Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Cile54

Gerzeklik Tarihi

Recommended Posts

S.a arkdaşlar..

 

Aydınlar, "farklı düşünceden insanların da kitaplarını okuyun" kısaca bunu söylerler hep. Siz de bilirsiniz. Şimdi, dün bu köşe yazısını okuyunca, aklıma üniversiteye ilk başladığım yıllarda yaşadığım bir olay geldi. Anlatayım okursanız; Üniversite birinci sınıftayız. Yani dinazorların tabiri ile "çömüz". (bana çöm diyenlere ben de dinazor derdim, neyse) Eğitim fakültesinde okuduğumuz için, öğretim görevlileri kendileri dersleri anlatmaktan çok geleceğin öğretmenlerine ders anlattırmayı seçiyorlar. Biz de ders anlatacağız. 5 arkadaş grup oluşturduk. Gün geldi, konu anlatım sırası bizde...Sınıfın kımse ile muhatab olmayan, kımseyi ve hiç bir dersi ve notu umursamayan 5 arkadaş. Tabi tesdüf değil, hiç kimse anlatacağı konuya hazırlanmamış. Bu arada merak ederseniz, bu 5 arkadaş bilerek mi bir grup olmuş diye sorarsanız, o 5 arkadaş, çalışkan insanların oluşturduğu gruplara yamanamadığı için dışarıda kalmış ve birbirleri ile grup kurmuştur. Daha sonraki yıllarda ise hep beraber grup olmuşlar. Efendim konumuzu fazla dağıtmadan devam edeyim. E normal olarak da hiç birimiz anlatacağımız konuya hazırlanmadık. Konumuzda Türkiye'nin Enerji Kaynakları. Neyse herkes konusunu kağıttan okudu. Hocanın baktığı zamanlarda kafasını kaldırdı, bakmadan anlatıyormuş gibi yaptı.. Kasıla-gerile, kızara bozara konu anlatımları bitti. Konu anlatan gruba normalde sınıf tarafından sorular yöneltilir. Hoca soru sorun arkadaşlarınıza dedi. Bu sırada grubun içindeki Enes adlı arkadaşımız kulakları çınlasın :), sınıfı uzunca bir süredir göz kıskacına aldığından, ve sinirli sinirli etrafı kesitiğinden soru gelmedi sınıf tarafından. Hoca biraz daha ısrar etti. gene sınıftan soru çıkmadı. sonra hoca kalktı ve kendi soru sormaya başladı. Herkes bir şekilde cevap verdi. Sıra bana geldi... Bana da şunu sordu: "Türkiye'nin Rusya'dan Doğalgaz satınalması konusunda ne düşünüyorsun" bende -hem de hararetli bir biçimde- aynen şöyle cevap verdim: "Hocam, rusya'dan 10 kuruşa alıyoruz, Türki cumhuriyetleri yetkilileri bize 2 kuruşa vereceklerini söylüyorlar. hatta kapımıza kadar gelip bizimle anlaşma yapmak için uğraşıyorlar. Biz enayi miyiz o kadar para veriyoruz. Hoca da baya bir kızdı bunları duyduktan sonra. yok sen hep sağcıların gazetelerini, kitaplarını okuyorsun, yok devletin stratejik şeyleri, bıdı bıdı bir ton bişe anlattı. tabi ben yerimde sinir küpü. Neyse bir şekilde yırttık o gün. Aradan bir kaç ay geçti. Bir sol görüşü ağır basan bir gazetede başlık gördüm : Rusya'dan Doğalgazı Kesecez.! Haberde, Doğudaki Türk Cumhuriyetlerinden doğal gaz almanın daha ucuz olacağını vs. yazıyordu. Şeytan dedi ki, al o gazeteyi git hocanın suratına çal. Ama korktum, dersten kalırım diye. Neyse gene kaldık dersten, ben o gazeteyi hocanın suratına çalmadığıma yandım. Şimdi diyeceksiniz ki, bu kadar şeyi neden anlattın. Bu kadar şeyi neden yazdın. Önceki gün bu Özdemir İnce'nin yazısını okudum.. Hele şuna bir bakın. Şunu bir okuyun..

Hani kendi fikrinden, kendi ideolojinden, kendi siyasi düşüncenden olmayanların da fikirlerine saygı duyulması gerektiğini, onların da kitaplarını, yazılarını okumak, anlattıklarını dinlemek gerektiğini söylerler ya hep. Hani yukarıdaki hocamız da bana söylemişti ya. Hepsi palavra.. Ne okuyacağım o satılmışları. İşte bu örneği vermek için anlattım, kafanızı patlattım. Buyrun şimdi okuyun bu elemanın yazdıklarını..

 

Gerzeklik tarihi

 

 

İSRAİL-Hizbullah savaşı üzerine yazdığım soğukkanlı, tarafsız yazılar zihinsel berduş tayfasını çok kızdırıyor. Bana aşağıdaki ileti türünden küfürnameler gönderiyorlar. Yazı işlerindeki arkadaşlardan rica ediyorum, iletiyi düzeltme yapmadan olduğu gibi yayınlasınlar:

 

"Allah senin belanı versin pis kafir.La sen ne utanmaz sıkılmazsın Allah tan damı korkmuyon pis köpek.İsrail uşağı BUSH un tuvalet bekçisi sen onların bişeylerini yalayarak biyerlere geleceğini sanıyorsan gideceğin yer belli.

