybeden 2 kişinin cenazelerinin Ebu Yusuf en-Neccar Devlet Hastanesi'ne getirildiğini söyledi.
Batı Şeria'daki Tulkerm ve El Halil kentlerinde İsrail askerleri ile Filistinliler arasında çıkan çatışmalarda ise 7 Filistinli yaralandı.
07 Temmuz 2014 Pazartesi Yeni-akit

Share this post


Link to post
Share on other sites

israil yine sahurda katletti

 

 

Dünya cinayetler karşısında sessizliğini sürdürürken, Siyonist işgal güçleri, önceki gece de sahurda Gazze’ye ölüm yağdırdı. İsrail’in hava saldırılarında yedisi İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahidi, 9 kişi şehit oldu. Saldırılarda 7’si çocuk 12 kişi de yaralandı. Hamas Resmi Sözcüsü Zuhri ise, “İşgalciler, İzzeddin el-Kassam Tugaylarına yönelik suikastların bedelini ödeyecek” dedi

. Siyonist işgal devletinin kayıp üç Yahudi gencinin ölü bulunmasından sonra Ramazan’ın başlamasından bu yana sahurda Gazze’ye düzenlediği katliam saldırılarının arkası kesilmiyor. İşgal devletinin Gazze’ye önceki gün düzenlediği hava saldırılarında da 7’si İzzeddin el-Kassam Tugayları mensubu 9 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Gazze’de görevi fiili olarak devam eden eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudre yaptığı açıklamada, “İsrail’in Gazze’deki farklı noktalara düzenlediği hava saldırılarında 9 Filistinli şehit oldu 7’si çocuk 12 kişi de yaralandı” dedi.

 

İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada da “7 Kassam mücahidi düşmanın Rafah kentinde düzenlediği saldırıda şehit oldu” ifadeleri kullanıldı.

 

Saldırılarda hayatını kaybedenlerin isimleri İbrahim el-Belavi (24), Abdurrahman ez-Zameli (22), Mustafa Ebu Mur (22) onun ikizi Halid Ebu Mur, Cuma Ebu Şelluf (24), Şerif Gannam (22), İbrahim Abidin olarak açıklandı. Kudre ise hayatını kaybeden diğer kişilerin, 23 yaşındaki Mervan Eslim ve 30 yaşındaki Mazen el-Carba adlı vatandaşlar olduğunu kaydetti.

08 Temmuz Salı Yeni-akit

l

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hamas: 7 İsrail askerini öldürdük!


Hamas'ın askeri kanadı İzzettin Kassam Tugayları'nın işgal altındaki Hayfa ve Kudüs bölgelerine operasyon düzenlediği açıklandı.



Hamas ise yaptığı açıklamada R160 tipi füzelerle operasyon düzenlediğini kaydederek, 7 İsrail askerinin saldırılarda öldürüldüğünü bildirdi.


Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in dün Gazze'de operasyon başlatmasından bu yana Tel Aviv, Kudüs, Aşdod ve Hayfa'ya füze fırlattıklarını açıkladı.


İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Hayfa kentinin ilk kez "R 160" tipi füzeyle vurulduğu, İsrail'in başkenti Tel Aviv ile Kudüs'e dörder "M 75" tipi, Aşdod'a ise 38 "Grad" tipi füzeyle saldırı düzenlendiği duyuruldu.


Kassam Tugayları'nın Hayfa kentine yönelik saldırıda ilk defa el yapımı "R 160" tipi füzeyi kullandıkları belirtildi.


İsrail'e karşı saldırılarda ilk defa kullanılan el yapımı "R 160" tipi füzeye Hamas liderlerinden Abdulaziz er-Rantisi'nin adının verildiği kaydedildi.



09 Temmuz 2014 Çarşamba Yeni-akıt




Share this post


Link to post
Share on other sites
Gazze'deki katliama dünya kör

 

Katil İsrail son bir haftadır Gazze’ye bomba yağdırıyor. İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarını lanetlediklerini belirten STK temsilcileri, Batılı ülkeler başta olmak üzere İslam dünyasının da bu katliama sessiz kaldığını söyledi.
---AGIR BiLANÇO----
Önceki gece düzenlediği hava saldırılarında 160 yeri vuran Siyonist İsrail’in, 3 gün içinde Gazze’ye 400 ton bomba bıraktığı
vurgulandı.
Saldırıların bilançosu her geçen gün yükselirken; havadan ve denizden düzenlenen 440 saldırıda Gazze’de 49 Filistinli öldü, yaralı sayısı ise 450’yi geçti. Son operasyonlarla beraber gözaltına alınan Gazzeli sayısı bini bulurken, saldırılarda 50 ev tamamen yıkıldı, bin 700 konut ise hasar gördü.
israil’in yapmış olduğu katliama AB’nin tepki göstermemesi, sözde insan hakları savunuculuğunu üstlenen Batı’nın ikiyüzlülüğünü ortaya koydu.
10 Temmuz 2014 Perşembe Yeni-akit

