Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Mabed

Cübbeli Ahmet Hocaya Çirkin İftira

Recommended Posts

Ocak ayında “Benim de montajlı iftira kasetlerim çıkabilir” diyen Cübbeli Ahmet Hoca’nın korktuğu başına geldi. büyük iftira haberleri kol gezmeye başladı.

 

Cübbeli Ahmet Hoca ya ait olduğu iddia edilen belaltı montaj görüntüler ortaya çıktı. İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ lakaplı Mahmut Ahmet Ünlü, ocak ayında cemaate seslenerek “Montajlı iftira kasetlerinin” yayınlanabileceğini, şaşırmamalarını, kendisine inanmayanlara ise hakkını helal etmeyeceğini söylemişti. Cübbeli, yaklaşık 11 ay sonra korktuğuna uğradı. HABERTÜRK Gazetesi’ni dün akşam saatlerinde arayan ve kimliğini gizli tutan bir kişi, elinde Cübbeli Ahmet Hoca’ya ait olduğunu iddia ettiği belgeler olduğunu belirterek, kendisiyle konuşan muhabirden randevu istedi. GÖRÜNTÜYÜ SATMAK İSTEDİ Telefonda konuşamayacağını söyleyen kişi, yüz yüze bilgi vermek istediğini belirtti. Saat 22.30’da Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi’ne giden muhabirimizin otomobiline iki kişi bindi. Sakallı ve gözlüklü şahıs, hemen yanında getirdiği dizüstü bilgisayarı açarak elinde Cübbeli Ahmet Hoca’nın üç ayrı kadınla çıplak vaziyette çekilen görüntülerinin olduğunu söyledi. Düzgün diksiyonuyla dikkat çeken şahıs, daha sonra “Varan1” şeklinde yazıyla başlayan ve Cübbeli Ahmet Hoca’nın bir kadınla çıplak vaziyette gizli kamerayla çekildiğini söylediği görüntüyü izletti. Ardından söz konusu görüntüleri satmaya kalkıştı. Muhabir, etik olarak teklifi reddetti.

 

 

Sansürsüz programında Yiğit Bulut'un sorularını yanıtlayan Cübbeli Ahmet Hoca, hakkındaki "kaset" iddialarına dobra yanıtlar verdi. Cübbeli, şöyle konuştu:

 

"Benimle uğraşanlara şaşıyorum. Bir korumam mı var, silahım mı var.. Neler uydurdular.. Kaset varmış beni zorla televizyona çıkarıyorlarmış... Ben inandığımı konuşurum. Benim derin yerlerle ne alakam var! Bunlardan uzun yıllar çekmedik mi... 28 Şubat'ın en büyük mağdurlarından biriyim ama şimdi bunları konuşmanın gereği yok. Taraf Gazetesi geldi, '28 Şubat aleyhine röportaj yapacağız' dediler. Konuşmadım diye 'Zorba Cübeli' dediler. Benim 28 Şubat aleyhine konuşup ortalığı karıştırmama gerek yok. Yattık, çıktık.. Ben şimdi bunun iç yapısını bilmiyorum ki... Şimdi Erbakan Hoca ile ilgili neler söyleniyor. Çıksın, o anltasın. Herkese yapılan uygulama içinde bize de yapıldı. Şimdi ben kimden şikayet edeceğim. Ben niye askerin aleyhine konuşayım ki. Bir askerin yanlış yapması askeri temsil tmez. Bunlar yanlış şeyler. Askeriye çok önemli bir birimdir. Askeri yıprat, onu yıprat... Büyük iftiralara maruz kaldık. Ama o bir süreç. Mesela Yeni Şafak'ın yaptığı... Ara bir sor bakalım...

 

İftira kampanyası manşetten gidiyor. Bu iftiraları bıraksınlar. Ben hiçbir şeye alet olmadım. Kimsenin malzemesi olmadım. Hiçbir derin yerlerle irtibatım yok. Ben Allah için vatanımı, milletimi seviyorum. Bölünmeyi istemiyorum, federasyon mederasyon iki dil.. Öyle şeylere lüzum yok. Hepimiz Müslümanız. Hepimiz kardeşiz. Bizim Kürtler'den de dostumuz var.

