Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
forummurat

Mahmut Şevket Paşa'nın 100 Yıllık Korkunç Ses Kaydı

Recommended Posts

TARİH TEKERRÜR EDİYOR, ERGENEKON BOZGUNCULARININ SESİ 100 YIL ÖTEDEN GELİYOR

 

Tarih boşuna yaşanmış bir tecrübe değildir. Üzerinden bir asır geçen bu olayın içinde, Ergenekon`un tarihi de bulunmaktadır. Hikâye, askerin gırtlağına kadar siyasetin içine batması ve iktidar peşinde koşmasından ibarettir. Devlete ve millete ise, bu hırsın çok pahalıya patlayan bedelini ödemek kalmıştır. Bedel, kaybedilen Balkanlarda katliama tabi tutulan milyonlar ve tasfiye edilen koskoca bir imparatorluktur.

 

Shevket_Pasha.jpg

Hareket Ordusu Kumandanı, İhtilalci Mahmut Şevket Paşa

 

Korkunç Ses Kaydını Dinleyin:

 

http://videomahzeni.blogspot.com/2009/04/b...-ses-kaydi.html

 

İşte Ses Kaydındaki İbretlik İfadeler

 

DİKTATÖR PAŞA'DAN SULTAN ABDÜLHAMİD'E:

"Köhne Bizans'ın Baykuşu, İnsan Kıyafetindeki Canavar" !!!

 

"Arkadaşlar! Yüzbinlerce şühedânın (şehidlerin) kanı bahasına kazanılan meşrutiyetimizi mahvedip yerine yine istibdâdı ikame etmek (kurmak) üzere İstanbul'da, o köhne Bizans'ın Yıldız burcunda ikamet eden baykuş; insan kanı emmekten, öksüz yetimlere gözyaşı döktürmekten mütelezzi olan (zevk alan) haris; 600 senelik muhteşem, muzaffer bir milletin tarihini, ecdadının namusunu lekeleyen o insan kıyafetindeki canavar; İstanbul'da avcı taburlarını iğfal ettirmiş (kandırmış), para mukabilinde namuslarını satan o alçaklar da sâir muti askerleri (emirlere itaat eden diğer askerleri) cebren (zorla) isyanlara iştirak ettirmişler. Orada ne kadar hamiyyetli kardaşlar, ne kadar genç mektepli zabitler varsa cümlesi birer suret-i feciyyede şehid ediliyorlar.

 

VATAN GİTTİ, MİLLET MAHVOLDU !!!

 

İşte, bu şühedânın içinde Âsâr-ı Tevfik Zırhlısı Kapudanı Ali Kabûli Bey de var. İstanbul'un erbâb-ı namusu pencerelerden bile bakmaya cesaret edemiyorlar. Makarr-ı Hilâfet kan ağlıyor. Payitaht bizden, ordudan, imdat bekliyor. Vatan gidiyor, millet mahvoluyor. Ne duruyoruz? Bizde cesaret, bizde hamiyyet yok mu? İşte ben, tekmil (bütün) servetimi ordunun masârif- i iftihâriyyesine, hayatımı da vatana feda ediyorum. Hürriyetin istihsâli (elde edilmesi) için benimle beraber İstanbul'a gidecek içimizde çok kahraman var (...)

 

Öyle ise, ordu marşı çalarak eyyyy!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şimdi Cehennemde ordu marşı çalarak raks ediyordur...

 

İkinci Abdulhamit Han Hzlerine baykuş demek kendi baykuşluğunu, hatta leş kargalığını ilan etmekten gayri hiç bir şey değildir.

 

100 yıl önce halkımıza CennetMekan İkinci Abdulhamit Han Hzlerine istibdatcı damgası vuranlar Elhamdülillah gayelerine erişememiş, halkımız bu mübarek Padişahını unutmamıştır.Bizden sonraki nesillerde İnşallah unutmayacak, onun yadigarı olan Filistin için kanlarını feda etmekten kaçınmayacaklardır.

