Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
müznib

''İslam Aleminin Lideri''

Recommended Posts

Kaddafi'de 'Davos'u hatırlattı

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Libya ziyareti sırasında, Türkiye'nin dış politikasının, bütün Libya lider ve yetkilileri tarafından takdir edildiği öğrenildi.

 

resim95377_2.jpg

 

Libya yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, Başbakan Erdoğan'ın, Davos'ta, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e yönelik tavrı takdir edildi ve Türkiye'nin dış politikası, takip ettiği çizgi memnuniyetle karşılandı.

 

Görüşmelerde, terörle mücadele, ekonomik anlamdaki gelişmeler de ele alındı.

 

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Libya Lideri Albay Muammer Kaddafi'ye Cumhurbaşkanı Gül'ün selamı iletildi ve Kaddafi Türkiye'ye davet edildi.

 

Kaddafi'nin Erdoğan onuruna verdiği yemekte, Mali Dışişleri Bakanı'nın, Başbakan Erdoğan'ı ''İslam aleminin lideri'' olarak gördüklerini ifade ettiği öğrenildi.

(AA)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suriye, Sudan, Arnavutluk ve şimdide Libya "D8" alttan alta, gizliden gizliye gerçekmi oluyor ne? Sayın Başbakanımızın bu oluşumuna ve "VİZE" girişimlerine çok olumlu buluyorum...

Share this post


Link to post
Share on other sites
:)

 

kifayetsizmi kaldı kelimeciklerin. bir gazel bekliyorum halbu ki ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herkes memnun, bir Eşref efendiyi memnun edemedi bu hükümet...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne münasebet!

Memnun olmayanlar listesinde boş yer mi var ki?

 

Askeri yaka silker, hakimi savcısıyla yargısı yaka silker, ana muhalefetiyle solu yaka silker, "cahil" ve "bidon kafalı" olmayan aydınları nefret eder, medyası aleyhine çalışır, dağlısı aleyhine çalışır, çetesi aleyhine çalışır, çağdaş yaşamcısı, Atatürkçüsü aleyhine çalışır..

 

O da yetmedi, bizim çok mübarek sağımız, onu yerden yere vurur. Baykala taş çıkartacak şekilde atıp tutar, kasıp kavurur. Biri hain ilan eder, biri münafık..

 

İslam dünyası lideri mi? Ne münasebet! Halife hazretlerine ihanet etmiş adamdan lider mi olur?

 

Ne münasebet!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arkadaşım sizin derdiniz niye onu bunu memnun etmekki? Siz ALLAH'ı memnun edinde bırakın tek kişi bile memnun değilse olmasın. Vicdanlarınız ve imanlarınız rahatsa ve şeni(bence) bir partiyi islamın davasının en mübarek temsilcisi görüyorsanız ne diye herkesin memnun olması için uğraşıyorsunuz. Hakket nasıl oluyor bu da her kesimi memnun etmeye çalışıyorsunuz? Bunada hayret....

Size bir tavsiye; herkesi memnun etmek isteyen kimseyi memnun edemez.

 

Evet herkes memnun; yahudisi, avrupası, amerikası, kürtçüsü(pkk nın memnun olmaması gayet normaldir nede olsa nerdeyse kürtçülüğü malum partiye kaptıracak)......

Aslına bakarsanız kimin memnun olduğuna yada olmadığına bakmıyorum.

Mesela şu, sayın başbakanın sayın aposunun adacığını kalabalıklaştırma derdinden herkes memnun olsada ben yine olmam.Çünkü memnuniyetimiz şuna buna göre değil, milli mukaddes değerler üzerinedir.

Şimdi burda memnun olmama sebeplerimi saymaya değmez. Lakin şunu bilin ki bazen öyle yapılanlar vardır ki buna mukabil memleketi baştan sona altın kaplasanız(memleketi baştan sona borç kapladı ancak) yinede bazı sıfatlardan kurtulamazsınız.