 

Ben söz veriyorum. Allah'ın izniyle sohbetlere devam edeceğim. Rey istemiyorum, para istemiyorum Allah için doğruları konuşmaya devam edeceğim. Ya bu fitneleri, iftiraları, kampanyaları durdururlar. Adam gibi gelirler dertlerini anlatırlar... Hodri meydan diyorum kimse gelsin buraya... Benim kimseyle şahsi düşmanlığım yok... Ben reddiyelerime devam edeceğim. Bunun sonu ne olur? Beni öldürürler... Zaten ben de bıktım, gitmek istiyorum. Öldürmek isteyen varsa da ecelim gelmeden beni öldürümezler... Buradan bunu söylüyorum.. Bak ben çok deli bir adamımdır... Kar-zarara bakmam, çoluk-çocuk düşünmem... Kaybedek hiçbir şeyim yok.. Bu vatanın bölünmemesi için, bu batıl görüşlerin rezil olmsı için, hakkın üstün olması için ben her yolda varım."

 

"KALLEŞLİK"

Söz konusu kasetlerin montaj olduğunu kaydeden Cübbeli, "Kalleşlik var. Önüme gelip de sen iyi adam değilsin diyen yok. Tartışmayı bırak, özel ortamda gelen yok. Bu kadar şerefsiz, adi müptezel bir şey olabilir mi? Allah bunun cezasını dünyada da ahirette de verecek." dedi.

 

Hakkındaki "iftiraların" geri teptiğini, kendisine olan sevginin arttığını dile getiren Cübbeli, "Bu bir şahıs işi değil, organize güç olmadan bunlar yapılamaz" dedi.

 

Kendisine yönelik yeni komploların da düzenlenebileceğini söyleyen Cübbeli, "Ben bu doğruları söylemeye devam edersem, neymiş daha başka şeyler çıkaracaklarmış... Erkek erkeğe ilişki, birkaç kadınla ilişki... Biz savcılığa başvurumuzu yaptık. Gelen telefonlar ve haberlere göre... Kimin yaptığı çıkarsa o zaman bakalım onların hali ne olacak?" şeklinde konuştu.

 

TELEFON NUMARASINI VERDİ

Cübbeli programın sonunda kaset iddialarıyla ilgili bilgisi olanlara da bir çağrıda bulundu: "Gerçek bilgisi olanlar, 0535 468 39 80 bu numaradan bize Allah için bilgi verenler duamızı alırlar, bilip de söylemeyenler bedduasını alırlar..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben Cübbeli hocamızın videolarını hazırlıyor ve dağıtıyorum.

 

Örnek: www.youtube.com/watch?v=kGfca4P21KA

 

Son zamanlarda Mustafa Kemal hakkında söylediği sözler yüzünden çok üzüntü duydum.

 

Fatih Altaylı denen mason herifin programına çıkmasını ayrı bir olay zaten.

 

Bu video meselesi ise en son gelen darbe oldu.

 

Eğer hocamıza ulaşma durumunuz varsa şaibeleri ortadan kaldırmak ve müminlerin kalbine ferahlık vermek için kendisinden bir ricamız var.

 

Lütfen bahsi geçen videoyu resmi incelemeye göndertip sahte olduğuna dair rapor açıklatsın.

 

Böylece biz de hocamızın sohbetlerini şevkle paylaşmaya devam ederiz.

 

Çok rica ediyorum kendisine iletiniz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamun Aleyküm...

 

Hazırlamış olduğunuz videolar için sizlere teşekkürlerimizi sunarız sevgili kardeşim.. Allahu Teala hazretleri bu gayretinizi boşa çıkarmaz inşaallahu teala..

 

Lakin; o sohbetlere de azıcık kulak kabartınız ne diyor bu adam diye...

Değil kasetleri izleyen; acaba diyene bile hakkımı helal etmem diyor. Ve bu zatın hakkı bu ümmette çok. Ehli sünnet itikadını ve şuurunu canlandıran Efendi hazretlerimiz kuddise sırruhunun göz bebeği mesabesindeki hocaefendiye inanmakla mükellefiz.

Kaset hakkındaki konuşmaları internette milyonları geçen izleyici kitlesiyle bangır bangır tekrar ediliyor. Kulak kabartınız anlayacaksınız...

 

M.Kemal konusuna gelince.. Sizi üzen konuşması eski tarihlidir. Hocamız Arapça kitapların dışında ilk kez hapishanede Türkçe okumuştur. Ve o ana kadar kendisine gelen veskilarda zahiri olarak M. Kemal'in İslam hakkındaki müspet konuşmaları; yani hilafetin ilgasından evvelki konuşmaları, ulaşmıştır.