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hükümet binaları hedefte


Çocuk-yaşlı-kadın demeden herkesi hedef alan terörist İsrail, dün de Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında 6 Filistinli daha hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Gün boyunca saldırılarını sürdüren işgal devleti, özellikle Gazze’deki hükümet binalarını hedef alması sonucu çok sayıda bina yerle bir oldu. Dün sabah saatlerinde Gazze’deki Filistin İçişleri Bakanı’nın ofisine saldırı düzenleyen İsrail savaş uçakları, Gazze’nin Rimal semtinde ve Deyr el-Belah kentinde İçişleri Bakanlığı’na bağlı İç Güvenlik Birimi’nin merkezlerini de bombaladı. Sağlık Bakanlığı, hükümet binalarının hedef alındığı saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığını kaydetti


Askeri uçak ve helikopterler dün bütün gün Gazze üzerinde alçaktan uçuşunu sürdürdü.


Gazze’ye 23 saatte 322 hava saldırısı düzenledi


İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee ise yaptığı açıklamada, “Ordu gece yarısından bu yana 54 hedefe saldırı gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde de Gazze’nin kuzeyindeki İslami Cihad Hareketi’ne ait füze imalatında çalışan 3 kişi hedef alındı. Son 23 saatte, 322 hava saldırısı düzenlendi” ifadelerini kullandı. İsrail ordusu, Gazze’den Tel Aviv’e atılan 7 füzenin “Demir Kubbe” savunma sistemi tarafından havada imha edildiğini belirtti.


11 Temmuz 2014 Cuma YENİ-AKİT

Share this post


Link to post
Share on other sites
------------Katliamın bilançosu büyüyor: 100 ölü-----------


İsrail’in, Gazze’nin çeşitli bölgelerine Pazartesi gününden bu yana düzenlediği katliam ve yıkım saldırılarında ölenlerin sayısı 100’e yükseldi. Saldırılarda katledilen çocuk sayısının ise 30 olduğu açıklandı. İsrail’in, Rafah kentine dün düzenlediği son hava saldırısında ise 6 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Bu arada İsrail, “Koruyucu Hat” adı altında başlattığı saldırılardan bu yana her 4 buçuk dakikada bir hedefi vuruyor. İsrail’in bombardımanlarında binlerce ev de kullanılamaz hale geldi.



Gazze’deki görevi fiilen devam eden eski Filistin hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, yaptığı açıklamada, İsrail’in Pazartesi gününden bu yana Gazze’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 30’u çocuk olmak üzere 100 kişinin öldüğünü, 100’e yakın kişinin yaralandığını söyledi. Kudra, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğunu ifade etti.




“iftar sofrasını”kana buladı


Bu arada İsrail savaş uçaklarının attığı füzeler, Filistinli ailelerin iftar sofralarını kan gölüne çeviriyor. Hedef gözetmeksizin Gazze’ye bomba yağdıran İsrail’in attığı füzelerden biri, önceki gün Rafah kentinde yaşayan “El-Arca” ailesini iftar sofrasında vurdu.


Ailenin yaşadığı evin bahçesine düşen füze, ağır hasara yol açarken, Samiye el-Arca (60) isimli yaşlı kadın ve torunu Meryem Atiyye’nin (10) hayatını kaybetmesine, aynı aileden anne, baba dahil 7 kişinin yaralanmasına neden oldu. Aile fertlerinden Visam el-Arca (32), “İftara hazırlanıyorduk. Bir anda her yerde şarapnel parçaları uçuşmaya başladı.


Komşularımız iftar sofralarını bırakıp bize yardıma koştu. Enkazda ölenleri ve yaralananları aradılar. İftar sofrasının çevresindeki herkes kana bulanmıştı” dedi.


12 Temmuz 2014 Cumartesi Yeni-akit


Share this post


Link to post
Share on other sites
-------Gazze’ye 3 dakikada bir saldırı--------



Siyonist işgal devleti İsrail’in, geçen pazartesi gününden bu yana devam eden Gazze’ye yönelik vahşi saldırı ve yıkımları hız kesmeden sürerken, saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı da 127’ye yükseldi. Yaralı sayısı da 1000’i geçti.


Vahşi saldırılarla ilgili açıklamalarda bulunan Gazze’deki görevi fiilen devam eden eski Filistin hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, bazı yaralıların sağlık durumunun “ağır” olduğunu dile getirdi.


Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan raporda ise, ölenlerin çoğunluğunun sivil olduğu vurgulanarak, “4’ü İzzettin Kassam Tugayları’ndan, 3’ü Seraya el-Kudüs’ten 7 direniş grubu mensubu hayatını kaybetti. Buna karşı saldırılarda 28 çocuk ve 14 kadın hayatını kaybetti” denildi.


------Rehabilite binasına roketli saldırı: 4 ölü-------


İsrail’in dün sabah saatlerinde Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarında ise, engelli hastaların rehabilite edildiği bir sivil toplum kuruluşu binası da roketlerin hedefi oldu.


Üç engelli hasta ve bir sağlık memuru hayatını kaybetti.