 

Sen eyy Paşa sıfatlı ama Paşalığın p sine bile layık olmayan Mahmut Şevket Masonu.Tasmanı ellerinde tutan Yahudi - Mason kardeşlerinin isteklerini son harflerine kadar yerine getirdin.Sizin Vatan - Millet düşmanlığınız buna mükabil her mevzuda hatta gasp ettiğiniz vakıf topraklarının gerekçesine bile koyduğunuz Vatan - Millet bahanesi sizi ancak acıklı bir azaba götürecektir.

 

Artık şafak söküyor..Güneşin kızıllıkları göründü.Kara Karanlık yerini Neo - Osmanlıların ayak sesine ve aydınlığına bırakıyor...Hadi bakalım İslam düşmanları, Vatan - Millet düşmanları..Ellerinizden geleni ardınıza koymayın.Biz Allah (CC) ın ipine sarıldık peki ya siz kimin ipine sarıldınız???

Share this post


Link to post
Share on other sites

su an ne durumda olduklarını tahmin etmek hiçte zor olmasa gerek!

Abdulhamid Han'ı bilen bilir

bilmeyense kendisine yazık eder, kendi bilir!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şu iğrençliğe bakın,Şüheda diyor bide Şühedâ İslâm için çarpışken öldürülen değil midir?Yoksa Meşrutiyet Şehidiyle mi başladı Demokrasi Şehidi Devrim Şehidi denilen çakma şehitlikler?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rumi 31 Mart 2009, miladi 13 Nisan yani dün. Bu mason tertibi hadisenin 100. yıldönümüydü. Peki, ne oldu dün? Ergenekon’un 12.dalgası. Sizce bu manidar değilmi, bana göre kesinlikle daha önce yazılıp çizilmiş ve bizzat o güne denk gelsin diye hazırlanmış bir anti ittihat ruhu var bu işte. Dikkatimi çekense Demirel nam masonun onca yaşına rağmen Haberal'a destek vermek için o kadar yolu üşenmeden gitmesi oldu. Ve buna mukabil chp'nin her zaman ki bilindik destek veren tavrı ve mhp'nin tutuklamalara ilk defa bu kadar açıktan tepki vermesi. Herkes kartını açık oynuyor bu aralar, maskeler yavaş yavaş düşüyor. Belki de ağa babaları bunlara emri böyle veriyordur bu sefer kim bilir. chp’ye diyecek bir şey yok çünkü onlar tabanlarını seslendiriyorlar, ama mhp’nin başındaki insanlardan iğreniyorum. Kendi tabanına bu kadar zıt, laiklerle bu kadar sarmaş dolaş olmuş bir yönetim yoktur herhalde bundan önce. Yahu şimdi çıkıpta hangi akla hizmet ‘gündemi değiştirmek için yapılıyor bunlar’dersiniz. Bu nasıl bir vatan sevgisidir ey mhp? Siz milliyetçiliği nasıl yapıyorsunuz ve kimin için yapıyorsunuz? Yani bana anlatırmısın bu insanların bu devlete ve bu millete hizmetlerini ey mhp? Sana batan nedir bunlar tutuklanıyor diye? Muhalefetsin anladık ama öle her şeye de muhalif olunmaz ki. MHP camiasından gelen arkadaşlar vardır belki burada, lütfen birisi çıksın ve bana mhp’nin bu tavrını açıklasın. Ergenekon denen vatan millet ve din düşmanı bir terör örgütüne neden destek veriyor?

