Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
NFK-Fan

Mesaj Düzenleme Yetkileri Hakkında

Recommended Posts

Değerli kullanıcılarımız,

 

Mesaj düzenleme yetkisinin bazı arkadaşlar tarafından yanlış algılandığına ve bu özellik sömürülerek, farklı kullanıcıların da kaale alıp cevap yazdığı bazı mesajların anlam ifade etmeyecek ve konu akışını bozacak şekilde değiştirildiğine şahit olduk. Ayrıca, malesef bazı arkadaşlar, giderken samimiyetlerini ve egoizm derecelerini sorgulatacak hareketlerde bulunmuş ve yemeyip içmeyip tüm mesajlarını editlemiş bulunuyor.

 

Forumda ciddiyetin sağlanması, burada bulunuşunuzdaki samimiyetin ve konu akışlarındaki sıhhatin muhafazası, sizin mesajlarınıza istinaden mesaj yazan, yani mesajlarınızı kaale alan insanların haklarına sahip çıkılması gibi gereksinimlerden dolayı mesaj düzenleme yetkilerinde değişikliğe gidilmiştir.

 

Bundan sonra "Teğmen" rütbesine sahip olan kullanıcılarımız kendi mesajlarını düzenleyemeyecektir. Mesaj düzenleme yetkisi "Yüzbaşı" ve üstündeki rütbeler için mevcuttur. Forumda kaliteleriyle sivrilen kullanıcılara rütbe hususunda daha geniş davranılacaktır.

 

Mesajını düzenlemek isteyen kullanıcılar, makul bir sebep ve mesajlarının ne şekilde düzenleneceğine dair gerekli açıklama ile yetki sahibi olan yöneticilerden birine (bölüm moderator'ü, super moderator, co admin, administrator) özel mesaj ile ulaşarak istedikleri makul düzenlemenin gerçekleşmesini sağlayabilirler.

 

Mesaj düzenleyebilmek gibi oldukça önemli ve gerekli bir özelliği kaldırmak zorunda kalışımızdan dolayı özür diliyor, bizi buna mecbur bırakan arkadaşların ellerindeki yetkiyi sömürmelerinin ceremesini çekmek durumunda kalan kullanıcılarımızdan anlayış bekliyoruz.

 

N-F-K.Com Yönetimi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Yapılan son düzenlemeyle Teğmen rütbesine sahip olan kullanıcılarımız; mesajlarını, mesajın yazılış zamanını takip eden 20 dakika içerisinde düzenleme hakkına sahiptir.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peki şimdi ben yazdığım konuyu düzenliyemeyecekmiyim? düzenleyemeyeceksem o zaman silme imkanım varmı? yardımcı olursanız cok sevinirim...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teğmen rütbesine sahip üyelerimiz mesajını yazdıktan itibaren 20 dk içerisinde düzenleme yetkisini kullanma hakkına sahiptir. 20 dakika sonrasında ise site yöneticisilerine taleplerini bildirmek durumundalar. İsteklerini bu şekilde belirtmeleri gerekiyor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O esnada çevrimiçi olan herhangi bir yöneticimizle irtibata geçebilirsiniz. Ya da daha kolayı, yazdığınız mesajın bulunduğu bölümde avatar,üye ismi ve bilgilerinizin yer aldığı kısmın(mesajınızın sol kısmında yer alıyor) altındaki "raporla" seçeneğini tıklar ve bu şekilde de yöneticilere durumu bildirebilirsiniz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...