 

seninde evladın varsa Allah ta sana aynı acıları tattırsın.tattırsın da bir gör o acı nasılmış.yoksa inşaallah en yakın zamanda rabbim en sevdiğin varlığı alır elindende anlarsın.ALLAH ISLAH ETSİN............."

 

KARA KALABALIK

 

Bu kimsenin tek başına bir istisna olduğunu sanmıyorum. AKP iktidarının, İslamcı medya başta olmak üzere bütün medyanın halkımızı meczuplaştırdığına, manyaklaştırdığına tanık oluyoruz. Halkımız, sözde "mazlumdan yana olma"nın haklı gurur ve sevabını yaşarken giderek ırkçı ve yobaz oluyor. Hastalanıyor!..

 

Özellikle televizyonlar yeni bir 6-7 Eylül'ün kazanını ısıtıyorlar. Halkımız çirkinleşiyor, saldırganlaşıyor. Bu nedenle sorumluluk sahibi herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum.

 

Kara kalabalığın isteri nöbetine tutulması son derece tehlikelidir.

 

TÜRKLER VE YAHUDİLER

 

Asur kralı Sargon'un MÖ 722 yılında Samariye'yi işgal edip yağmalamasından itibaren bütün dünya yaklaşık 2700 yıl Yahudileri kovaladı, hor gördü, ezdi. Sadece Osmanlılar bu linç ve pogrom eylemine katılmadı. Sadece Türkler, Yahudilere kötülük etmediler, Yahudiler de Türklere ihanet etmediler.

 

Ermeni tasarısı yıllardır ABD Kongresi'nden neden geçmiyor acaba, kimin hatırına? Yahudi lobisi kendini siper etmesin, Ermeni soykırım tasarısı hemen geçer Kongre'den. Bunun yarını da var, yedi-sekiz ay sonra Ermeni soykırım tasarısı Kongre'ye gene gelecek ve bizim yalancı pehlivanlar Yahudi lobisinin elini öpmek için yarışa girecekler.

 

DİN KARDEŞİ İHANETİ

 

Madem ki tarihten söz ediliyor: KKTC'yi hangi Arap devleti tanıdı? Kıbrıs'ta Makarios'un soydaşlarımızı ezdiği TK 34 tanklarını Mısır vermedi mi?

 

Mekke Emiri (Şerifi) Hüseyin ve oğullarının (Faysal ve Abdullah) 1914'te Osmanlı'ya yaptığı ihaneti öğrenmek için Falih Rıfkı Atay'ın Zeytindağı'nı okumalarını tavsiye ederim. İskorpitten dişleri dökülen Anadolu evlatlarını Yahudiler vurmadı arkadan, kara kalabalığın din kardeşi Araplar yaptı bu işi. Ölülerin karınlarını yarıp altın aradılar. Daha fazla konuşturmayın beni.

 

EMZİKLİ ÇOCUKLAR

 

Ağzı emzikli çocuklar vaveylasından lütfen vazgeçilsin! Araplar yıllardır İsrail'de ağzı emzikli çocukları öldürmedi mi? Onlarınki can değil mi, onlar da Allah'ın kulu değil mi?

 

Hiçbir kimsenin, hiçbir ulusun, hiçbir dinin benim gözümde ayrıcalığı yoktur. Dünyanın bütün çocukları, kadınları, erkekleri benim için değerlidir, kutsaldır.

 

Halkımız berduş, lümpen, başıbozuk hümanizmanın tuzağına düşmesin. Demokratik, akıllı ve adil olmayan hümanizma insan olan insana yakışmaz, insanı rezil eder. Müflis goşistler, marazlı ve nankör 2. Cumhuriyetçiler, kendilerini tedavi etmek için, İslamcı tayfasıyla birlikte halkın saflığını, yufka yürekliliğini, "din kardeşliği duygusu"nu kötüye kullanıyorlar!

 

 

Şimdi diyorum ki, arasıra böyle görüşümüze, görüşlerinize ters insanların da yazılarını da buraya alalım ki, konuşaım, tartışalım, kavga edelim, küfredelim, sinirlenelim :)

 

Selametle..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gerizekalı herif!!O budala zekasının ürünü olan bu rezil yazıya cevap yazma tenezzülünde bulunmayacağım.

Share this post


Link to post
Share on other sites

benim asıl merak ettiğim bu gerzekliğin ilhamını nerden aldıkları.

sırf muhalefet olsun diye muhalif oluyorlar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar

 

Tüm dinsizlikleriyle halkı Müslüman, hatta nisbeten duyarlı Müslüman bir devletin içinde yaşamak zorunda kaldıklarından içlerinde barındırdıkları hınç onları bu şekle sokmuş olmalı.

 

Köpek.. Ben de uzun bir cevabi yazı hazırlayabilecek olmama rağmen susuyorum, bunu gereksiz buluyorum.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

şimdi ben sorarım size bu adam .... değilde nedir??Allah kahretsin hepinizi

 

/Sakin Çilekeş Piştov, sakin.. Biraz daha sakin /

//Çile54

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...