 

 

Evet, sizin dedeleriniz bundan tam 100 yıl önce cennetmekân bir insanı cebren ve hileyle hatta alçakça tahtından indirip yurdundan mahrum ettiler. Ve tam yüz yıldır bu milletin değerlerini yerlerde süründürdüler. Biliyoruz hala çok güçlüsünüz her köşede bir adamınız ve sadık bir ajanınız var. Ama şafağın söktüğünü görür gibiyiz. Tazimattan bu yana devam esaret halkası bu çatırtılarla beraber inşallah kırılacaktır ve yerini Hakk’ın esaret halkasına bırakacaktır.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aşağılık mahlukat şimdi aynısını cehennemde zebanilere anlat bakalım

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felaket bi şey bu, kudurmuş bu adam. Ne rezaletler görmüş bu memleket ya rabbi. Mahallenin kabadayısı kahvehaneye girmiş, 'varrrr mı lan bana yan bakan' nevinden köpürüyor sanki. Posta koyduğu da devrin deha sahibi sultanı. R harflerini bir komprasör mü çıkarıyor, yoksa o esnada bir köpek mi hırlıyor kayıttaki fon gürültüsünden dolayı çözemedim ben tam, anlayan varsa hazirunu tenvir buyursun bizahmet. Kafalardaki yeniçeri üslubuna nasıl da uyuyor bu adamın tavrı. Elinde silah varken, kendini savunmak istemeyen bir adama karşı serseriler gibi sövmek kolay. Sonradan Cennetmekan sultana karşı terbiyesini biraz daha takınmak zorunda kalıyor tabii. Siz Abdülhamid'deki zavallıca insaniyetin derecesine bakın ki Balkan çapulcusu tulumbacı Şevket'i milletin içinde delip mort ettiklerinde 'Yazık oldu, bugünlerde bu adama ihtiyaç vardı' diyebiliyor. Yakın tarihimizin orkestra şeflerinden birisinin daha nasıl bir çapulcu olduğunu böylece yakinen bir daha müşahede ettik. Bugün de birileri elini kolunu sallayarak, masaları yumruklayarak, fırkateynlerde iş bitirmeye çalışmıyor mu sanki. Rezillik...

 

Bir de Hakan'a istibdadcı diye çatıyor. Malum o dönemler sığ bakışlı pek çok adam, ayağına pantolon geçirebilecek kadar zekaya sahip olanda aynı teraneyi okurdu. Mahmud Şevket'i bunlardan ayıran, hakikaten komik olan müstebid edası. Kendisi bir meclis toplantısında Rıza Nur'un 10 yılı doldurduğu askerlik vazifesinden istifa etmesi üzerine, askerlerin istifa etme hakları 10 yıllık vazife süresinin ardından doğuyor olmasına rağmen, aniden 'ben bu müddeti 20 yıla çıkarıyorum' diye bir laf edip başta çanakçısı İttihatçılar olmak üzere cümleyi güldürecek kadar mızıkçı bir müstebittir. Adam kendinden önce alınmış olan bir kararı, tek başına kanun koyarak geri almaya çalışacak kadar cahil. Böyle adamlar söz söyleme mevkiine gelince bu ülkenin batmasından daha tabii hiçbir şey olamazdı, olmadı da nitekim... Dirayetle 33 yıl boyunca ayakta dimdik duran Devlet-i Aliye, 10 yılda paldır küldür yıkılıverdi. Az maharet mi?

 

Nasıl ki Jön Türk'lerin bu ülkeye en büyük faydası patatesi Avrupa'dan memlekete taşımaktan ibarettir, bu adamın da yegane hizmeti sivri uçlu kurşun yaptırmaktır (Şu buluştaki tesadüfîlik ayrı mesele). Bilmem, bu hareket, tulumbacı Şevket'in güttüğü ordunun devirdiği çamı ne kadar doğrultur?..

Share this post


Link to post
Share on other sites

R harflerini ne komprasör çıkarıyor ne de Mahmut Paşa.Çünkü kayıt ona ait değil.Kime mi ait?

“Favorite Record” adlı taş plak şirketinin Türkiye"deki mümessili Ahmet Şükrü Bey"e ait ve olaydan iki yıl sonra kaydedilip yayınlandı.Teferruatını araştırmacı dimağlar bulsun buluştursun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinsi mason uşaklarının milleti kışkırtmak için yaptıkları şeyler...

