Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Dervish

Akp'ye Kapatma Davası

Recommended Posts

Bütün haber sitelerinde bu konuyu bulabilirsiniz. Ben yalnızca bu linke bi bakmanızı istiyorum.

 

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeride...amp;hid=8460759

 

Vay be, ne savcılarımız varmış. Cesur yürekler. Türk Halkının yarısının düşüncelerine küfredebilen aptal cesur yürekler. Alışamadım ben bu insanlara. AKP'yi kapatmak için tonlarca ciğer-yürek olması lazım. Öyle kolay değil halkın çoğunluğunu karşına almak. Valla bi gecede indirirler boynunu ayaklarının altına. (inşallah)

 

Dünya'ya kendimizi rezil etmeyi çok seviyoruz. Sürekli parti kapatıyoruz. Hadi yeni parti daha kuralım, 4. yü arıyorum. 101'e döneri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sadece gülüp geçmek gerekir bu durum karşısında ama gönül bir iki kelam etmek ister :)

 

Nasıl bir parti olursa olsun,nasıl almış olurlarsa olsunlar,adamlar halkın büyük bir kesiminin oylarını alarak tek başlarına iktidar koltuğuna oturdular.TC vatandaşlarının çoğunluğunun oy birliğiyle başlarına getirdikleri partiyi çeşitli ispatlanmamış gerekçeler sunarak kapatmaya kalkıyorsun,bu halkı yok saymaktan başka bir şey değildir,sen kim oluyorsun da insanların kendilerini yönetmelerini istediği kişilere resmen savaş açıyorsun.Egemenlik davayı açanlara değil,halka ait,bunu unutmuş olmaları gerek.

 

Bunun haricinde diyelim ki gerekçeler ispatlandı,parti kapatıldı,kendini çok akıllı zanneden zihniyet,onların yerine kimi koymayı düşünüyorsun?Böyle soruyorum,çünkü halkın seçtiği partiyi indirme amacı güdenler,onun yerine hangi partinin geleceği kararını verme hakkının da kendilerine ait olduğunu sanıyorlardır eminim.Hee varsa daha iyisi,buyur söyle,biz de destek verelim.

 

Adamların yerini dolduracak kimse yok,bu davayla kaosa sürüklenme an meselesi.Bu yapılanın ülke yararına olduğunu düşünen,söyleyen varsa buyursun...

 

Ne diyeyim hayırlısı neyse o olsun ama keşke siyasi görüşlerden öte ülke yararını düşünebiliyor olsa herkes...

Share this post


Link to post
Share on other sites

İddianameyi okurken "Hâlâ buralarda mıyız? Bu ülke bunları ne zaman aşacak?" diye üzüldüm, daha doğrusu sinirlendim; ama itiraf etmeliyim ki, böyle bir davanın açılmış olmasına seviniyorum.

 

27 Nisan Muhtırası'na da sevinmiştim.

 

Türkiye'ye ayak bağı olan, Türkiye'yi krizden krize sürükleyen, Türkiye'nin enerjisini tüketen 'o kafa'yla yola devam etmenin imkânsızlığı bütün dehşetiyle ortaya çıkmalı ki 'o kafa'dan bir an evvel kurtulmanın şart olduğu iyice anlaşılsın ve jakoben devlet anlayışını değiştirecek siyasetler için gerekli vasat oluşsun.

 

'Ulusalcı terörü patlatırız, AKP'yi kapattırırız, askeri darbe yaptırırız' gibi tehditler savuranlara 22 Temmuz seçimlerinde AK Parti'nin oylarını %26'dan %46 küsûra çıkararak 'Hodri meydan!' diyen maşeri vicdan, Yargıtay Başsavcısı'nın açtığı kapatma davasının 'gereğini' de –bu dava nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın- bihakkın yerine getirecektir.

 

Sistemin tashihi ve milli iradenin ihyası yolunda önümüzün biraz daha açılacağı bir sürece girdik.

 

Bu süreci başlatan Başsavcı Yalçınkaya'ya teşekkürler.

 

Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler. (Kısaltılmıştır)

 

Hakan Albayrak

Share this post


Link to post
Share on other sites

kapatamazlar diye düşünüyorum.çünkü 367 konusunda aleyhte karar verdiler.sonra baktılar ki iki taraf da tavrını değiştirmiyo cumhurbaşkanını halkın seçmesini iptal için yapılan başvuruyu reddetdiler.şimdi de hem ab karşı çıkıyo hem abd...ikisi de önemli etki yapacaktır çünkü türkiyede ne hükümetler ne yargılar ne de genelkurmaylar abd söz konusu olunca esip gürleyemiyo havaya bakıp ıslık çalmakla yetiniyolar.bu noktada hem değişen türkiye şartları hem de sağ hükümetlere yapılan engellemelerin bu partilere güç katarak iktidara gelmelerine yardımcı olması anayasa mahkemesinin kararında etkili olacaktır.mahkemebu noktada yine altıya beş gibi kritik bir karar verecektir ve akp kapnmayacaktır.eğer kapanırsa ekonomi duvara toslar istikrar ortamı bozulur sıcak para anasının (abd) koynuna döner bu da bizi mahveder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kapatsalar bile AKP başka bir adla kurulup daha güçlü olarak yine iktidara gelecektir. Yahut tıpkı RP'yi böldükleri gibi AKP'yi de böleceklerdir. MHP'den çok yerinde bir ses geldi: Gelin anayasadaki parti kapatma maddesini kaldıralım dediler. Galiba sistemi sıfırdan yepyeni bir anayasayla donatmak en doğrusu. Laikist ırkçı cephe ve CHP ise doğalarına uygun olarak "oh be" dediler, kına yaktılar. Bundan sonra AKP'nin çok hizlı bir demokratikleşme paketi uygulaması lazım.

Share this post


Link to post
Share on other sites

arkadaşlar bu işin sawcı işi olmadıgını olayın altında ülkeyi karıştrmak isteyen huzur ve refahını bozmak isteyen hainlerin oldugunu hepimiz cok ii biliyoruz..

Mevlam takdir etmedigi sürece kimse bişey yapamaz ....

Bugün bu cennet vatana dikilen hain gözlerin çok olduğu, içimizden dışımızdan saldırıların her zaman olduğu, ne zaman birbirimize düşersek, üzerimize leş kargalarının uçuşmaya başladığının en fazla görüldüğü bir dönemdeyiz. Bu cennet vatanımızda bize yaşamayı çok gören hainler tarih boyunca olageldi, hala da olmaya devam ediyor. Rabbim kafirlere kafir zihniyetli insanlarn oyunlarıyla vatanımızı bölme calışmalarına fırsat vermesin.....

bu vatanı bize emanet eden ecdadının emanetini koruyabilmeyi nasip eylesin.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mü’min heyecanını iktisatlı kullanmalıdır arkadaşlar....

 

Var'sınlar kapat'a biliyorlarsa Kapatsınlar....

 

Allah var SORUN YOK.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...