Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
ilcege

Çukurca'da Askeri Birliğe Pusu: 8 Şehit!

Recommended Posts

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen mayın patladı. Saldırıda 8 asker şehit oldu. Yaralı askerlerin olduğu belirtiliyor!..

 

Hakkari-Çukurca karayolunda patlama meydana geldiği bildirildi.

 

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde, Hakkari-Çukurca karayolunda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından Hakkari-Çukurca karayolu trafiğe kapatıldı. Güvenlik çemberine alınan bölgeye, sadece ambulanslar alındı.

 

Çok sayıda askerin sevk edildiği bölgede, hava destekli operasyon başlatıldı.

 

 

www.haberkusagi.com

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şehid olan askerlerimize Allahü Teala'dan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da sabır diliyoruz. Cenab-ı Hak bu memlekete kasteden bu hain ve alçakları ıslah eylesin, ıslah olmazlarsa kahrû perişan eylesin. Amin.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Operasyonların karşısında duran sevgi kelebekleri var ama bu kadarının da kuzgunu leşe üşüştüreceğini fark etmiyorlar. Evet pkk devletin sertleşmesini istiyor ama bu kadar kepazeliğe devletin sesini çıkarmaması bir acz olur ve devleti çapulcunun önünde küçük düşürür. Yalnız yeterli istihbaratımız var mı ondan emin değilim, fırat haber ajansı operasyonda geberen olmadı demiş. hiç bu kadar çok istememiştim bi operasyonu. hatta halkla teröristi ayırmak için olağanüstü hale bile gidilmeli belki, sokak ortasında arkadan adam vuruyor kahpeler. yalnız böyle bi durumda polisi aktif kılmak lazım, ordunun içindeki satılmışlar hala tamamen temizlenmiş değil. Allah orduyu bu hale getiren rütbeli askerlerin binbir türlü belasını versin. başımıza gelenlerde en büyük mesuliyet o şerefsizlerin

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Türkiye'nin turizmde atağa çıktığı yıllardatatilbölgelerimizde bir anda peşpeşe orman yangınları çıkmaya başladı. Sonra tesadüfen (!) Yunanistan'da da orman yangınları çıkmaya başlayınca Türkiye'deki orman yangınları durdu. Ekonomik ve siyasi olarak güçlü olmanın yanında değişik enstrumanları da devreye sokabilecek bir irade sahibi olmalısınız. Eğer birileri Türkiye'yi karıştırıyorsa Türkiye'nin devlet olarak onların içinde parmağı olmalı "

 

Tayyar

 

http://www.kure.tv/haber/490-ogle-arasi/turkiyenin-diger-ulkelerde-parmagi-olmali/664-Bolum/95944/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...