Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
BDG

2. Ankara Buluşması

Recommended Posts

2. Ankara Buluşması

 

Değerli Üyelerimiz,

 

Sitemizin ilk kez iki yıl önce tertiplemiş olduğu Ankara buluşmasının ikincisini yapmayı planladık. 10 Temmuz 2011 Pazar günü saat 5'den sonra Ankara'da kesif fikirlerin konuşulacağı, değerli konuların işleneceği bir hasbihal ortamı oluşturacağız. Toplantımızla gerek sitemiz gerekse hayata dair diğer hususları değerlendirebileceğiz, ilk kez görüştüğümüz gönüldaşlarımızla tanışacağız ve muhabbet edeceğiz.

Müsait olan herkesin iştirak edebileceği buluşmamıza dair belirtilmeyen diğer hususlar da ilerleyen günlerde netlik kazanacak ve sizlere bildirilecektir. Konuyla alakalı tüm düşünceler burada paylaşılacaktır. Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin benimle irtibata geçmeleri gerekmektedir.

 

Saygılarımızla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konu gözünüzden mi kaçtı yoksa sadece 35 defa görüntülenmesine rağmen hiçbir kimsede katılma niyeti yok mu değerli arkadaşlar? Heyecanınıza yazın güneşi mi vurdu ve hepiniz mi meşguliyet içerisindesiniz? Sizlerden gelen defalarca buluşma teklifine rağmen yine sizin isteğinizle yapacağımız bu buluşmamıza kayıtsız kalışınız bize kötü tecrübeler yaşatmakta. Sizlerden gelen sözlü destek ve iltifatları gerçek sahada da görmek istediğimizi her fırsatta belirttiğimiz gibi burada da yinelemiş bulunuyoruz. Cumartesi gece yarısına kadar bizle temasa geçmiş olan üyelerimizle buluşmamızı gerçekleştireceğimizi, buluşma yerinin ise bize başvuranlara özelden iletileceğini bildiririz.

 

Saygılarımızla...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

bdg kardeşim yorum yapacağım ama ne yazık ki katılamayacağım. konyada yapın da iştirak edelim inşallah.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gecikmeli de olsa başlığımıza cevap yazabiliyoruz. Toplantımız gerçekleşmiştir. Sayıca az ama öz olmakla birlikte samimi ve derinliğine bir sohbet ortamı yakalamış olduk. Sohbetimizin güzelliğinden olsa gerek ki, asıl mevzumuz olan müstakbel dergimizi dahi konuşamadık. Bu toplantımızı Ankara'daki faaliyetlerimizin başlangıcı olarak addedip bundan sonra daha sık şekilde görüşmeye başlayacağımızı belirtebiliriz. Hayır niyetiyle tertiplemiş olduğumuz buluşmamızın hayırlara vesile olacağını görür gibiyiz. İnşallah yeni ve güzel gelişmeler oldukça bizler de sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz, çeşitli vesilelerle görüşeceğiz...

 

Saygılarımızla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...