 

Bugün "Balyoz" adı altında; aynı dönmelerin dölleri aynı şerefsizlikleri planlanmıyor mu?..

Evet!

Değişen nedir?

Eski taklitçi maymunlar, "Niçhe" ahmağı gibi bıyık bırakıyordu, şimdiki taklitçi maymunlarımız sakal/bıyık bırakmıyor.

("Niçhe"yi "Nietzsche" şeklinde yazan şebeklere inat.)

 

 

Üstte verilen bağlantı adresi çalışmıyor, aşağıdaki bağlantıyı Mahmut Şevket rezaletini görmek için kullanabilirsiniz:

Share this post


Link to post
Share on other sites
R harflerini ne komprasör çıkarıyor ne de Mahmut Paşa.Çünkü kayıt ona ait değil.Kime mi ait?

“Favorite Record” adlı taş plak şirketinin Türkiye"deki mümessili Ahmet Şükrü Bey"e ait ve olaydan iki yıl sonra kaydedilip yayınlandı.Teferruatını araştırmacı dimağlar bulsun buluştursun.

Evet doğru. Size de yol gösterdiği kopyaladığınız kısımdaki tırnaklardan aşikar olan Malumatfuruşların en hayırlısı Google Çelebi bu hususta buna bakmamı söyledi. R harflerini patlatan şeyin bir kelb gırtlağı mı, yoksa komprasör mü olduğu suali tüm geçerliliğini korumakla birlikte, anlaşılan o ki Mustafa Armağan'ın bile vaktinde maymun ettiği Bardakçı nam şahsın ipiyle hiçbir zaman ve hiçbir şekilde, hiçbir kuyuya asla inilmeyecek. Afedersiniz, 'şerrrrrrefsiz' kendiyle beraber milleti de fena tongaya düşürdü. Gerçi nutkun Şevket tarafından irad edildiği kaydı düşülmüş, fakat en azından bu duyduğumuz sesin İttihatçı uşağı komik müstebite ait olmadığı şu halde kesinlik kazanıyor. Şevket çirkin komitacılığını bu kayıttaki sese borçlu olmadığından, hala aynı Şevket tabii. Sadece, devrin yalaka kesiminin nasıl bir tulumbacı kafasına sahip olduğu da aynelyakin belirdi. Aksiyonerinden yalakasına kadar eşkiyadan müteşekkil bir grup bir devleti çökertirken, bize de bu basit fakat ibretamiz kaydı miras bırakmışlar; bahtiyar olmalıyız. Metin Mahmud Şevket'e ait de olsa, deli Bardakçı'nın taşı da kuyudan çıkana kadar pek çok başı yardı vesselam. Including mine :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konuşurken kasılan,ıkınan,ikidebir gözlüğüyle oynayıp kalemini tuttuğu eliyle havada özgün kavisler çizen Murat Yardakçı'nın ipiyle kuyuya inilmez demiştim.Belki de demedim bilmiyorum.

Şu da realitedir ki;

Mahmut Şevket Paşa'yı her ne kadar sevmesekte o devirde ondan başka komitacılar içinde yahut dışında devlet yönetme kapasitesine sahip adem yoktu.Abdülhamit dahi bunu bir hatıratında belirtmiştir.Kabul çok garip ve iğrenç bıyıklı bir herif amma iyiki de o vardı.İçlerinden tabii.

R harfleri hususunu arkadaşlara danıştım,ilmi heyet oluşturuldu araştırılıyor.Bulununca malumat veririm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ses mahmut şevket paşaya aittir. konuşma favorite plak şirketinin osmanlı devletindeki mümessili ahmet şükrü bey tarafından konuşma anında kaydedilmiş ve konuşmadan iki sene sonra yayınlanmıştır. doğrusu budur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...