Fakat; hocamızın sonraki konuşamlarında "Gökten indiği sanılan..." konuşmasına atfen "Kim demiş sanılan.. ... bunu diyenler katışıksız kafirlerdir.." diye bir kaç dakikalık konuşması vardır ki asliyeti de budur.

Hoş canlı yayınlarda kimse M.Kemal'e sövmediği için O'nu suçlayamaz... Yine hocamızın sohbetlerini hazırlayan bir insan için bir kaç sohbet alıntısı ile dahi bu yanlış fikirlerden kurtulmak işten bile değildir..

 

Fatih Altaylı çıkmasını EFendi hazretleri emretmiştir... İş buradan öteye çomak sokulmasına izin vermez.. Ki; İslami medya diye geçinenler; bu montaj kasetlerine milyarlar vermeye gönüllü iken; ilk kez bu haberleri yayınlayan cemaat kanalı iken; Mason Fatih Altaylı bu basitliğe bakmak süfliliğine düşmemiştir...

 

Bizim inancımız bu kasetlerin montj olduğudur. Ki son Habertürk programını da izlerseniz eğer; sizin dışınızda henüz bu kasetlere inanan olmamıştır. Yahut; acaba diyen...

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamun Aleyküm...

 

M.Kemal konusuna gelince.. Sizi üzen konuşması eski tarihlidir. Hocamız Arapça kitapların dışında ilk kez hapishanede Türkçe okumuştur. Ve o ana kadar kendisine gelen veskilarda zahiri olarak M. Kemal'in İslam hakkındaki müspet konuşmaları; yani hilafetin ilgasından evvelki konuşmaları, ulaşmıştır.

Fakat; hocamızın sonraki konuşamlarında "Gökten indiği sanılan..." konuşmasına atfen "Kim demiş sanılan.. ... bunu diyenler katışıksız kafirlerdir.." diye bir kaç dakikalık konuşması vardır ki asliyeti de budur.

 

 

Bak bu videoların hepsi bizim emeğimiz:

 

http://vimeo.com/user4425840/videos

 

Belki sen de görüp beğenmişsindir önceden.

 

Hocamızın M.Kemal hakkındaki eski sohbetleri dediğinin tam aksine yumuşak değil dehşetlidir:

 

http://www.facebook.com/video/video.php?v=125583690815826

 

Biz de bu videonun yalan olmasını istiyoruz. Ama "acaba" diyene hakkımı helal etmem demekle mahkeme kararını eline alıp sallamak birçok insan için farklı bir etki yapar kardeşim.

 

Kusurumuz varsa affoluna...

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Efendim yapılan yorumları okuduğumda gayri ihtiyari içimden o meşhur söz geçiverdi"ayinesi iştir kişinin lafa itibar olmaz,şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde! bu mübarek zat-ı muhterem misyonu ve vizyonu ile safını belli etmiş tüm tehditlere rağmen! hak olan hak yolda hakkı tebliğ etme yolunda yılmadan usanmadan hiç bir riziko endişesi olmadan devam etmekte neden bu takdir edilmez de!

 

Yâ eyyuhellezîne âmenû in câekum fâsikun bi nebein fe tebeyyenû en tusîbû kavmen bi cehâletin fe tusbihû alâ mâ fealtum nâdimîn(nâdimîne). mucibince yani Evet, "Ey iman edenler! Size bir fasık haber getirdiğinde" diyor kerim kitabımız Kur'an "durup gerçeği araştırın". Bunu yapmazsak başımıza geleceği de söylüyor: "Yoksa istemeden insanların hukukuna tecavüz eder ve sonra yaptığınızdan pişmanlık duyarsınız." (49.6)Hucurat süresi. mucibince amel buyurmuyoruz!Gördüğünüz gibi ayet kayıtsız,şartsız teslim olmanın vebalini yüklüyor!

 

İnsanoğluna analiz etme idrak verilmiştir bir bakılmaz mı olayların seranomisine neden,niçin,acaba kimin tavuğuna kış dedi de bu karalama organizasyonu başlatıldı!başlatıldı diyorum zira son zamanlarda yaptığı reddiye ve dinler arası diyalog savsatasında ki tavır söylem ve eylemleri ile dikkatleri üzerine celbetmiştir.

 

Nefes alıp bir düşünmeli - Bu kişi, bu haberi neden taşıyor? Bununla neyi amaçlıyor?

- Neden bir başkası değil de, bu? Ondan başka kimse bu haberi duymadığı için mi, değilse başka bir sebebi mi var? Hele son yıllarda Hocaefendinin kanallarda toplum gözünde artan trajı mukabilinde yapmak istenilen onu af buyurun belden aşağı oynayarak halk nazarında itibarinı zedeleyerek asimile etmek mi?