 

Hem insanlar işin hakikati derdinde değiller. Hakikati istediklerine göre eğip büküyorlar.

 

Geçen bir islami cemiyetin şehir temsilcisiyle konuşuyoruz.(bu olayı kanıt olarak göstermiyorum sadece bakış açısı tuhafıma gitti ondan anlatıyorum.) Ordan burdan lafı zoraki hükümete getirdi.Ve ardına bişeyler ekledi. Bende dedimki; " Sizin şahsi siyasi görüşünüz olabilir ama konuşmanızdan çıkan manaya göre her müslümana akp' ye oy vermek farz oluyor!(asıl bakış açısını arada ağzından çıkarıyor; seçimden evvel parti o cemaate 50 milyar para yardımı yapmışmış).......... Hem işte şunlar şunlar bence ehli sünnet itikadı ve anlayışına çok ağır darbeler vuruyor........

Konuşmanın sonunda bana savunma olarak şöyle diyor: Başbakanımız "ben daha islama nasıl hizmet edebilirim" diye gece sabahlara kadar ağlıyor...... Şimdi burda duralım. Yahu efendi sen karısımısın ki sabaha kadar adam ne yapıyor haberin olsun. Hem o şöyle yapar böyle yapar geceleri bundan banane?Ben kendi fikrime ve itikadıma göre memlekete ne yapmış yada yaptıklarının sonucu neler olmuş diye bakarım.

 

Yahu diyor, nolurki dua edelimde varsa yanlışlarından da dönsün, iyi olsun, ........ yani kötüde olsa dua edelim iyi olsun. Tmm edelim dedim. O zaman hepsine edelim. Hatta keriz gibi bide aptallığımıza islamdan hüsnüzan kılıfı geçirelimde, ne kadar siyasetçi yönetici varsa hepsine dua edelim(dua edecek kadar merhametli olmak ayrı dua anlayışını siyasete alet etmek ayrı).Aman bişeyde demeyelim.Hatta şu israilli katillere de dua edelimde karşı durmayalım.İşte sırf nefs için bişeyin haddini aşıralım da tersine inkılap etsin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şahsım adına bir meseledeki görüşümü mesela baykala göre şekillendirecek kadar fikirsiz ve köksüz değilim.Baykal kıstasım değil.(yada onun gibiler) başörtüsüne sövsede görüşüm değişmez çarşaf giydirsede. Hem sağa kızmayınız her yere aynı yakınlıkta olan sizsiniz. Sağınız Solunuz belli değil. Ben sırf aydın(yanlış hatırlamıyorsam) il temsilcinizin SAYIN erdoğana 2. peygamber yakıştırmasından ve ordaki gerizekalılarında bunu alkışlamalarından ve sonrasında hiç ses seda çıkmamasından dolayı bile büyük ölçüde akp ye tepkili olabilirim.Ne yapalım marjinal ve radikaliz.Hatta provakatif, yobaz ve gericiyiz.Üstadın benzer bir konuda "gerçek müslüman ne yapar" görüşünü hatırlarsınız sanırım.

 

Hülasa siz nasıl islami hassasiyetinizden tarafsanız bizde aynı hassasiyetten karşıyız hemde normal olarak herkesten daha fazla.Demek niyetimizde değil ama bakış açımızda ve islam fikri temelimizde hatta kelime ve kavram içeriğimizde ayrılıklar var.....

Ne diyelim Başta dediğimiz gibi herkes Allah'ı memnun etmeye çalışsın.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tam bir mhp lisiniz sayın eşref

Fazla söze gerek yoktur.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evet kendi davasında yüzde yüz rayına oturan bir MHP nin derdindeyim ve işte o zaman bunu söylerseniz nefsime çokta hoş gelir.Ama ülkücü olmam eleştrel bir muhakemeye sahip olmadığımı göstermez hatta MHP ye karşı bile....

