Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
muhalif

Işılak'ın Senfonik Konserinde Sakarya Türküsü

Recommended Posts

YATTIĞIM KAYA

 

 

ANNECİĞİM!!

 

 

ŞARKIMIZ ..

 

 

 

CANIM İSTANBUL...

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KALDIRIMLAR

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KÖROĞLU

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leyl'i kutluyorum hizmetinden ve hassasiyetinden ötürü.

 

Bir hususta yine susmayı tercih etmiştim ki, başlığın tekrar güncellenmesi üzerine demeyi yeğliyorum. Aslında başlığın tadını tuzunu kaçırmamak isterim ama benim tadım kaçtı.

 

Görülüyor ki ilk 2 mesajda bir talebim olmuş teknik açıdan bir adminden. Ne mantıktır ki kendileri ve diğer yöneticiler girip çıktığı halde hiçbir düzeltmeye gidilmemiş. Ne ayak bu ya? Hayır görememe ihtimalini göz önünde bulundururak kendisine özel mesaj dahi atmışım, "yardımcı olursanız memnun olurum" ne aranabilir bunda başka? Ne bu acemi tutum ya?! Prfesyonel çalışın arkadaşlar. Burada üye-yönetici haricinde bir ilişkimiz mi var? Siz her kullanıcıya bu tutumu mu sergiliyorsunuz? Hayır o yaptığınız programla alakalı fikir beyan ediyorum, bir şey öneriyorum yahud tarif soruyorum; yok! Taşta ses var, burada yok! Artık kendi kendimle konuşmak gibi megalomanyak bir tutum sergiliyorum. Bunları dile getirmek istemiyordum ama ciddi sıktı artık. Bazen hala ne işin var burada diyorum. Hak etmiyorsunzu çünkü. İnsan bir kelimeyle dahi olsa karşılık verir. Adminsiz, üsttesin, yönetici konumundasın. Kimden öğrendiniz bu kadar elit(!) olmaya Allaheşkına?

 

Eğer bir yere geldiyseniz hakkını verin. Yahud Leyl arkadaşımızın yetkisini genişletin biz sadece kendisini muhattap alalım?! Çok delisaçması bir durum. Hayır yani nasıl bir amaç güdülüyor da böyle kadük kalıyor anlamıyorum. Vakit ayıracaksanız, yaptığınız işi seveceksiniz, kukla rolü görmeyin. Üzerine düşeni yapsa millet ben bu başlıkta böyle feveran etmem.

 

Şimdi gerekeni yapın silin o iki mesajımı,cevap, düzeltme falan da beklemiyorum!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sayın muhalif, eleştirilerinizde kısmen haklı olsanız bile her zaman ki gibi üslubunuzdan sertlik eksik olmuyor. Sitenin şu anki vaziyetini sizler gibi biz de görebiliyoruz. Açık konuşmak gerekirse işlerin iyi gitmediği açık. Size ve diğer bir kaç üyemize de gayretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Fakat gemiyi terk etmek yerine biraz daha sakin kalıp işlerin iyileşmesi için dua edebilirsiniz. Bahsettiğiniz adminimiz eğer size dönmediyse, gerçekten dönemediği içindir. Mesela bu sabah gelen bir şikayet üzerine ilgili kullanıcının istekleri hemen yerine getirildi. Yani demem o ki, sizlere karşı bir vurdumduymazlık söz konusu değil, lütfen biraz daha sabır, biraz daha dua ve biraz daha gayret. Ayrıca şimdi ikinci mesajınızı siliyorum. Sakin lütfen...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şeytan, daima mübalâğanın yanındadır. Her ne işte olursa olsun, mübalâğanın yanında... Yani hakikati karartmanın yanında... Çok defa tefritte, olamayınca ifrattadır...

 

Ah itidal!.. Sen ne büyük sırsın! *NFK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...