Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Kalemdar

F-16'lar Kandil Ve Zap Kamplarına Bomba Yağdırdı

Recommended Posts

ucak.jpg

 

F-16'lar Kandil ve Zap kamplarına bomba yağdırdı

 

Diyarbakır'dan dün akşam havalanan F-16 savaş uçakları Kuzey Irak'taki PKK üslerinden Kandil ve Zap bölgelerini bombaladı. Kandil'de Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan'ın da bulunduğu öğrenildi.

 

Hakkari'nin Çukurca ilçesinden gelen şehit haberinin ardından Diyarbakır 2. Taktik Hava Üs Komutanlığı'ndan kalkan F-16 savaş uçakları Kuzey Irak'taki PKK üslerinden Kandil ve Çukurca'nın sınırının hemen karşısındaki Zap bölgelerine bomba yağdırdı. Kandil'de PKK'nın lider kadrosundan Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan'ın da bulunduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre, Diyarbakır'dan saat 20.00 sularında kalkan savaş uçakları He-ron'ların tespit ettiği alanları vurmaya başladı. Vurulan hedefler arasında PKK'nın ve PJAK militanlarının denetimindeki Kandil, Metina, Zap, Sideka, Xakurke ve Xinere bölgeleri olduğu öğrenildi. Kuzey Irak'taki yerel kaynaklar, savaş uçaklarının PKK'nın bulunduğu alanlarda alçak uçuş yaptığını doğruladı. Hava saldırısının 14 uçakla 2'şerli kol halinde yapıldığı öğrenildi. Hava saldırısı öncesi Kuzey Irak'taki tüm bölgede elektriğin kesildiği belirtiliyor. Türk savaş uçaklarınca daha önce de birçok kez bombalanan Kandil'de PKK'nın önemli haberleşme merkezi de bulunuyor. F-16 savaş uçaklarının, sivil hedeflere zarar vermemek için lazer güdümlü füzeler kullandığı öğrenildi. Uçakların hedefleri bombaladıktan sonra üslerine geri döndükleri bildirildi.

 

Zaman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ve sonuç: Bir tane bile terörist öldü haberi duyamadık. Hepsi boş lakırtı. Alev her yanımızı yakmakta...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gönül isterdiki bu hain pusuların bedeli, misliyle asıl azmettirenlere ve faillere ödetilsin ama onca şeyin ardından yerinize mıhlanmanızda size ölü getirmeyecektir. Belki arzu edilen sonuç elde edilemedi ama herhangi bir reaksiyonunda verilmesi zaruri idi. Hiç şüphesiz binlerce şehitlerin ardından yapılan politik söylemlerden, siyasilerin mangalda kül bırakmayan mavallarından gına geldi, yirmi küsür senedir dillere pelesenk olmuş bıçak kemiğe dayandı ibarelerini sarfederek meselenin geçiştirilmesine, örtbas edilmesine dahada girift bir hale getirilmesine bizde razı değiliz bu umarsız tavrı ve tutumu asla tasvip etmiyoruz. Ancak her aklıselim sahibi insan takdir ederki halkın içerisine halktanmış gibi karışarak yada çocukluğunu geçirdiği avucunun içi gibi bildiği, devasa dağların ve kayalıkların izbe yerlerine yuvalanmış insan suretindeki yaratıkları tespit etmek samanlıkta iğne aramaktan daha müşkil ve çetin bir işdir. Siz o muhitin yabancısı olduğunuz için gafil avlanmanız an meselesidir.

 

Pkk ve yardakçıları ülkenin dörtbir yanına sinmiş, adeta fırsat kollarcasına hamle yapmak için mevzilenmişlerdir. Sizin karşınıza bir yekün olarak çıkmadıkları için ihtimal dahilinde olduğunu düşündüğünüz kamplara misilleme yapmanız gayet tabiidir. Bu misillemelerin ve tatbikatların neticesinde ölü elde edemesenizde üslerine ve barınaklarına vereceğiniz zaiyatta yadsınamaz bir başarıdır. Pkk konusu ülkemizde her yıl çözülmeyi bekleyen kangren olmuş mefluç bir konudur, bu sorunu kökten çözmek kolay bir iş değildir. Meselenin halli için bölge halkınında desteklerine ihtiyacımız olduğu gibi bu durum profesyönel askerlerle, profesyönel müdahaleyide beraberinde getirecektir. Özelliklede son dönemlerde ayyuka çıkan huzuru bozmaya, hükümeti tahrik etmeye yönelik yapılan bu saldırıların karşısında galeyana gelmeden bilinçli bir şekilde müdahele etmemiz gerekmektedir. Allah Teala şu mübarek günlerin hürmeti ne yar ve yardımcımız olsun.

 

Dua ve muhabbetle...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Değil uçaklarla saldırmak, eğer atom bombası bile atılsa ve buna rağmen bir tane keferenin öldüğünü bile duyamıyorsak içimiz soğumaz. Gerisi lafü güzaftır.

Share this post


Link to post
Share on other sites

derdi üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek olanların şu aralar her aksiyona verdikleri tepki aynı: lafı güzaftır efendim, amann hepsi boş lakırdı. hadi ya...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

anlamadığım nokta bu mehapelilere noluyor? zamanında itin birini asamayan adamlar bugün kalkmış akıl veriyor hükümete. hükümeti kürtlere ayrıcalık tanımakla ve hatta şehitlerin kanının müsebbibi olmakla suçluyorlar. iftira atıyorlar. daha kendi partileri fuhuş kasetlerinin hesabını veremeden şehit cenazelerini manipüle ediyorlar. bunlar, ergenekoncu/ulusalcı/faşistlerle ağız birliği etmişçesine; ''kürtlere ölüm, kürtler eşşektir, kürtler teröristtir'' naraları atıyorlar. kaç seçimdir halkın bunlara teveccüh etmemesini yediremediklerinden halka da sövüyorlar. halk bunların nazarında mal, öküz, gerizekalı bir kitle. cehapeliler gibi bunu söyleyecek bir uzuvları olmadığından takiyye yapıp bel altı vuruyorlar. ak parti'yi sandıkta dizginleyemenler ellerine geçen her fırsatı bir tilki, bir sansar, bir akbaba kurnazlığıyla değerlendirip -ki buna şehitlerin kanı da dahil- akla hayale gelmedik iftiralar atıyorlar. bunların şu an yaptıkları budur. bunlar istiyorlar ki sokaklar ayaklasın, kürtlerin anasını bellesinler, hükümeti devirsinler, başbakanı assınlar.. bunların kafası budur. daha bugüne kadar sokak yüzü görmemiş, olay görmemiş süt bebeleri kalkıp sokakları alevlendirecek şeyler söylüyor sanal alemde. o sokaklar bir karışsın, hükümetin milli birlik ve kardeşlik projesi uğruna verdiği çabalar Allah muhafaza bi suya düşsün o zaman görürüm ben halinizi. 10 senedir sükun içinde yaşadığımız bu günleri mumla arıyacaksınız.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arkadaş ya askerlik namına hiç bir şey bilmediğinden böyle konuşuyor. Yada benimsemiş olduğu kurtçuk felsefesiyle boş ve manasız, cahilce konuşmakta.!

 

İlerleyen günlerdeki olayları izleyin ve görün efendim.

 

Boş konuşmayın!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...