Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
ebkem

“3 Aralıktan 3 Aralığa 333 Sesli Kitap"

Recommended Posts

72054.jpg

3 Aralıktan 3 Aralığa 333 Sesli Kitap

 

Ak Parti Üsküdar Gençlik Kolları olarak Görme Engelli ve basılı kaynaklardan faydalanamayan engellilerimize yönelik gönüllü sesli kitap okuma projesi başlattık

 

Onların kitap okuyabilmeleri için sadece kulakları var!

Ak Parti Üsküdar Gençlik Kolları olarak Görme Engelli ve basılı kaynaklardan faydalanamayan engellilerimize yönelik gönüllü sesli kitap okuma projesi başlattık. Bu projeyi farklı kılan en büyük özelliği benzerlerine göre sürekliliğinin oluşudur. Projenin sloganı olan “3 Aralıktan 3 Aralığa 333 Sesli Kitap” ile bunu vurgulamaya çalıştık. Engellilerimizi sadece yılda bir gün hatırlamak ve o güne özel onlarla ilgilenmek yerine,en az bir sene sürecek olan bu proje ile her zamam yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmek istiyoruz. Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuarı “GETEM” Gönüllü okuyucusu olarak başlattığımız bu proje engellilerimizin sosyal alandaki eksiklerini gidererek onların yanlarında bir an değil her an olduğumuzun ispatıdır. Bu proje sayesinde gönüllü okuyucular kendi evlerinde sadece kulaklıklı bir mikrofon ve kitapla seslerini engellilerimizin hizmetine sunabilecekler.

Eğer sizde bu projede Gönüllü okuyucu olmak istiyorsanız;Ad-Soyad, Telefon, Eğitim Durumu ve Yaşınızı [email protected] adresine mail atmanız yeterli bu mailden sonra bizler çok kısa bir süre içerisinde size ulaşıp projeyle ilgili ayrıntılı bilgi vereceğiz.

NOT:Gönüllü okuyucu olmak isteyenlere bağlarbaşı'ndaki AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı binasında 30 dakikalık eğitim verilecek,akabinde kısa bir ses kaydı denemesi alınacaktır.Toplanan ses kayıtları GETEM tarafından değerlendirmeye alınacaktır.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kesinlikle destek verilmesi gereken bir çalışma. Ak Parti Üsküdar Gençlik Kolları'nı bu hassasiyeti için kutluyorum. İnşallah bir uğramayı düşünüyorum. Normalde kendim bir şeyler yapmak istiyordum ama bu 3 Aralıktan 3 Aralığa 333 Sesli Kitap projesi içinde olunursa sanırım daha iyi bir amaca hizmet edilmiş olunacak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...