Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
NFK-Fan

Dunyabizim.com'da Röportajımız Yayınlandı

Recommended Posts

Selamlar,

 

Değerli kullanıcılarımız, dunyabizim.com sitesinde sitemiz ve yarışmamız hakkında bir röportaj yayınlandı. Muhtevası yönüyle şahsen büyük bir sempati beslediğim dunyabizim.com sitesinin yönetimine, başta sayın Cesur Küçük olmak üzere, içerisinde bulundukları çalışmalar ve sitemize göstermiş oldukları ilgiden dolayı hem şahsen, hem de yönetimimiz adına teşekkür ediyor; çalışmalarının başarıyla devamını diliyorum.

 

Röportajımızı okumaya vakit ayırabilecek durumdaki arkadaşlar, aşağıdaki linkten faydalanabilir:

 

http://www.dunyabizim.com/news_detail.php?id=1456

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her üyenin okuması icab eden bir röportaj olmuş...

Ben nerdeyim, kim bu adamlar, dertleri ne ve benzeri soruların cevabını bulabilirler...

E ben zaten biliyorum, diyenler varsa olsun onlar da okusun...

Ve benzeri soruların ötesinde ilgi çekici ifadeler var...

 

Bu vesile ile sitenin yaşı genç; aklı ve davası büyük sorumlularına da teşekkür edelim...

Allah gayretinizi boşa çıkarmayacaktır...

Zira çalışıyorsunuz...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Çok güzel ve içten bir röportaj olmuş.

İki tarafa da teşekkürlerimi sunuyorum.

Selametle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu site için çabalayan kardeşlerimizden Allah razı olsun.Evet,gerçekten de bir vesile oldu bu teşekkür etmek için.Ayrıca bahsi geçen site de takip edilesi bir site...Öğrenmiş olduk bu sayede de ,eyvallah...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oy oy oy, çok iyi bu. Fan efendi benden bahsetmediği için kendisine çok kırıldım, ilk fırsatta kendisine gününü göstereceğim fakat fare tutma hususunda rüşdünü ispatladı :) Sorular da, cevaplar da tam olması gerektiği gibi. Sitenin amacından kurucu kadrosuna, yapılanlardan yapılacak olanlara, hedef kitlesinden güncel organizasyonların içeriğine, işleyişten biz kullanıcıların haberi bile olmayan geri bildirimlere kadar ne var ne yok, elden geçirilmiş. Son zamandaki BD izniyle de beraber sitenin müthiş bir hızla profesyönelleştiğini ve meşruiyet katsayısını tırmandırdığını hissediyorum ben. gelecek, site adına daha da güzel olacağa benziyor. Röportajda samimiyetin yakalandığı vurgusu yapılmış ki buna tamamen katılıyorum, arka planda olup biten pek çok şeyden bizim dahi haberimiz bu röportajla oldu. Site forumdan ibaret değilmiş, ne güzel.

 

Üstad bir gün bu ülkeye hakkıyla tanıtılacaksa, iddialı bir ifade olacak, fakat en azından bugün için, bu site ve bu idealist kadro etrafındaki teşekküllerin dışındakilere pek de ümit bağlamamak gerektiğine inanıyorum. İştahlandırıcı projeleri ve su götürmez üstad bağlılığını ifade eden satırları okudukça ben bile motive oldum buradan :D

 

Bu arada belediyelerin kültür müdürlerine dokundurulan laflar var sanki. Polemik seziyorum! :D Hayırdır gençler, ne oldu bizden habersiz bakiim? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahmet Yıldırım bey başta olmak üzere,sitenin diğer yöneticileri ve siteye katkı sağlayan üyelerine teşekkür ederiz. Röportaj çok güzel olmuş,gerçekten bilmediğimiz çok şey varmış. Umarım bu istekler gerçekleşir. Üstad ile ilgili bir STK kurulmasına özellikle dikkat çekiyorum. İhtiyaç var, büyük bir boşluğu doldurur.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bu arada belediyelerin kültür müdürlerine dokundurulan laflar var sanki. Polemik seziyorum! :D Hayırdır gençler, ne oldu bizden habersiz bakiim? :)

Selamlar,

 

Trradomir, orasını ne sen sor, ne de ben anlatayım. Yalnızca, isim ve açık mevkiini vermek istemediğim bir belediye kültür müdürünü Üstad'la ilgili hazırladığımız program hakkında ziyaret ettiğimizde; "Necip Kazım"dan bahsederek konuşan, laubali bir edayla "ben zırt-pırt Necip Kazım'ı mı anlatacağım" demeye getiren, bize "Türkiye'de başka şair mi yok? Başka birini söyleyin, onu analım" diyerek sipariş veren, "ölüm yıldönümü değil-doğum yıldönümü değil, onu ne diye analım ki" cümlesiyle geniş vizyonunu ve engin bilgisini ortaya döken bir insanla karşılaşmanın beni son derece şaşırttığını ve rencide ettiğini söylemeliyim. Kültür müdürleri bu kafada olan bir millet için hayıflanmaktan ve giriştiğimiz işe daha büyük bir şevk ile, dört elle sarılmaktan gayri yapacak bir şey olmadığına hükmettik biz de. Başka ne yapabilirdik ki?

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geçiniz efendim geçiniz. Yok Necip Fazıl yerine Kazım deyivermişler de, falan filan bunlar ehemmiyetsiz şeyler. Siz asıl trradomirin adını anmama meselesinden dem vurun, kabul edilebilir bir kabahat mıdır bu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Selamlar,

 

Trradomir, orasını ne sen sor, ne de ben anlatayım. Yalnızca, isim ve açık mevkiini vermek istemediğim bir belediye kültür müdürünü Üstad'la ilgili hazırladığımız program hakkında ziyaret ettiğimizde; "Necip Kazım"dan bahsederek konuşan, laubali bir edayla "ben zırt-pırt Necip Kazım'ı mı anlatacağım" demeye getiren, bize "Türkiye'de başka şair mi yok? Başka birini söyleyin, onu analım" diyerek sipariş veren, "ölüm yıldönümü değil-doğum yıldönümü değil, onu ne diye analım ki" cümlesiyle geniş vizyonunu ve engin bilgisini ortaya döken bir insanla karşılaşmanın beni son derece şaşırttığını ve rencide ettiğini söylemeliyim. Kültür müdürleri bu kafada olan bir millet için hayıflanmaktan ve giriştiğimiz işe daha büyük bir şevk ile, dört elle sarılmaktan gayri yapacak bir şey olmadığına hhükmettik biz de. Başka ne yapabilirdik ki?

 

Saygı ve selamlarımla

 

İnsanlar bu kadar ebleh olabilir mi yahu! Yani özel bir çaba gerektirir bu denli habersiz, çalakalem yaşamak ve konuşmak. İşte bu gibi yerlere bu gibi insan olmaktan bihaber şahıslar gelirse ülkenin haline, gençliğine ah vah eder dururuz.

 

Röportaja gelince isabetli olmuş. Sitenin klasmanını daha da yükseltmiş gibi gözüküyor. Emeklere sağlık.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Başta NFK-Fan olmak üzere tüm n-f-k.com ekibini tebrik ediyorum. Sitenin yükselen grafiğini takdir etmemek, verilen emeği görmemek, dillendirmemek olmaz. Ortada bir hizmet var. Keyfiyeti yüksek bir hizmet. Benim kendi namıma diyeceğim budur. Allah yar ve yardımcınız olsun. Tırradomir de kıskanmasın yahu :) . Belki ona da birgün röportaj teklifi gelir, kimbilir? Simitçi tezgahından sevgiler, saygılar...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...