Yanlış yanlıştır, doğru doğrudur!İsterse CHP de olsun doğru yada güzel demekten asla çekinmem.

"Şu şu partili bu bu partili o yüzden eleştriyor. Ak partili olupta eleştrenler cahil, yada bilmiyorlar...." demek kimsenin bişey deme hakkı yok....

 

Kim bilir belki bazı gerizekalıların dediği gibi; "Belki Resulullahtan emir alıyordur ondan bizim anlayamayacağımız kadar yüksek -gaybi- stratejisi vardır.Hani Mekkenin Fethine sebep olan antlaşma gibi...."

Yani adamın yanlışlarına yanlış demeyelim diye bizi en hassas yerimizden vuruyorlar. Belki kim bilebilir ki....

İşte en yobaz softaları böyle konuşturabilen bir parti... başka kim yaptırabilir ki.......

SELAMETLE.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Evet kendi davasında yüzde yüz rayına oturan bir MHP nin derdindeyim

 

Sizin %100 ünüzü ben %99 ile yorumlayarak! farzedelim ki mhp %99 rayına oturdu ve Millet iradesi bu sefer sizi seçti hemde %60 ile iktidardasınız!

 

evet şimdi gelelim asıl konumuza!

 

çözüm öneriniz nelerdir?

 

Evet Ülkemizin huzuru, barışı, kurtuluşu ve felahı için! İslam Aleminin kurtuluşu için!

 

çözüm öneriniz nelerdir ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eşref kardeşimiz körü körüne bir muhalefet zihniyetiyle sahne almış vaziyette...

Nedir kardeşim rahatsız eden sizi anlamış değilim...

Savunduğunuz kişilerin yaptıklarını görmez misiniz ?

şehit cenazelerini miting alanına çeviriyorlar... Koca ülkenin başkabanına sen pkk ile ortaksın diyorlar , kürt kardeşlerimize hak vermek onları özgürleştirmek istediği için ülkeyi bölüyorsun diyorlar. Eşref kardeşim ben askerliğimi mardin derik ilçe jandarmada yaptım. Orada bir çok kürt kardeşim oldu. Halktanda çok tanıdığım oldu. Bu insanlar bizden sevgi bekliyor MHP 'nin yaptığı gibi düşmanlık dışlanma değil... AKP sevgi gösterdi , ilgi gösterdi evet hatalarıda olmuştur ama böyle yargılanıp asılacak kadar değil... Gelgelelim MHP ve ülkücü camiasının en önemli isimlerinden ozan arifin adil düzen adlı parçasını dinleyin sanki MHP için yazmış... Erbakan hükümetine diyor ki (Eğer hükümette yanlız değildik derseniz o zaman daha kötü , demek siz koltuk için bunları yaptınız diyor...) koalisyon hükümeti döneminde asmadığı terörist başını sonradan meydanlarda başbakana ip atarak astırmak isteyen birisine inanmanızda ayrıca garip doğrusu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Çözüm önerim memleketteki bütün iki yüzlü münafık siyasetçi ve yöneticileri yok etmek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neden bütün akp ye oy vermiş insanlar aynı ağızdan konuşuyor. neden akp zihniyetine bu kadar bağımlılar anlamış değilim. siyaset sevmem ve bu tür tartışmalara girmekte istemem ama ortada körükörüne bağlılık vardır. Nedir yani peygamber mi; hiç hatası yokmu her dediğinin altına neden imza atılıyo bu adamın neden akılla hareket edilmiyor. eleştiririz kardeşim ne demek yani eleştirdik diye neden suçlu olalım yanlışı var işte ayan beyan ortada göz var izan var Çok şükür Allah da akıl vermiş doğruyu yanlışı ayırma kabiliyeti vermiş b.o.p. a eş başkan bi adamın nesini savunayım ben

Share this post


Link to post
Share on other sites

HERŞEYDEN ÖNCE OLMAZSA NE OLURU İSPAT ETMEK VE MİLLETE GÜZELİN NE OLDUĞUNU GÖSTERMEK.

