Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
esvedeyn

Genelkurmay Hesap Ver!

Recommended Posts

Fakirin fukaranın, garibin gurabanın, işçinin-emeklinin, babasını şehit vermiş tüyü bitmemiş vatan evladının, topyekün müslüman Türk Halkının etinden teninden artırdığı paralarla sefalar süreceksin, tavernalarda dansöz oynatacaksın, revülerde eş değiştireceksin, kokteyıllarda dam takası yapacaksın, elini bilmem kimin ve bilmem neyin cebine ve daha başka yerlerine......, makam arabalarında en kaba etlerini ısıtacaksın, milyarları bedavadan mideye indireceksin, yediğini midende yemediğini sırtına sarıp götüreceksin, bu milletin anasına-avradına söveceksin,değerlerine-dinine-imanına-kültürüne-kıblegahına ayakta bevledeceksin, koca kafanı her yere sokacaksın, eşşek kulaklarınla en olmayacak şeyleri dinleyip yorum yapacaksın, hafif kellenle siyasete bulaşacak oraya buraya laf yetirtirmekten silah tutmayı unutacaksın, binbir zorlukla yetişen taptaze gençlerimizi 2-3 aylık göstermelik, dayaklı, küfürlü rezil bir eğitimle bilmediği dağlara çıkaracaksın, sen triplex villanda birana buz, keyfine keyif katacaksın, millete de en iyi ordu bu ordu martavallarını-fasa fisolarını ezberletmeye çalışacaksın, üç-beş tane çapulcunun canına okuyamayacaksın sonra bir de kalkıp senden hesap sormamamızı bekleyeceksin, olur iş değil.

 

 

Ondan sonra şöyle hükümet böyle hükümet ah hükümet vah hükümet. Hadi saldır hükümet. Sen ne biçim hükümetsin hükümet. Şehit olur hükümet, kaza olur hükümet, hırsız girer hükümet. İstifa hükümet istifa. Batırdın-yaktın-öldürdün bizi hükümet. Onlarca şehit verilir suçlu hükümet. Orduya ek bütçe verir en fazla bütçeyi orduya vermesine rağmen yine suçlu hükümet.

 

Herkes işin yapacak arkadaş. Herkes işini bilecek. Onlarca vatan evladı, dinozorların yüzünden şehit olacak göz göre göre, ben de kalkıp nerde bu askerin kodamanları demiyecem öyle mi ? Çok beklersin, anca beklersin hatta boşuna beklersin bilader . O kadar şehit verdik nerde başkan. Tabi o sadece viski içmesini bilir jakuzili evinde. Neden çıkıpta iki kelime laf edemedi. Korktu mu yoksa!! Ondan sonra sorumlu hükümetmiş gibi gösterilir işbirlikçi medyamız sayesinde. Sanki hükümet sınır içlerindeki çapulcuları temizlemeyin dermiş gibi.

 

Yüzlerce çapulcu sınır içlerinde fink atarken hükümet yetki verse de ıraka girsek demez mi bir de. Rezil!!!-Tunceli de hergün neler oldugunu da biliyoruz. Tunceli sınıra 400 km eeeeeeeee. Nerde asker nerde ordu.

 

Adamda 2 gıram şeref-onur-haysiyet-gurur olacak. Bu kadar olaydan sonra tası tarağı bırakacak üniformasını yakacak sonra fosillerinin yanına akraba ziyaretine gidecek ama nerde????

 

Ülke az biraz kendini toparladı ya, içerden dışardan ataklara başladı cenabetler. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cocuguna mazıyı anlatırken ,korkularını gızleyen babaların memleketıyız..

 

gelecegı gecmısınden bellı ''darbeler '' ulkesı...

 

fılmı basa sarıp ızletıyorlar bıze

 

ıcınde sozde vatan sevgısı,amerıkan buyrukları ve yoksul kuyrukları....

 

ve sımdı..hatalar cıldının sayfalarını aralarken ,zahmet buyuruyorlar''netekim'' !!

 

bır kuru yapraga bıle hayat vermeyı emreden hayat,ınsanların canını almaya kımın ıcın hak saymıs kı?

sımdı durdukları yerde yaprak dokenler ,yılların gunah dokumunu yapıyor...

belkı vıcdan azabı,belkı gıderayak ALLAH korkusu.....

 

onların keskelerı pısmanlık yasasından yararlanabılırmı? !!

 

olmemıs sayabılırlermı o genclerı...onların olulerını saymaya kalksalar omurlerı yetermı kurmayın !!

oysa bazı gunahları hıcbır pısmanlık temızleyemez..Hıcbır Su......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Genelkurmay elbette hesap vermeli kendisi görevini yapmaz,olmadık işlere burnunu sokar kutlu duğum haftasında ilahi okuyan çocuklara kafayı takacağına biraz kendi işini yapmalı işi ülke güvenliğini sağlamaktır huzurunu bozmak değil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...