Öyle ya Türk toplumu adalet ve namus duygusunu özünde barındıran her türlü fuhşiyyata karşı saf durma özelliğine sahip.

Bu olaylar eti tepki meselesi ise ki öyledir!kime nasıl bir negatif etkisi oldu?

Kimin düzenine ya da kimlerin pişmiş aşına su katıyor?

- Neden bir başka haber değil de, ille de bu haber? Bu haberi taşımayı onun için cazip kılan sebep ne?

- Neden bir başkasına değil de, bana taşıyor? Bende 'maden' mi buldu? Yalan-dolana inanmaya yatkın bir görüntü mü veriyorum? Değilse, bununla benden neyi elde etmek istiyor?

 

İnsan bunları sormaz mı ya da düşünmez mi?

Yüce Kitabımız "ey akıl sahibleri"hitabı ile seslenir bir çok ayette,

bir insanın davasına bakar adam kardeşim davası iman,islam,sunnet olan bir şahsın hele ki paygamber ve sunnet düşmanlarının türediği din adına dinsizliği,mezhep adına mezhepsizliği,sunnet adına sunnetsizliği,diyalog adına safsızlığı empoze ve diklare etmeye çalışan bazı nev-i şahsına munhasır zatların "türüdüğü" bu zamanda takdir edersiniz ki düşmanı da hayli kesirdir.

 

Tabi herkes inandığı ile mesul yaptığı ile meşrudur şahsım adına ben bu haberlere itibar etmedim kaldı ki müslümanım demek zan ve şüpheden iftira ve gıybetten bizleri alıkoyar buna taassup diyen kardeşim acaba araştırmadan incelemeden yorum ve analiz doğrultusunda haraket etmeyerek kendi içinde ki taasubu ortaya koymamış mıdır?

 

AH be Üstad ne güzel şerh buyurmuşun:Ham yobaz kaba softa diyerek.“ O inandığı veya ezbere benimsediği meseleler üzerinde kafası betonlaşmış ve bütün ‘elastikiyet-esneklik’ kabiliyetini yitirmiş bir tip.” (Doğru yolun sapık kolları)

 

Şimdi diyeceksiniz bu söylem size cukk diye oturmadı mı ben de affınıza sığınarak derim ki mü'min mü'minin yar ve velisidir davası bütün bünyesinde ehl-i sünnet vel cemaat itikatını barındıran ve bu uğurda cevr-ü cefa çeken kim olursa olsun benim nezdimde en azından nezih ve emsalsiz bir şahıstır din bize bütünün parçaları olarak birlik ve beraberliği emir buyurur kaldı ki kaynağı belli olmayan kökeni iftira ve tehdite dayalı bir olayda nasıl bir tutumu izleyeceğimizi ayetler ile bize açıklamıştır.Ha diyeceksiniz ki neden Cübbeli ben de derim ki bu kadar "hocaefendi" var iken neden Cübbeli?

 

Elbette insanoğlu beşer şaşar ama kardeşim ya bu kadar ulu orta bangır bangır davasını korkmadan yılmadan savunan adam sapık fırka ve ilim adamı vasfı ile dolaşan musveddelere tepki gösteren adamın varsa eğer böyle bir kirli geçmişi demez mi?ne suya dokunayım ne sabuna varsın şiş de yerinde durdun kebab da! düzenin çarkı dönsün yeter demez mi?İffetsizlik adına var ise bir fiili fail olaraktan biraz sesini kısmaz mı ?

 

Ben şunu bilir şunu söylerim ben "dava adamıyım" diyen her zatın çekmesi gerek bir bedel vardır!

 

Öyle ya, "Müslümanım" demek, dünyanın en büyük iddiasında bulunmaktır. Böyle büyük bir iddiada bulunacak insan, fakat en küçük bir isbat zahmetine katlanmayacak. Hiç öyle şey olur mu? Dünyanın en küçük iddiaları dahi sahibine bir isbat yükümlülüğü yükler. Adam "Ben iyi yüzerim" dese, "Yüz de görelim!" derler. Ben iyi nişancıyım dese "At da görelim!" derler. Berberim, demirciyim, terziyim demenin bile isbat zeminleri vardır. "Yap da görelim" derler. Peki küçük büyük her iddia için bir isbat gereksin de, insanın en büyük iddiası olan "Müslümanım" demenin bir isbatı olmasın mı?