Askeri mahkeme binası da vuruldu


İsrail savaş uçakları, Gazze’nin batısındaki askeri mahkemeye ait 3 katlı binayı da vurdu. Saldırı sonucunda bina tamamen yıkılırken, çevredeki bazı evlerde de ciddi hasar meydana geldi. Gazze’deki tıbbi kaynaklar, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti.


----------Ulusal İslam Bankası tamamen yandı-------


Gazze’nin güneyinde bulunan Han Yunus kentindeki Ulusal İslam Bankası’nın merkez binasına İsrail uçaklarınca düzenlenen hava saldırısında ise bina tamamen yanarken, çevredeki bazı evlerde de ciddi hasar meydana geldi. Gazze’deki tıbbi kaynaklar, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti.


-------“Gazze’de bin 160 hedef vuruldu”----------


İsrail ordusu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Gazze’ye yönelik “Koruyucu Hat” adı altında düzenlenen operasyonlarda vurulan “bin 160 hedefin” Hamas’a ait noktalar olduğu iddia edildi.


Açıklamada, Gazze’den İsrail’e 690 roket atıldığı ifade edildi.


Batı Yaka’da 12 Haziran’da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr, 2 Temmuz’da Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılmış ve yakılarak öldürülmüştü. Olayların tırmanmasıyla İsrail, pazartesi günü Gazze’ye yönelik “Koruyucu Hat” adı altında operasyon başlattığını duyurmuştu.


-------Gazze’ye 3 dakikada bir saldırı---------


Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Gözlemevi tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in Pazartesi gününden bu yana Gazze’ye düzenlediği saldırılarda bin 402’si havadan, 330’u karadan, 329’u denizden 2 bin 61 füze attığı belirtildi. İsrail’in 3 dakikada bir Gazze’ye saldırı düzenlediği vurgulanan açıklamada, “Saldırılarda sivillerin yaşadığı alanların yanı sıra kadın ve çocuklar hedef alınıyor. Pazartesi gününden bu yana Gazze’de 894 yerleşim yeri zarar gördü, bunların 124’ü ise tamamen yıkıldı” denildi. Gözlemevi, İsrail’i Gazze’de sivillere yönelik ölümcül saldırılarını durdurmaya çağırdı.


---


BEDDUA ETMEYEN MÜSLÜMAN AGIZLI'LARIDA ! KAHRET YARABBİ_!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hikaye gibi.......

yaşananlar bir rüya... yanımsama sanki.

ölenlermi ? koca bi hiç onlar !

okadar alıştıkki zaten filistinli olmak ölüme mahkum olmak sanki !! hergün bir yenisi ekleniyor bunlara. akabinden sövüyor yada hayıflanıyoruz!

-----DEVAM...USUL USUL FİLİSTİN HABERLERİNİ , KATLİAMLARI-NI OKUMAYA---!

 

 

---------Soykırımcı İsrail bir nesli yok ediyor------

 

(SENDE ONLARI YOK ET YARABBİM. KAHHAR İSMİŞERİFİNİ ACİLEN ÜZERLERİNE TECELLİ ET YARABBİ, EFENDİMİZ (S.A.V) İN HATIRINA... DOSTLARININ HATIRINA... DUA ETMEYİ BECEREBİLEN TEMİZ AĞIZLI KULLARININ HATIRINA... RAMAZANI-ŞERİFİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İCABET ET YARABBİ.amin)

 

Kayıp 3 Yahudi gencinin ölü bulunmasını bahane ederek, geçen pazartesi gününden bu yana Gazze’ye katliam ve yıkım operasyonu düzenleyen İsrail’in hedefinde Filistinli masum çocuklar var. İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 33’ü çocuk, 16’sı kadın olmak üzere toplam 166 kişi hayatını kaybetti. Bir avuç Gazze halkının direnişini kıramayan İsrail’in özellikle çocukları katletmesinin başında, ‘bir nesli yok ederek gelecekteki direnişi kırmak planı’ yatıyor.
İşgalci-terörist devlet İsrail’in geçen Pazartesi gününden bu yana, İslam dünyasının parçalanmasından faydalanarak Gazze’ye karşı yürüttüğü vahşi-katliam operasyonunun bilançosu her geçen gün büyüyor. Camileri ve hastaneleri dahi gözünü kırpmadan vahşice bombalayan İsrail’in hedefinde çoğu kadın ve çocuk Gazzeli siviller var. İsrail’in düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 33’ü çocuk, 16’sı kadın 166 kişi hayatını kaybetti, bin 200 kişi de yaralandı.
Dünyanın en gelişmiş öldürücü silahlarına sahip olmasına rağmen bir avuç Gazze halkını dize getiremeyen terörist işgal devletinin, özellikle çocukları katletmesinin başında genç nesli yok ederek, gelecekteki direnişi kırmak planı yatıyor.
Kadın ve çocuklar kasten öldürülüyor”
Öte yandan; Avrupa - Akdeniz İnsan Hakları Gözlemevi, İsrail’in Gazze’de sivilleri “kasten” hedef aldığını belirtti. Gözlemevi’nden yapılan açıklamada, İsrail ordusunun önceki gün Gazze’nin kuzeyindeki el-Tuffah Mahallesinde, 18 kişilik el-Betaş ailesinin ikamet ettiği eve hava saldırısı düzenlediğini, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu aile fertlerinin tamamının hayatını kaybettiği bildirildi.
14 Temmuz 2014 Pazartesi Yeni-akit

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı, 194'e yükseldiği belirtildi.


İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 194'e yükseldiği bildirildi.

Gazze'de görevini fiili olarak yürüten eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in düzenlediği hava saldırılarında şimdiye kadar 194 kişinin hayatını kaybettiğini, bazıları ağır bin 400 yaralının bulunduğunu söyledi.


Sağlık Bakanlığı'nın son yayımladığı listede ölenlerin 39'unun çocuk, olduğu da kaydedildi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
İsrail’de füze paniği!
İşgalci-terör devletinin Gazze halkına karşı gerçekleştirdiği soykırım saldırıları sürerken, Gazze’den dün atılan füzeler İsrail’de büyük paniğe yol açtı.
İslami Cihad Hareketinin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, dün İsrail’in kuzeyindeki Netanya kentini “Burak 100” füzeleriyle vurdu.
Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları da, İsrail’in Aşdot şehrine attığı füzelerden biri Sdot Miha Askeri Üssüne isabet etti.
Her iki füze saldırısının İsrail’de şok etkisi oluşturduğu, sirenlerin çalması üzerine halkın büyük bir korku ve panik içinde sığınaklara koştuğu bildirildi.
Öte yandan Hamas, dün ilk defa İsrail’e karşı insansız hava aracı kullandığını açıkladı.
NETANYA ŞEHRİ, BURAK 100 FÜZELERİYLE VURULDU
İşgal devletinin saldırıları karşısında elindeki kıt imkanlarla Gazze’yi savunanan İslami Cihad Hareketinin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, dün İsrail’in kuzeyindeki Netanya şehrini “Burak 100” füzeleriyle vurması sonucu, İsrailliler büyük korku içinde sığınaklara koştu. Füze saldırılarının sürmesi üzerine Netanya şehrinde günboyunca siren ve uyarı zilleri çalındı. Kudüs Seriyyeleri’nden yapılan yazılı açıklamada ise, “Mücahitlerimiz Netanya kentini yerel yapım ‘Burak 100’ füzeleriyle hedef almıştır” denildi. Açıklamada, Gazze’ye 90 kilometre uzaklıktaki Netanya kentinin ilk defa Burak 100 füzeleriyle hedef alındığı kaydedildi.
SDOT MİHA ASKERİ ÜSSÜ İSABET ALDI
Füze saldırısına uğrayan Netanya şehrinden sonra ikinci bir İsrail şehri Aşdot’a Gazze’den füze atıldı. Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından Aşdot şehrine atılan füzelerden birinin “Sdot Miha Askeri Üssü”ne (Kinaf 2) isabet etmesi üzerine sirenler çalmaya başladı ve burada da halkın büyük korku ve panik içinde sığınaklara koştuğu gözlendi.
Füzelerin askeri üsse isabet etmesi üzerine israilli askerlerin korunaklı bölgelerden uzun süre çıkmadığı bildirildi. Kassam Tugayları’ndan yapılan açıklamada ise, “İsrail’e attığımız füzelerle Aşdot’daki hedeflerimizi vurduk. Özel kaynaklarımız füzelerden birinin Sdot Miha Askeri Üssü’ne isabet ettiğini bildirdi” denildi.
Açıklamada, söz konusu üssün, “Arrow 2” hava savunma sistemi ve nükleer başlık taşıyan “Jericho-2” füzelerinin bulunduğu üs olduğu da kaydedildi.
Kassam Tugaylarından insansız hava aracı
Bu arada Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, ilk defa İsrail hava sahasına, İnsansız Hava Aracı (İHA) gönderdiğini bildirdi. Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail hava sahasında “özel bir görevi yerine getirmek amacıyla” İHA gönderildiği belirtildi. İsrail ordusu, sabah saatlerinde ülkenin güneyinde, bir İHA düşürdüğünü açıklamıştı.
İzzeddin el-Kassam Tugayları’ndan yapılan açıklamada ise, kendi imkanlarıyla İnsansız Hava Aracı (İHA) ürettiklerini duyurdu. Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Mühendislik çalışmalarımız çerçevesinde saldırı ve keşif amaçlı Ebabil-1 isimli saldırı ve keşif uçakları yaptık. Bundan 3 prototip üretildi. Keşif amacıyla A1A, saldırı için A1B, A1C tipi İHA da--- intihar saldırısı için üretildi” denildi.---
İzzeddin el-Kassam Tugayları ayrıca, Gazze sınırında İsrail’e ait bir tankı “kornet tipi tanksavar füzeyle” vurduğunu ve kullanılamaz hale getirildiğini
açıkladı.

