Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
mumin

Bakan Ahmet Davutoğlu Hıçkırarak Ağladı

Recommended Posts

resim273986_2.jpg

 

Gazze’de temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, hastane ziyareti sırasında Filistinli yaralıları görünce gözyaşlarını tutamadı.

 

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi ile Arap Birliği ülkeleri dışişleri bakanları Gazze'de bir araya geldi.

 

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, tarihi ziyaret olarak tanımladığı Gazze ziyaretine, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Türkiye'deki 75 milyon kardeşlerinden selam ve mesajlarını ileterek sözlerine başladı.

 

"Kendi evimizdeyiz" diyen Davutoğlu, şunları kaydetti:

 

''Türkiye ve Arap dünyası olarak Gazze'de işlenen zulmün karşısındayız. Bizim talebimiz açıktır: O da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları derhal kaldırması ve bölgede uyguladığı ambargoya son vermesidir. İsrail'in Gazze'yi açık hava hapishanesine çevirmesine izin vermeyeceğiz. Biz, Arap dünyası ile birlikte bu abluka kaldırılana kadar Gazzelilerin yanındayız.

 

Mavi Marmara şehirlerinin ruhlarını selamlıyoruz. Biliniz ki; karanlığın en koyu olduğu vakit, sabaha en yakın zamandır. Sabah yakındır. Özgür günlere uyanacağınız sabaha kadar sizi Allah'a emanet ediyorum.''

 

DAVUTOĞLU'NUN GÖZYAŞLARI

 

Aralarında Ahmet Davutoğlu'nun da bulunduğu dışişleri bakanları heyeti, Filistin Başbakanı İsmail Haniye ile İsrail saldırılarında yaralanan çok sayıda Filistinlinin tedavi gördüğü Şifa Hastanesi'ne geldi.

 

 

 

Hastane önünde toplanan kalabalık Filistinli gurubun sevgi gösterisiyle karşılaşan Davutoğlu, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

 

Heyetin hastane ziyareti sırasında, İsrail'in savaş uçaklarıyla saldırısında yaralılar hastaneye getirilmeye devam etti.

 

 

habervaktim

 

İnşaAllah icraat da olsun be bakanım icraat da..Allah yar ve yardımcınız olsun..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...