Bu gözünü para ve iktidar hırsı bürümüş tepeden tırnağa nefs olmuş bir hükümetle değil, dinamizmi çok kuvvetli, istikrarlı, dürüst, delikanlı, islamın bardaktan yıldıza bakış açısını, niyetini, muradını ve ana gayesini çok iyi hazmetmiş, son derece çalışkan ve şecaatli bir muhalefetle olur.

İşte iktidar hedefi, bu muhaliflik sürecinde her an en uygun ve isabetli zamanı kollayarak geçtikten sonra gelir.

şurda bunu yapar burda bunu yapar demeye gerek yok.Mihenk taşınız Hak oldumu her olayda vurur bakarsınız.

Mesela diyelim Kürt açılımı(en başta bu gün kürtlerin sorunu ne? HİÇ. dış güçler ve içerdeki kolları.Başka sorunda yok. E peki kardeşim ne diye sorun varmış gibi hergün bişeyler çıkarıyorsunuz?yaptıklarınızın hangisi meseleyi çözdü? Hiç biride çözemez.(çözecekseniz bu güçleri engelleyerek çözeceksiniz. ha sakın ergenekon demeyin gülerim. O operasyonu hükümet yapmıyo da ondan gülerim.) Çünkü masaya karşı tarafın istedikleriyle oturuyorsunuz. Peki nerden çıktı bu açılım yumurtası?Tayyip yoksa Oboma amcan bişey mi dedi? .... Ne yapılacak? çok basit. Efendim önce sırf Allah rızası için(yahudi rızası değil) niyetinizi alırsınız.Ne derler askeri, ekonomik, siyasi değil mi? Askeri başlayalım. Gerçekten orduya pkk yı bitirme emri verirsiniz(ama gerçekten sahih bi niyetle).kurarsınız paşalar gibi özel birliklerinizi(özel harekat iyi bir örnekti), salarsınız dağlara.Bu adamlar hep dağda olur -avcı mantığı- gezinirler.Gerisi askerin işi siz sadece kararlılığınızı gösterin.

Ekonomik; efendim üretimi arttırmanız lazım. Şeker fabrikalarını peşkeşlemek yerine güçlendirmelisininz(tabi kabinenizde ve sülalenizde hatırlı ihracatçılarınız olmayacak!!!!).Adama al parayı ses etme bana oy ver demek yerine, ürüne kıymet bindirirsiniz köylü kazanır hemde meşgul olur.Kuzey ırağa yalakalık yerine limanlardaki vurgunlarını kapatırsınız.Elektriğine zam yaparsınız falan yani yaptırım.Kurumları özelleştirme adı altında bitirmek ve yabancıya hediye etmek yerine ıslah edersiniz.Ve hızla üretime geçebilmek için yatırım yaparsınız.Mesela Tunceli de sırf partiniz oy alsın diye, krizin ortasında, devletin kasasından dağa taşa dağıttığınız beyaz eşyanın yerine yine tunceliye bir yatırım yaparsınız isterse para kazanmasın.........

Siyasi; Türk kelimesinden nefret etmeden(ha bide çok sıkıştımı bayrağı suistimal etmeden) memlekette gayetde ılımlı(hakka haklıya karşı) bir siyaset izleyebilir kucaklayıcı olabilirsiniz. Benzer hamleler mevcut hükümette de olabilir ama niyetler farklı olduğu için sonuçlarda farklı oluyor.............

 

falan filan bunların hepsinde size çok çok yardımcı olacak devlet kurumları var zaten, onlar sizi bilgilendirir. Ama hep niyet, dava ve dik duruş diyoruz. Bu olacak evvela. Gerisi çokda mesele değil. Halkın mayasınıda kendinizinki gibi çıkarcı, paragöz, islam sömürücüsü, davasız, mesnetsiz yapmak yerine önce davamız deyip halkı daha muhaliflik döneminde en azından asgari şekilde GERÇEKTEN aydınlatmalısınız.