 

15 Temmuz 2014 Salı Yeni-akit

Share this post


Link to post
Share on other sites

İsrail'e ilk tabut

 

 

 

Terör Devleti İsrail ile Filistin arasında gerginliğin artmasından bu yana, Hamas'ın İsrail'e akrşılık vererek attığı füzeler bu kez hedefi vurduğı iddia edildi. İsrail işgal ordusuna gıda sevkiyatı yapan bir şahsın bugün öldüğü bildirildi.

 

İsrail'in ateşkes yalanının ardından saldırılarını sürdürmesi ile Filistin'de şehid sayısı 194'eyükseldi. Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın Gazze Şeridi'nden İsrail'e atılan füzeler İsrailli hedefleri başarı ile vurdu. Füze operasyonu sonucunda İsrail İşgal Ordusu'na sevkiyat yapan 38 yaşındaki Yahudi öldü.

 

Hamas'ın, Gazze sınırındaki bir bölgeye düşen kısa menzilli füzenin sorumluluğunu üstlendiği iddia edildi.

 

 

15 Temmuz 2014 Salı

 

ELHAMDULİLLAHİRABBİLALEMİN_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu zinakar anneli-lerle kolkola, kucak kucağa! sözümona hoşgörü, kardeşlik safsatalarıyla iftar edenlere... bunlarla gülücükler içinde belirli merasimlerle yanyana gelip poz vermeyi bi halt sanan sözde dindarlara duyrulur !

 

İstanbul'daki Musevi Cemaati'nden resmen hainlik!

 

 

Siyonistlerin Filistinlilere uyguladığı vahşete ABD, İngiltere ve hatta İsrail’deki barış yanlısı Yahudiler bile tepki gösterirken, İstanbul’daki Musevi Cemaati’nden haince yorumlar geldi.

Terör Devleti İsrail’in Gazze halkının üzerine bomba yağdırması karşısında neden sessiz kaldıklarıyla ilgili sorular yönelttiğimiz Musevi Cemaati eski Başkanı Silvio Ovedia, ağzındaki baklayı çıkararak, ortada kınanacak bir durum olmadığını söyledi.

“İSRAİL SALDIRILARININ SEBEBİ VAR”

Ovedia, İsrail’in Müslüman katliamını savunarak, “bunun bir sebebinin olduğunu” ileri sürdü ve “Filistinliler hak ediyor” demeye getirdi. Ovedia, yaşanların zulüm olmadığını, karşılıklı "eşit şartlarda" birbirlerine füze/bomba attıklarını iddia etti.

(Habervaktim) 16 Temmuz 2014 Çarşamba

Share this post


Link to post
Share on other sites

İsrail Gazze'ye yönelik kapsamlı bir kara harekatına başladı.

İsrail Başbakanı Netanyahu İsrail'in Gazze'ye yönelik kara harekatına başladığını belirterek Hamas'a büyük bir darbe vuracaklarını söyledi. Hamas ise harekatı "aptalça" sözleriyle niteledi.
El Cezire, İsrail'in Gazze'ye kara harekatının başlamasının ardından gece boyunca 19 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Harekat sırasında 1 İsrail askeri öldü, 2 asker hafif yaralandı.

Haberde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 259'a ulaştığı, en az 1900 kişinin yaralandığı belirtildi.

El Cezire muhabirlerinden Nicole Johnston, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, "Gazze'nin merkezindeki 'Al Jowra'nın binası saat 07.00'de 3 kez vuruldu. Bu binada basın kuruluşlarının ofisleri bulunuyor. Bizim binamıza uzak değil" bilgisini verdi.

İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, İsrail ordusuna, Gazze'den İsrail'e uzanan tünellerin vurulması amacıyla kara harekatıbaşlatılması emrini verdiğini açıkladı.

Gazze'nin kuzeyinden bölgeye giren İsrail askeri araçlarının Beyt Lahya kentine ilerlediği belirtildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusuna ait tank ve zırhlı araçlar, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahya kentine doğru ilerliyor. Zırhlı araçlardan bölgedeki tarım arazilerine ve yerleşim birimlerine ateş açıldı, aydınlatma fişeği ve sis bombaları atıldı.

İsrail savaş uçakları kentte uçuş yaparken, İsrail askerleri ile Filistinli silahlı gruplar arasında şiddetli çatışmalar çıktı. Beyt Lahya'dan, yoğun ateş ve patlama sesleri duyuluyor.

Elektriklerin kesildiği Beyt Hanun ve Beyt Lahya kentlerinin yanı sıra Gazze'de telefon hatları kilitlendi. Çeşitli kentlere düzenlenen hava saldırılarında birçok binada ve altyapıda hasar meydana geldi. Cibaliya Mülteci Kampı'na da aydınlatma fişeği atıldığı öğrenildi.

internethaber_ 18-07-2014

Share this post


Link to post
Share on other sites
İşgal Uçakları Han Yunus’ta Yine Katliam Yaptı, 7 Şehit
[ 19/07/2014 - 06:55 AM ]
foto-arsiv_direnis_sehitler_2014SehitCoc
Siyonist işgal güçleri on üç gündür Gazze'de masum insanları katlediyor dünya sessizce seyrediyor.

