Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
_mostar

Beyazıt Kitap Fuarı

Recommended Posts

Fuar başlığını gördünce ekleyeyim dedim..

 

"21.08.2010 Cumartesi Günü

22.08.2010 Pazar Günü

 

Yukarıdaki

Tarihlerde, İkindi Namazına müteakip saat 18:00 civarlarında Üstad

Kadir Mısıroğlu 48-49 numaralı " SEBİL YAYINEVİ " standında Kitaplarını

imzalamak üzere bulunacaktır !.."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamun aleykum gönüldaşlarım. şükür ki bugün nasip oldu fuara iştirak etmek. nasıl başlasam lafa bilmiyorum hala büyüsü içindeyim; muazzam bir atmosferdi. kitaplar başlıbaşına afyonluyor insanın kafasını zaten. evvela tabii ki Büyükdoğu yayınevinin standını bulduk, bayram etti gözlerim, gönlüm.. insan hangisini alacağını şaşırıyor. birkaç tane alabildik zira diğer mürekkeplerden de nasiplensek yerinde olur diye bir uyarı aldım ve mecburi bir ayrılış yaptım..

Sonraki durağımız Sebil yayınevi oldu. bu arada imza günü olacak diye duyuran arkadaştan Allah razı olsun. Üstad Kadir Mısıroğlu'nun önünde bulduk kendimizi. Rabbim nasıl bir vakar sahibi bir insan;başında Osmanlı fesi, yandan bir sigara,tontiş bir göbek:) tabiri caizse tam bir paşa mübarek.. ister istemez huzurunda el pençe durası geliyor insanın.. etrafına gençler kümelenmiş yanaşmak ne mümkün.. tavsiyeler üzere bir kaç eserini satın alıyoruz. imza attırmak için elden ele ulaşıyor kitaplar. isimleri bildirip imzalattırıyoruz. içimde umman kadar neşe, gözlerimin içindeki pırıltıdan haberim yok.. sadece hayran hayran cemallerini seyrediyorum.. neyse efendim 3 kitap imzalayınca sonuncuya geldi ve ''bu kadar yeter daha imzalamıyorum.'' dedi; gülümsedim ve tabi hocamızı yormayalım dedim, ne diyebilirdim ki başka:) aldık kitaplarımızı, osmanlıca yazmıştı isimlerimizi; çok manidar bence, hoşuma gitti. sonra onun sevinciyle uzaklaşırken bir buruk oldu içim; keşke dedim Üstad Necip Fazıl'ı da görüp şereflenebilseydik, bir imzası olmasa da olurdu:( sonra içimden mırıldandım insaallah ahirette Rabbim bir arada eyler bizleri.. bambaşkadır gönlümde O'nun yeri..

 

Neyse efendim sanırım fazla konuştum.. hulasa, en kısa zamanda gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.. Rabbim nasip ederse pazartesi tekrar gideceğiz zira çok kitapta gözüm kaldı. fiyatlar da çok iyi, tabi nasıl oluyorsa yine de para yetmiyor:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...