Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
mürid

Hücum Ve Polemik'ten

Recommended Posts

Bizzat sen

(İrtica çığırtkanlarına cevap)

 

Bize mürteci diyen!.. Sen, zaman kadar mücerret bir şeyi kokutmuş ve kainatı hareket noktasına kadar geriletmiş bir bedbahtsın...

Bizi, “kızıl ve kara irticacılar” tasnifi altında, artık bu memlekette hiçbir şeyi zıddından ayıklanamaz hale getirici bir karanlığa boğmak isteyen!..Sen...Allahsız, milliyetsiz, dönme mason ve komünistten biri, yahut bunlardan hepsi birdensin!...

Bize gerici diyen, karanlık hokkası ve bataklık deliği ağız!..Bizzat sen, zamanı çürütmüş, kokutmuş ve dünyayı taş devrine kadar itmiş, atmış bir küfür gericisi değilsin de nesin?..Senin secde ettiğin putlar önünde, öküze tapanlar bile özür beyan edebilirler.

Hakikatte sen, soldaki sıfır gibi, bir yokluk işareti olduğun ve her sayının gerisinde bulunduğun halde, zamanın kemiyet cilveleri üzünden öne geçip on misli kuvvet iddiasına kalkışan bir hokkabazsın!...Ve bilfiil geri ve bizzat gericisin!..

Vatanı benzersiz bir zulmete boğup, çocuklarımızın babası diye ocağımıza yaklaştırdığın can düşmanımıza; ve can düşmanı diye gösterdiğiniz çocuklarımızın babasına karşılık, bu oyunu sezecek ve sizi fert fert ve topluluk topluluk teşhis edebilecek nur kıvılcımı pek yakında parlayacaktır. Telaşınız bundan kaynaklanıyor.

Korktuğunuz günlerin gelmesi yakındır!...

 

 

Zamanı kokutan, zift ruhlu küfür yobazı ve inkar mürtecii...siz...

Bir gün, Allah’ın gazabına uğrayacak ve küf yuvası yüreğinizi, ağzınıza getirecek bir tecelliye kavuşacaksınız!!!... (Hücüm ve Polemik)

 

------------------------ tam anlamıyle kitabı okumak bana nasip olmadı lakin en kısa zamanda kitabı bütün hatlarıyle okuyacagım inşallah---------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hakikatte sen, soldaki sıfır gibi, bir yokluk işareti olduğun ve her sayının gerisinde bulunduğun halde, zamanın kemiyet cilveleri üzünden öne geçip on misli kuvvet iddiasına kalkışan bir hokkabazsın!...Ve bilfiil geri ve bizzat gericisin!..

Vatanı benzersiz bir zulmete boğup, çocuklarımızın babası diye ocağımıza yaklaştırdığın can düşmanımıza; ve can düşmanı diye gösterdiğiniz çocuklarımızın babasına karşılık, bu oyunu sezecek ve sizi fert fert ve topluluk topluluk teşhis edebilecek nur kıvılcımı pek yakında parlayacaktır.

 

üsadın çok güzel yazdığı bu ifadeler , sümüklü böcek ayarındaki habis ruhların etrafa pis salyalarını bırakması, bize asla set olmamalıdır yönünde bir telkindir. Ve iyiyi kötü ; kötüyü de iyi diye gösterecek deccal gibi bir karakter sergileyen bu zararlı böcekler uyanan nesilden korktuğu için gerici- yobaz yaftasını üzerimize atmaya çalışıyor. Ve en doğru hareket olan hücumu en doğru tarza üstad gerçekleştiriyor. Sus pus yok. Ezilme büzülme yok. kibire kibir, mukallidlere vakar ve üstün anlayış tarzı ile cevap var...

Share this post


Link to post
Share on other sites

BİZZAT SEN!

Bize mürteci diyen!... Sen, bizzat, zaman kadar mücerret bir şeyi kokutmuş ve kâinatı hareket noktasına kadar geriletmiş bir bedbahtsın! Hâdiseleri, basit tarih ve kemiyet sıralarına göre sınıflandırmaktan başka hiçbir teselli kalmamıştır elinde...

Bizi, Komünist emellerine hizmet etmekle ve Komünist-lere yeni tecelli zeminleri açmakla suçlandıran!... Sen, bizzat, Stalin'e, en sadık adamı kadar değil de, öz yüreği kadar yakın bir bendesin!... Onun, en sadık adamının bile çekineceği bir taktiği, kendi kendine, candan ve cabadan yerine getirmektesin!

Bizi "Kızıl ve kara İlticalar" tasnifi altında, artık bu memlekette hiçbir şeyi zıddından ayıklanamaz hale getirici bir karanlığa boğmak isteyen!... Sen ve yukarıdan beri gelen hepiniz, Allahsız, milliyetsiz, Yahudi, dönme, Mason ve Komünistten biri, yahut bunlardan hepsi birdensiniz!

Vatanı misilsiz bir zulmete boğup, çocuklarımızın babası şeklinde ocağımıza yaklaştırdığınız can düşmanımıza ve can düşmanımız şeklinde gösterdiğiniz çocuklarımızın babasına karşılık, bu oyununuzu sezecek ve sizi fert fert ve topluluk topluluk teşhis edebilecek son nur kıvılcımının sadece Büyük Doğu olduğunu siz de biliyorsunuz; ve telâşınız yalnız bu bilgiden geliyor. Korktuğunuz günlerin tahakkuku yakındır!... O gün bütün renkler, en ince nüanslarıyla birbirinden ayırt edilecek ve bizden olmayanlar kezzapla silinecektir. Bundan korkuyorsun, değil mi?

 

Büyük Doğu Dergisi 26 Ocak 1951 S.45, sh.2

 

Hücum Ve Polemik'ten

Share this post


Link to post
Share on other sites

allahın seçtiği kurtulmuş millet..güneşten başını göklere yükselt..avlanır;kim sana atarsa kement..ezel kuşatılmaz çevrilmez ebed...allahın seçtiği kurtulmuş millet...güneşten başını göklere yükselt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...