Katildir o, asalım hemen deniliyordu. Aradan yıllar geçti ve devletin muhatabı oldu… PKK terörünü kimler planlamıştır?... Bu işin içinde birtakım Derin güçler var mıdır?
Terör kalkarsa uyuşturucu ticareti ve kaçakçılığı işi ne olacaktır?
ABD, AB, Ermeniler, Siyonistler, Haçlılar, Pakraduniler Türkiyenin parçalanmasını, küçülmesini istiyorlar. Onlar terörün bitmesine kesinlikle razı olmazlar.
Ülkemizdeki uyuşturucu kaçakçılığı milyarlarca dolarlık bir sektördür. Bu sektörün babaları, PKK terörünün gölgesinde yaptıkları kârlı ve yağlıticaretten kesinlikle vazgeçmezler.
Terör otuz veya kırk bin vatandaşın canına mal olmuş… Canlara kıyan sadece PKK değil ki…
Kürtlerin hakları hukukuymuş… Mesele sadece bundan ibaret değildir.
İşin gerisinde, perdenin ardında Ermenilerin doğu ve güneydoğu vilayetlerimize tekrar dönmeleri vardır.
Rumlar da Samsun’dan Hopa’ya kadar yeni bir Pontus bölgesi kurmak istiyor.
Artin durumdan çok memnun.
İki kimlikliler sevinçlerinden neredeyse zil takıp oynayacak.
Cemaatçi (bir değil bir yığın cemaat var!) Müslümanların başka önemli işleri var.
Ümmet bu gelişmelere ne diyor acaba?.. Ümmet yok ki…
İslamî kesimde her kafadan ayrı ses çıkıyor. Protestanİslamcı grupların sayısı acaba kaça çıktı?
İmralı imparatorunun ev hapsine alınması bahis konusu değilmiş.
Napolyon Sainte Helene adasında sürgünde iken Fransa’nın işleri ona sorulmuyor ve danışılmıyordu.
Medya hür ama halk olup bitenlerin içyüzünü bilmiyor. Ne anladım ben bu hürriyetten.
Medyanın vazifesi halkı doğru bilgilendirmek, aydınlatmak ve uyarmak değil midir?
Bu arada Kürtlerin nüfuzlu şeyhleri, uleması, fukahası,ziyalıları ve nurluları ne yapıyorlar acaba?
Yıl 1911, bir yıl sonra Balkan harbi patlak verecek ve Osmanlının en zengin kısmı, Rumeli elimizden çıkacak. Ona benzer bir felaketin arefesinde miyiz?
Bundan yılarca önce Abdullah Öcalan, gazeteci Avni Özgürel’e“Avni bey bu savaşı bitirtmezler. Bitirmeye kalkanı bitirirler” demişti.
Arka planında Kriptoların olduğu bu savaşı bitirmek Apo’nun elinde değildir.
Onun sözünü tekrar ediyorum: Bu savaşı bitirtmezler!.. Bitirmeye kalkanı bitirirler.
Evet bu işin ardında yekun olarak yüz milyarlarca dolarlık uyuşturucu işi vardır… Silah kaçakçılığı vardır… Yasa dışı ticaretler vardır…Akaryakıt işleri vardır… Kara ve kirli servet birikimleri vardır.
Pakruduniler bu işin bitmesini kesinlikle istemezler. Onlarşu anda iki cephede de var. Tavşana kaç tazıya tut diyorlar. Ah şu Pakraduniler.
Paris’teki cinayetler birilerine ayaklarınızı denk alın diyor.
Peki PKK terörünü bitirmenin hiç çaresi yok mudur?.. Vardır…Ölümden başka her şeyin ilacı, tedavisi, çaresi, çözümü vardır. Yeter ki, ilaç bulunsun ve uygun tedavi yapılsın.
Bence bu iş sadece ve sadece İslamla çözülür… İslamın şakasıyoktur…
Doğuda ve güneydoğuda İslam medreselerini ve tasavvuf dergahlarını kapatanlar Türkiyenin bütünlüğünün temellerini dinamitlediklerinin farkına varmamışlardı.
Hâlâ farkında değiller… Öncelikle Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı bölgelerde medreseler ve tekkeler açılmalıdır. PKK terörünü, menfi kavmiyetçiliği, bölünmeyi ancak İslam önleyebilir.
Birileri benim bu dediklerimi kabul etmez… Lukas Notaras kafası vardır onlarda. İslam geleceğine Türkiye parçalansın ve batsın derler…Bilmezler ki, bina yıkılır, gemi batarsa kendileri de helak olacaklardır.
Mehmet Şevket Eygi
12.01.2013