 

Geldiğinizden beri yaptığınız tek şey başörtüsünü suistimal edip oy istemek başkada bişey yok.Yunuscoşkun arkadaşım ben ne diyorum sen ne diyorsun.Mhp ile ilgili dediklerimi düşünerek okurmusun lütfen.

 

Bak yunuscuğum hayatındaki fantazilerini bana anlatma kendinide kandırma.Kürt kimdir kürtçü kimdir pkk lı kimdir çok iyi bilirim çünkü ben VANLIYIM.Ailemde hepsinden de var. Sevgi dolu insan, mhp yada ülkücülükte kürt düşmanlığına dair tek bir delil getir bana.Fikri bir delil!!!

Kimse senden sevgi falan beklemiyor. Çocuk mu onlar şefkata muhtaç.... Sapıttın mı.Evini bir gün biri basar hayatını kaydırırsa o zaman görürüm seni, sahte sevgi kelebeği.Kendi nefsini onlarınkinin üstüne koyup birde bizden sevgi bekliyorlar diyorsun. Cemaatçimisin yoksa sen, tatlılimon dünyanızla gerçek hak dünyayı karıştırmayın.

 

HAK NEDİR HAK!!! Şu şehidin hakkını kim verecek.Bizim yıllarca pkk dan çektiğimizin hakkını kim verecek..........Masum insanların hakkını kim verecek.SAYIN APO mu? Sizin beyninizi demegojiyle öyle yıkamışlar ki hak nedir batıl nedir karıştırmışsınız.Ne hakkı Hangi hakları yoktu ki verildi.TERÖRİSTİN ŞER'EN CEZASI NEDİR BİLİYORMUSUN SEN?KÜRTLERE SEN KÜRTSÜN, AZINLIKSIN DEMEK Mİ HAK?HAİN VEKİLLERİNİZ VE ANADAN DOĞMA PKK LI BAKANLARINIZLA TÜRK KARDEŞLERİNİZİN HAKLARINI NİYE VERMİYORSUNUZ?İKİYÜZLÜ, KELİME SUİKASTÇISI, BATI YALAKASI, YAHUDİ UŞAĞI MANTIKLI TİPLER, DAVALARINDA SAMİMİYSELER ER OĞLU ER ÇEÇENLERİ AVLATTIRIP RUSLARA TESLİM ETMESEYDİLER.FALAN FİLAN.....

 

Biz apoya sayın şehitlere kelle diyemeyiz arkadaşım, biz gerçekten taaa yürekten gelen bir nidayla haykırırız o cenazelerde.Çünkü deliye dönmüşüzdür.Gerçekten öyle bir ruha bürünürüz ki sanki o şehit kardeşimizmiş gibi kinleniriz, düşmanlık duyarız.Ölen şehidimizinde ardından 1 2 dk lık haberden gayri bişey kalmayacağını ve kimsenin bişey yapmayacağını, çok normalmiş gibi değerlendirileceğini ve ananızı, avradınızı ve canınızı da alsalar provakasyonlara gelmeyin diyileceğini çok iyi bildiğimiz için işaretle şahsımızı öne sürüp tepkimizi ortaya koyarız. Ama siz bunu anlayamaz ve "bak siyaset yapıyolar şehit kanı üzerinden" dersiniz.Çünkü siz herşeyi partizanca kullanmanın hesaplarını çok yaptığınız ve vicdanınızla nefsinizin yerini değiştirdiğiniz için artık doğal duyguların altında bile siyasi, ekonomik çıkar arıyorsunuz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şu kafir kuklası şerefsiz kaddafi de tam sizin kafadan diğer müslüman(!!!) devlet yöneticileri gibi.