Onun içindir ki, "Ben Müslümanım" diyen kişiye sorulacak tek soru sorulmalıdır: "Ciddi misin?" Çünkü iddia çok ciddi bir iddiadır ve ciddiyet iddianın isbatını gerektirir.

 

Yine Üstad:"Sakın yobazı, bir davaya, onun en mahrem çilelerini çektikten sonra kıl ve nokta feda etmeksizin emirlere sımsıkı bağlanan ulvi adam sanmayınız!buyrur.

 

Muslumanın dostu sadıklardır bir olayda baz alacağımız muhbiri sadıklardır haber denen olgu fısk ya da sıdk içeriğini bünyesinde barındıran bir olaydır.

Burada düşünülmesi gerek haber midir muhbir mi?

Yok eğer haber gerçeği bünyesinde barındıyorsa kaset nerede? kaldı ki pişkin medya buna inansa idi çarşaf çarşaf magazin eder idi merak buyurmayın!

Eğer yalan ise muhbir nerede neden karanlık sokak köşelerinde kirki pazarlıklar yapıyor elindeki kaset doğru ise niçin hodri meydan işte kapı işte sapı diyerek ulu orta ey cemaat sizin hak bildiğiniz efendi aslında böyle biridir deme erdeminde bulunmuyorda!ya susarsın ya da seni sustururuz hem de rezil kepaze ederek siyasetini izliyor?

 

Ben onu bunu bilmem arkadaşım musluman zinaya şahit olsa da gözünü iki kere silmeli!öyle kolay değil açmur at izi kalsın piyesleri ayinesi iştir kişinin lafa itibar olmaz el insaf yahu bu kadar kolay mıdır bu iş bu adam popcu topcu değil ki nedir bu şahsı böyle önemli kılan? niçin birileri böyle bir kaset sürüyor piyasaya amaç ne eee bir partinin devrik lideride değil!amaç ne amaç?

 

Lafı fazla uzattık meramımı anlatmak istesemde söylemler nakıs kaldı.

Bu bir ahlâk sorunudur. Haber taşımak da, habere muhatap olmak da Müslüman sorumluluğu ister. Haber bir emanettir. Emanet emin elden gelmelidir. Ona ihanet etmeyecek bir elden gelmelidir. Emin elden gelen habere de sadakat gösterilmeli, ihanet edilmemelidir.

 

Gelelim Atatürk ile ilgili olan videolara geçenlerde Can Dündar'in Atatürk ile ilgi Elhamdulillah laikiz başlığı altında ki yazısını okudumda elhamdulillah düşününen ve doğru analizler yapan insanlar hangi kesimden ve partiden olursa olsun var imiş dedim.

 

 

Neden mason bir yöneticisi olan kartel medya diyorsunuz iyi de o mason dediğiniz adam bile bu kaset olayına gülüp geçmiş hatta yayınlama teklifinde bulunan muhabirini azarlayıp iffetli bir davranışta bulunmuştur demek ki inanç ayrı bir olgu vicdan hürriyeti ayrı bir olgu imiş dinsizlik meziyetsizlik anlamına gelemez ki di mi?

 

Adam rant peşinde biliyor ki Cübbeli reytingi yüksek bir hoca seveni çok şükür Altaylı en başında hocaefendiyi karalama ve asimile etme yolunda kanala davet etti anımsıyorum da sorduğu soruları yaptığı alaylı tavırları ee adam ömrü hayatında ilk defa Alim sıfatına verdiği cevap ve yorumlarla yakışan birini gördü rağbet etmesi doğal değil mi?

Ayrıca medya dava adamı için bir araçtır gayesi vatan,millet,din olan insan bunun tebliğine bakar hangi mikrofono konuştuğu önemli değil aslolan yaptığı söylemlerdir.Kaldı ki Pek Muhterem Mahmut Efendi Hazretleri(k.s.) buna onay vermiş hocamız onun emri ile kanala teşrif etmişlerdir.

 

Ne mutlu davası İslam olan ve bu uğurda çile dolduran nadide şahıslara....

Surç-i lisan eyledi isek affola.Saygı ve selamlar...

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kardeşim doğru şeyler diyorsun ama konuyla alakası yok.

 

Eğer böyle bir video varsa gönderirsin kriminal incelemeye gösterirsin sonucu.

 

Bu kadar basit. Cübbeli Ahmet Hoca bu konuda şikayetçi olarak zaten doğru adımı attı ama böyle bir rapor herkesin sesini keser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...