 

Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam eden işgal güçlerinin masum ve savunmasız insanlara yönelik katliamları sürüyor. İşgal uçaklarının dün (18 Temmuz Cuma) gece geç saatlerde Gazze’nin güneyindeki Han Yunus şehrini havadan bombalaması sonucu 7 Filistinli şehit oldu.

Quds Pres Ajansının verdiği habere göre, işgal uçaklarının dün gece geç saatlerde Han Yunus şehrinde bir grup Filistinliyi hedef alması sonucu 7 kişi şehit oldu üçü ağır 6 kişi de yaralandı.

İşgal güçlerinin 13 günden beri Gazze’ye yönelik sürdürdüğü saldırılarda bölgeyi karadan, havadan ve denizden bombalaması neticesinde şimdiye kadar 309 kişi şehit oldu, 2000’den fazla kişi yaralandı ve yüzlerce ev de yıkıldı. Şehit ve yaralıların çoğunluğunu kadın ve çocuklar oluşturuyor.

Diğer taraftan işgal uçakları yine Han Yunus’ta bir genci şehit ederken, Rafah şehrinde de bir eve düzenledikleri saldırılarda bir kişi şehit oldu.

 

Filistin Enformasyon Merkezi

 

Top_Page.gif

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

İşgalcilerin kara güçlerine ağır darbeler indiren eylemler
Son 24 Saat İçinde Gerçekleştirilen Beş Özel Eylemde 30 İşgalci Öldürüldü
[ 20/07/2014 - 01:47 AM ]
foto-arsiv_isgal_kayiplari_2014Oldurulen
Mücahitler tarafından öldürülen siyonist asker ve subaylardan bazıları.
Filistin Enformasyon Merkezi

 

Filistin İslâmî Direniş Hareketi'nin askerî kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları dün akşam saatlerinde ve bugün (20 Temmuz Pazar) sabah gerçekleştirilen ve işgalcilerin kara güçlerine ağır darbeler indiren beş özel eylemde içlerinde subay ve erlerin bulunduğu beş işgal askerinin öldürüldüğü bildirildi.

Eylemlerin Gazze'nin sınırına yakın bölgelerde ve işgalcilerin hava saldırılarının bir yandan devam ediyor olmasına rağmen gerçekleştirildiği ifade edildi.

Bu beş eylemden birincisi dün sabah saatlerinde Ebu Mutaybık bölgesinde bir savunma tünelinin kullanılması suretiyle gerçekleştirildi. İşgalcilere ağır darbe vuran bu eylemde üç askerî jeep imha edilirken 6 asker de öldürülmüştü. 12 mücahidin katıldığı bu eylemde bir mücahit şehit olurken 11 kişi geri dönmeyi başarmıştı. İşgalci ise bu eylemde bir subayının ve bir erinin öldürüldüğünü, diğerlerinin ise yaralandığını iddia etmişti.

Dün akşam saatlerinde de bir mücahit grubunun, er-Reyyan bölgesinde bir yer altı tünelini kullanarak askerî çizgisinin arkasına geçmesi ve işgalci askerlerle çatışmaya girmesi yoluyla gerçekleştirildi. Mücahitlerin burada toplam beş askeri öldürdükleri ve saldırıları 1.5 m gibi çok yakın mesafeden gerçekleştirdikleri için öldürdükleri askerleri yakından gördükleri ifade edildi. Baskını düzenleyen grubun sağ salim geriye dönmeyi başardığı bildirildi. Eylemin gerçekleştirildiği nokta daha önce önemli bir baskının düzenlendiği Sofa askerî üssüne yakın bir yerde bulunuyor.

Dün öğle saatlerinde Nakab bölgesinde bulunan Dimona şehrinin yakınlarında yerleşimcilerin bulunduğu bir noktaya füze atılması sonucu da işgalcilerden bir kişinin öldüğü üç kişinin de yaralandığı siyonistlerin tıbbi kaynakları tarafından dile getirilmişti.

Dün ayrıca Han Yunus yakınında da işgalcilere kayıp verdiren önemli bir eylem gerçekleştirilmişti.

Bugün sabah da Gazze şehrinin doğusundaki Tuffah mahallesi yakınında bir işgalci piyade biriminin pusuya düşürüldüğü ve tamamen imha edildiği İzzettin Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu.

Bütün bu eylemlerde öldürülen işgalci askerlerinin sayısının ise 30 olduğu dile getirildi.

Eylemlerden bazılarının video görüntüleri ve işgalci askerlerin etkisiz hale getirilmesi manzaraları yayınlandı.