Aferin övünün siz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gerçek liderlik kavramını o kdar boşalttılarki kimse kusura bakmasın türkiye 60lı 70li yıllardan geriye gitti,,diksiyonu kuvvetli olup halka biraz gaz veren gerçek lider olyor vesselam..

gerçek liderlik kavramını bundan 30-40 sene sonra görecegiz,1940 larda da dünyada birçok gerçek lider vardı dimi.hitler,stalin,musolini vs. bunlar halkının gözünde kutsanmış adamlardı lakin ne oldu? kendileri yalan oldu sistemleri lanetlendi..

Allah bize halkını lanetlemeyecek lider nasip etsin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Şu kafir kuklası şerefsiz kaddafi de tam sizin kafadan diğer müslüman(!!!) devlet yöneticileri gibi.

Aferin övünün siz.

 

 

 

"Asıl şeref, Allah'a, resulüne ve müminlere aittir." (Münafıkın 8)

 

 

 

 

Kim olursa olsun, niyeti ne olursa olsun, Müminlik iddiasındaki bir kimseye, şeref yoksunluğunu ithaf etmeyiniz..

 

saygılarımla...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Çözüm önerim memleketteki bütün iki yüzlü münafık siyasetçi ve yöneticileri yok etmek.

 

 

Şu kafir kuklası şerefsiz kaddafi de tam sizin kafadan diğer müslüman(!!!) devlet yöneticileri gibi.

Aferin övünün siz.

Eşref kardeşim münafıklık mührünü birinin anlında mı gördünüzde böyle bir hüküm verdiniz ?

Veya kafir kuklası diye yaftaladığınız kişi ile kıyasladığınız kişilerden içimizde ismen gösterebilecekleriniz var mı ?

Evet bu ülkenin yarısının oyunu alıp belli bir noktaya gelen bir siyasi parti var ... Hazmedilemese bile fakat sığ eleştriler yerine yapıcı , saygılı , baydemir üslubundan uzak temiz bir şekilde fikirlerinizi beyan etmenizde bir sakınca yok... şimdi AKP taraftarı birisi kalkıp dese ki ''çin devlet başkanına devlet nişanını elleriyle takan riyakar , meydanlarda ip atlayan ama asılması gerekene ömürlük yuva hazırlayan , kanla beslenen ve 80 öncesi birilerinin kuklası olup bu ülkeyi kenan evrenin kucağına atan zihniyet'' diye yaftalasa ki buda hakaret dolu bir sözdür. Memnun olur muydunuz... ? Memnun olursanız lütfen devam ediniz...

Share this post


Link to post
Share on other sites

İslâmcıyım,

Şeriatçıyım,

Ümmetçiyim,

Milliyetçiyim,

Türkçüyüm,

Turancıyım,

Öz Dilciyim;

Ama başbakanımızı seviyorum.İlk defa onun döneminde siyasi olarak dalgalanma yaşamadık.Evet ABDyi ülkeden atamadık ama höt diyebildik.Afganyada Türk askerleri sadece okul açmakla sivil halkla temaslarla uğraştılar.ABD kaç kez savaşa girmelerini istesede Hükümetimiz razı olmadı.Türkiye için Menderes Döneminden bu yana bu öyle büyük bir gelişme ki.

Tariflere sığmaz!

3lü koalisyon olsa görürdük bakın!Yada herhangi başka bir hükümet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zinanın serbest bırakılmasına parmak kaldıran eller islamın liderlik kürsüsüne oturamaz...

Elinizde bir ispat varsa lütfen sununuz...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Elinizde bir ispat varsa lütfen sununuz...

 

elimde hiç bir ispat yok malesef.Sırf akp ye gıcıklık olsun diye yazdım.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evet zaten akp eleştirilmez kardeşim onun dokunulmazlığı var eleştirilirsen çarpılırsın Allah muhafaza sonuçta adam islam aleminin lideri halife falan aman ha laf söyleme öyle hemde zina falan... yasa da akp zamanında çıkmadı zaten arkadaşlar araştırsalar görürler...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...