Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Beylerbeyi

Üyelerimizden Sitemiz Adına Yardım Çağrısı

Recommended Posts

Selamlar,

 

bir çok üyemizin bildiği üzere sitemiz adına yapmayı planladığımız fasikül projesinde sona yaklaşmış bulunuyoruz. Tasarımlar bitmek üzere ve yakın bir zamanda bu birlikteliğin ilk somut projelerinden birisini daha gerçekleştirmiş olacağız inşallah. Bu nokta da bir eksiğimiz var maalesef. En başından beri planladığımız gibi hem farklı ve dikkat çekici olması hem de gelecekte yapmayı düşündüğümüz ''karikatürlerle üstad'' projesinin temelini oluşturması bakımından bir kaç adet karikatüre ihtiyacımız var.

 

Karikatürler içerik olarak üstadın nükteleri ve diğer çarpıcı vecizeleri ya da herhangi bir şiiri yazısı hakkında olabilir. Bu kısmı karikatürü çizen kişinin insiyatifine bırakıyoruz. Fakat siz de takdir edersiniz ki bu fasikülü yapmakta ki amaç üstadı daha geniş kitlere tanıtabilmektir. Dolayısıyla fasikül içerisine koyacağımız her harf, her renk farklı olmalı dikkat çekmeli.

 

Bu noktada; karikatür çizebilen,bu işle uğraşan tanıdığı olan, bize bu hususta yardımı olabilecek tüm üyelerimizden bu hususta hassasiyet göstermelerini ve yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Eğer ücreti karşılığı çizmek isteyen olursa makul ölçülerde bu şartı sağlayabiliriz. Üstada vakıf olmayan birisini içerik olarak beraberce yönlendirebiliriz, yeter ki istidat sahibi olsun.

 

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arkadaş canım sitenin şu hali beni öldürüyor, bitiriyor, delirtiyor resmen. Şuraya bi bakar mısınız? 14 üye (ki yarısı yönetici bunların) ve toplamda 61 kişi bu yazıyı okumuş ama kimse ağzını açıpta iki kelam etme lüzumu görmemiş. Tamam belki kimsenin istidadı yok ve hatta tanıdığı da yok. Peki bir fikri de mi yok kimsenin? Aklım almıyor vallahi. Şurada adamlar halis niyetlerle Allah rızası için uğraşıyorlar da kimse bi Allah kolaylık versin demiyor. Bari fasikül hakkında ki düşüncelerinizi yazsaydınız. Ne bilim bi nokta koysaydınız da meseleye ilgi alaka duyduğunuz belli olsaydı. Sonra da vay efendim site neden bu kadar durgun, neden bu kadar sıkıcı? Ne yani illaki f.g, erbakan, cübbeli, türkeş konuları mı olmalı ki yazabilelim. Ak parti ya da mhp meselesi olaydı da bi göreydik kalabalığı!

 

Dostlarım bakın burası bizim, biz ehl-i sünnet ipine tutunmuş bu dünya da Allah'ın emirlerini yerine getirip imanını kurtarmaya ve elinden geldiğince çevresine de yardımcı olmaya çalışan insanlarız. Ve bizi buraya getiren, bir araya toplayan payda üstad ve onun nezdinde n-f-k.com. Millet abuk subuk sitelerde saatler harcıyor da şurada iki kelamı gönüldaş dediği insanlara çok görüyor. Öyle olsun gönüldaş, öyle olsun!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doğru söze ne denir cihandar gönüldaş..bir şey denemez elbet,haklısın denir.. :utanma: Evet konuyla alakalı olarakta eminim yardımı dokunacak gönüldaşların bu konuyla ilgilenmeleri ve de ellerinden ne geliyorsa yapmaları gerekmektedir diye düşünüyorum..

Share this post


Link to post
Share on other sites

cihandar kardeşim çok doğru söylemişsin Allah razı olsun. kendi adıma konuşuyum, 2 kere bu başlığa cevaba yeltendim sonra vazgeçtim. sitenin bir kaç gündür ki durgunluğu malum, her başlığın altına alakalı alakasız adam yorum yazmış demesinler düşüncesi nedense ağır bastı yazıp geri sildim.

 

ve malumdur ki bu konu da maalesef istidadım yok zaten resimle öğrenim hayatım boyunca aram hiç düzelmedi. umut ediyorum ki güzel sonuçlar doğuracaktır.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allah kolaylık versin yönetime, kolay değil bu işler dayanışma ister, sabır ister, çaba ister, özveri ister hedefe giden yol bünyesinde zorluklar barındırır ki bu genel kaidedir.Büyük hedeflere takım çalışması ile ulaşılır. Malumunuz veçhile, köylerimizde de imece usulu ile büyük işler başarılmaktadır. Yönetimin bu konuya çağrı açması aynı mantığın ürünüdür. Cihandar haklı olarak sitem etmişsin ama ha deyince de olmuyor be abi :) Bu çağrıya ilk ben cevap vermek istedim, hesap da olmayan işler karşıma çıkınca mecburen kayıtsız kaldım. Samimi olduğum bir ağbeyimin resim kursu var. Onunla bu konuyu istişare edip müspet yada menfi, neticeyi bildireceğim inşallah. ;)

 

Fiemanillah…

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...