 

 

 

----

Allahım kafirleri rezil et

Allahım muhakkak ki onlar senin dinine düşmandırlar ve senin dostlarını öldürüyorlar

Onlara büyük bir lanet ile lanet et

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siyonist Gazeteci: "Öldürülen Asker Sayısını Versek İsrail'de İsyan Çıkar"
[ 20/07/2014 - 08:46 AM ]
foto-arsiv_isgal_kayiplari_2014Oldurulen
Siyonist toplumun tepkisinden korkan işgal rejimi kayıplarını gizliyor.
Filistin Enformasyon Merkezi

 

Siyonistlerin Filistin direnişi karşısındaki askerî kayıplarının kamuoyuna duyurulmasının sıkı bir denetimle engellendiği bir siyonist gazeteci tarafından da itiraf edildi. Siyonistlerin ünlü gazetelerinden Haaretz'in yazarlarından Yoel Marcus bunu dile getirerek; "eğer ki asker kayıplarını verecek olsak İsrail'de yaşla kurunun yanacağı bir isyan çıkabilir" ifadesini kullandı.

Siyonist gazeteci, askeri kayıpların kamuoyuna yansımasını engellemek amacıyla İsrail basını üzerinde çok sıkı bir denetim uygulandığını, gerçek rakamların verilenlerin çok üstünde olduğunu dile getirdi.

Basın üzerindeki sıkı denetime rağmen şu ana kadar işgal güçlerinden sekiz asker ve subayın ölümüne dair haberlerin siyonist basına da yansıdığı ifade edildi. Siyonistlerin Yediot Aharanoot gazetesi bugünkü sayısını öldürülen altı işgalci askerin fotoğraflarını ve hayat hikâyelerini içeren bir manşetle çıkardı.

Kassam Tugayları tarafından yapılan muhtelif açıklamalarda ise dün (19 Temmuz Cumartesi) sabahtan itibaren gerçekleştirilen farklı baskınlarda ve işgal askerlerinin pusuya düşürülmesi suretiyle gerçekleştirilen eylemlerde en az 30 işgalci askerin öldürüldüğü açıklanmıştı.

İşgal rejimi askerî kayıplarına dair haberlerin yayınlanmasının engellenmesi konusunda Gazze'ye yönelik saldırıyı başlatmasından hemen sonra bir karar almıştı.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kassam Tugayları mücahidleri tarafından gebertilip esfeli-safiline yollanan İsrail askerleri....

Allah cc sayılarını çoğaltsın inşallah. .. yokmu bu duaya amin diyecek ?

 

https://www.facebook.com/photo.php?v=768787523179529&set=vb.174559662602321&type=2&theater

 

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/keskin-nisancilar-israil-askerlerini-boyle-vuruyor

Share this post


Link to post
Share on other sites

On İşgalci Asker Daha Öldürüldü
[ 21/07/2014 - 05:13 PM ]
foto-arsiv_direnis_hamas_kassam-tugaylar
Kassam Tugayları, işgalciye haince katliamlarının karşılığını ödetmeye devam ediyor.
Filistin Enformasyon Merkezi

 

Hamas'ın askeri kanadı İzzettin Kassam Tugayları Şucaiyye beldesinin doğusunda bir yerde işgalci saldırganlara hazırladığı bir pusu ve on işgalci askerin öldürülmesi eylemiyle ilgili ayrıntıları yayınladı.

Konu hakkında Kassam Tugayları'nın bugün (21 Temmuz Pazartesi) akşam vakitlerinde yayınladığı bir bildiride işgalci askerlerin Şucaiyye'nin doğusunda çok iyi düzenlenmiş bir pusuya düşürüldükleri ve yakın mesafeden çatışmaya girerek on askeri öldürüp diğerlerini de yaraladıkları, kendilerinin ise yara almadan geri dönmeyi başardıkları ifade edildi.

 

Top_Page.gifElhamdulillahirabbilalemin_

Share this post


Link to post
Share on other sites

kassam Füzeleri Deyru'l-Belah'ta Bir F16 Uçak Vurdu
[ 23/07/2014 - 02:37 AM ]
foto-arsiv_isgal_saldirilar_savas-ucagi_
F16 savaş uçağını vuran Kassam Tugayları siyonist işgalciye yeni kabuslar yaşatacak.
Filistin Enformasyon Merkezi

 

Hamas'ın askerî kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada direnişçiler tarafından atılan bir karadan havaya füzeyle dün (22 Temmuz Salı) akşam saatlerinde Gazze'nin orta kesiminde yer alan Deyru'l-Belah bölgesinin semasında bir işgal uçağı vuruldu.

 

Filistinlilerin üzerine bomba yağdırmaya hazırlanan uçağın füzeyle isabet aldığı ve ateş aldığının görüldüğü ancak yakındaki bir askerî üsse zorunlu iniş yapmayı başardığı ifade edildi.

 

İzzettin Kassam Tugayları tarafından yapılan ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan açıklamada ifade edildiğine göre Deyru'l-Belah'ta dün akşam saatlerinde 19.40 sıralarında işgal güçlerine ait bir F16 tipi savaş uçağı Filistin halkının üzerine bomba yağdırmaya hazırlandığı sırada karadan havaya füzeyle vuruldu.

Füzenin uçağa isabet ettiği ve ateş aldığı görüldü. Ancak Deyru'l-Belah'ın doğusundaki bir askerî üsse zorunlu iniş yapmayı başardı.

Siyonist işgal güçlerinin henüz bu olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadıkları ifade edildi.

