Sezerin Affetiği Suçluların Dökümü!..

Başlatan: NFK-Fan Tarih: 02.12.2006 17:28 Cevap: 14

NF
02.12.2006 17:28
#1

Cumhurbaşkanı Sezerin affettiği mahkumlar?

 

Vakit gazetesi, Cumhurbaşkanı Sezer'in göreve geldiği 2000 yılından bu yana affettiği 190 mahkumu araştırarak affedilenleri bağlı oldukları fraksiyonlara göre sıraladı.

 

İşte Vakit gazetesinin Cumhurbaşkanı Sezer'in affettiği mahkumlarla ilgili haberi:

 

Göreve geldiği 2000 yılından bu yana toplam 190 teröristi affeden Cumhurbaşkanı Sezer'in, toplumun içine salıverdiği bu mahkûmların hangi terör örgütlerine mensup olduklarını belirledik.

 

Sezer'in affettiği mahkûmların sayısı ve bağlı bulundukları örgütler şöyle:

39 DHKP-C,

5 PKK,

28 TKP-ML TİKKO,

28 TİKB,

19 Dev-Sol,

17 MLKP,

15 THKP-C,

3 TDP,

2 TKİP,

2 TEKP Leninist Gerillaları,

1 DHP

1 Dev-Yol.

 

7 KATİL, 3 TECAVÜZCÜ

Sezer'in affettiği adi suçlular arasında ise; 7 katil, 3 tecavüzcü, 1 gaspçı, 5 çete mensubu, 4 de uyuşturucu kaçakçısı bulunuyor. Sezer'in, aralarında polis katili Bekir Sıtkı Keçeci'nin de bulunduğu teröristleri af gerekçesi ise, açlık grevine bağlı olarak oluşan Wernicke-korsakof adlı bir tür hafıza kaybı hastalığı.

 

http://www.gazeten.com/cumhurbaskani-sezer...c-uyesi-mi.html

CI
02.12.2006 18:20
#2

Vakit gazetesi bunu çok güzel takip ediyor. Bazen okurken rastlardım bu haberlere.

 

+ olarak, saldığı itlerin hemen hemen tamamı eski işini geri dönüyormuş.

 

Sezer'e gelince, diyecek kelime bulamıyorum. Bu cumhur'un böyle başkana ihtiyacı yok!

ÇI
03.12.2006 14:03
#3

evet durum gerçekten çok kötü..hukuk okumak istemememin gerekçelerinden biride buydu..sen teröristi müebbete çarptırmışsın ama cumhurbaşkanı(!) bi imzayla adamı serbest bırakıyor ve adam eski yaptıklarını yine yapıyor..ne diyebilirim ki..CUMHURUN BAŞINA BAŞKAN İSTİYORUZ....

 

selam ve dua ile..

TE
30.03.2007 22:29
#4

alkışlanacak bir adalet sistemimiz yok ama cumhurbaşkanı bile olsa yargının üstünde bir karar veren mercinin olması etik acıdan dogru değil zaten.

öyle ki kendileri o kadar iyi hukukcudur ki anayasa kitapçıgını başka amaçlar için kullanmaya başlamıştır!!!

birlerini affedecek kudreti elinde oldugunu bilen biri İnşallah kendinide affedecek kudrette birinin var olduguna biliyordur.

AD
12.04.2007 19:20
#5

Son günlerde sezerin yaptıklarıda yavaş yavaş meydana çıkıyor...Bunlardan birtaneside buyrun...

 

 

"Köşk'teki tasarrufun sebebi ortaya çıktı

 

Cumhurbaşkanı Sezer'in, bazı Köşk masraflarından tasarruf etmesini hiç anlamadım. Bu tasarruf titizliğini ben Sezer'in memur kökenine bağlamıştım. Meğer başka kaygılar da varmış:

Köşk'e ayrılan paranın bir kısmını Sezer, Atatürkçü Düşünce Derneği'ne (ADD) veriyormuş. Toplam 220 bin liranın (eski parayla 220 milyar) bu derneğe aktarıldığı Yeni Şafak ve Bugün gazetesinde yayınlanan belgelerle kanıtlandı. Cumhurbaşkanlığı Basın Sözcüsü Metin Yalman da bu para transferini doğruladı. Biz de böylece tasarrufun ardındaki niyeti öğrenmiş olduk: Jandarma Komutanlığı döneminde (2002-2004) darbe yapmak için uğraşan, hatta ' Ayışığı' adını verdiği bir operasyon için planlar kuran emekli orgeneral Şener Eruygur'un başkanlığını yaptığı ADD'ye para aktarmak... Yani iktidar partisinin Cumhurbaşkanı seçmesini engellemek için miting düzenleyen dernek, Çankaya'dan finanse ediliyor. 'Tarafsız' diye göklere çıkarılan Sezer, gayet ' taraflı' bir biçimde davranıyor.

11.4.2007 / EMRE AKÖZ / SABAH " :)

AC
12.04.2007 19:29
#6

Sabah gibi bir gazetenin yazarının ağzından bunlar çıktıktan sonra siz gidin sezerin neler yaptığını hayal edin..

LE
12.04.2007 21:35
#7

tv de izlediklerim ve burda okuduklarım ..!! dudaklarım uçukluycak galiba şaşkınlıktan değil (!) tabi ki korkudan :)

HA
12.04.2007 22:31
#8

ABİLER İÇERDE, ADİLER DIŞARIDA!!

 

 

 

SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK!

TA
15.04.2007 14:07
#9

Ha gayret ülke yi sattınız Ha gayret sırada ne var

NF
17.04.2007 09:52
#10

Selamlar,

 

Bu mevzuyla ilgili http://www.teroreodul.com adresli bir web sitesi yayında, en azından bir görülmesi DHKPC'li köpeklerin gönüllü hamisi cumhurbaşkanı ile ilgili çok şey ifade edebilir.

 

Saygı ve selamlarımla

IS
17.04.2007 10:24
#11

yaa doğrusu şaşırdım düşüncelerine bişey demedik ama artık bukadarıda fazla TC.... kaygılarını böyle insanları serbest bırakarakmı çözecekler !

CI
29.05.2007 16:13
#12

Demekki bu ülkede dinini yaşamayan çalışanlara , vatanı bölmeye çalışanları yeğliyor bazı kesimler.

 

İslamiyet denilince vay laiklik elden gidiyor diye yırtınanlar, Sezer'in yaptıklarını görmüyorlar.

 

Bunların gözünde tehlikenin ne olduğu açık...

İşte felsefeleri; Vatanı böl, askeri şehid et, bebekleri öldür, sivillleri katlet ama müslüman olma!

SE
23.06.2007 14:38
#13

başörtüsü takıyor diye şehit annesini ağlatan birinden ne beklersiniz ki

NI
14.07.2007 23:52
#14

yaklaşık 2 ay önce c.başkanlığı seçimleri esnasında sezer'in göreviyle ilgili bilgileri veren STV ANAHABER de izlemişti.salıverdiği mahkumların çoğu terörden içeri girmiş ve bir kısmı askerimizle savaşırken ölü olarak ele geçirilmiş.daha ne söylenir bunun üstüne.kim vatan haini görsünler