 

Ancak bundan önce birçok önemli olayda Filistin direnişinin duyurduğu bazı başarılı eylemleri işgal güçlerinin saatler hatta günler sonra itiraf etmek zorunda kalması dikkat çekiciydi. Bunlardan biri işgalcilere ağır kayıplar verdiren Sofa eylemiydi

 

. Bir askerinin esir alındığını itiraf etmesi de aradan iki gün geçtikten sonra oldu. et-Tuffah'ta askerlerinin pusuya düşürüldüğünü ve birkaç askerinin öldürüldüğünü de aradan epey bir zaman geçtikten sonra itiraf etmişti.

 

İşgal güçleri şu ana kadar otuz asker ve subaylarının öldürüldüğünü itiraf ettiler. Ancak gerçek rakamın bunun hayli üstünde olduğu tahmin ediliyor.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kassam Mücahitleri Rishon Letsiyon Şehrini Füzelerle Vurdu
[ 23/07/2014 - 03:31 PM ]
foto-arsiv_direnis_eylemler_fuzeler-ates
Kassam'ın füzeleri siyonist işgalcinin önemli şehirlerini vuruyor.
Filistin Enformasyon Merkezi

 

Hamas'ın askerî kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları, Tel Aviv'in çok yakınında bulunan ve siyonist işgalcilerin büyük önem verdikleri kentlerinden olan Rishon Letsiyon'a bugün (23 Temmuz Çarşamba) beş adet J80 modeli füze attığını duyurdu.

Bu arada Kassam Tugayları tarafından medyaya dağıtılan video görüntülerinde işgalcilere ait bir tankın keskin nişancı mücahitler tarafından hedef alınarak vurulması da gösterildi. Zırhlı birliklerde bir takımın komutanı olan Dimteri Livitaş adlı tank sürücüsünün Beyti Hanun'un kuzeyinde Filistinlilerin evlerini hedef alan saldırılar başlatmaya hazırlandığı sırada Kassam mücahitlerinden olan keskin nişancının mermilerine hedef olarak hayatını kaybettiği ifade edildi.

İşgal güçleri bugün Gazze'nin güneyinde yer alan Han Yunus'un doğusunda meydana gelen çatışmalarda ikisi subay üç askerinin öldürüldüğünü, 15 askerinin de yaralandığını itiraf etmişti. Siyonistlerin radyosunda da, öldürülen subaylardan birinin tank kaptanı Dimteri Livitaş diğerinin de zırhlı birliklerde kolordu komutanı Albay Netan Kohen olduğu ifade edilmişti.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Batı Yaka ve Kudüs’te intifada başlatan
Filistinli Gençler Kudüs’te Polis Merkezini Ateşe Verdi
[ 25/07/2014 - 07:16 AM ]
foto-arsiv_direnis_eylemler_2014Catisma-
Batı Yaka ve Kudüs'te 3. intifadayı başlatan gençler polis barikatlarını kaldırıp karakolu ateşe ver
Filistin Enformasyon Merkezi

 

İşgal güçlerinin Gazze’ye karşı başlattığı savaşa karşı Batı Yaka ve Kudüs’te gösteriler devam ederken, Kudüslü gençler bugün (25 Temmuz Cuma) sabah erken saatlerde başlattıkları eylemlerde işgal polislerine ait karakola saldırıp içindekileri ateşe verdiler.

 

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine bilgi veren kaynaklar

, işgal güçlerinin Gazze’de kadın, çocuk ve hastalara karşı işledikleri cinayetleri protesto eden öfkeli gençlerin bugün sabah erken saatlerde işgal polisinin Mescidi Aksa kapılarına kurdukları barikatları kaldırıp Mescidi Aksa’nın içinde yürüyüş başlattıklarını ve işgal polisleriyle işgal askerlerini kovduktan sonra işgal polisinin karakol olarak kullandığı bir noktayı da ateşe verdiklerini ifade ettiler.

 

Kaynaklar, işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında çatışmaların devam ettiğini, şimdiye kadar birkaç Filistinli gencin de yaralandığını söylediler.

Share this post


Link to post
Share on other sites

İşgalci İsrail'e ağır darbe! Hamas'ın askerî kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Ben Gurion Havaalanı'nı vurduklarını açıkladı.

 

İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik ablukası ve katliamları devam ederken, Hamas'tan misilemeler de hız kesmiyor. Bugün İşgal Rejiminin hedef alındığı saldırı da 8 Siyonist askerin öldürüldüğü belirtildi.

 

 

 

 

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail 'in başkenti Tel Aviv'de bulunan Ben Gurion Havalimanı 'nı, "M75 füzeleri"yle vurduğunu duyurdu. Bölgedeki gazeteciler Tel Aviv'de kuvvetli patlamaların meydana geldiğini açıkladı.

 

 

Kaynak: İşgalci İsrail'e ağır darbe! haberi http://www.haberyurdum.com/isgalci-israil-e-agir-darbe-539256h.html#ixzz38TBdPuig

<a title='haber' href='http://www.haberyurdum.com/'>Haber</a>

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...