Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Horanta

Bakır-Köy' De Bir Divane

Recommended Posts

BAKIR-Köy’de Bir DİVANE

 

Eskimeyen yeniyi ve yenilmeyeni Bakır-KÖY’de gör! İnşallah BAKIR-Köy, O’na BAKIR’dan bir kalkan olur!

22 Kasım 2012 Perşembe 19:52

bakir_koyde_bir_divane_h1012.jpg

 

Bundan sonra istedikleri raporu verebilirler; fark etmez. “DELİLİK KOMPLOSU” bu süre zarfında “rapor” niteliğinde verdiği eserlerle bizzat O’nun tarafından bizzat boşa çıkarılmıştır. Bu “KOMPLONUN” peşinde olanlar O’nun nasıl bir “DİVANE” olduğunu anlamış olarak, kendileri kafayı yeme durumuna gelmişlerdir.

İstedikleri raporu versinler, istedikleri formülü uygulasınlar, fark etmez; yeter ki “ESARET” son bulsun. “Allah dilerse bu dini kâfir eliyle de yüceltir” Mutlak Ölçüsü’ne sıkı sıkıya bağlı olarak yapılan, yapılması düşünülen her şeyin, O’nun iradesiyle meydana geldiği inancını muhafaza ederek, muhtemel müsbet gelişmeleri sadece bağlı olduğumuz kapının lütfu olarak bileceğiz. Konuşulan, düşünülen gelişmeler, şayet tahakkuk ederse, “iradesi Allah’ın iradesi olmuş” büyüklerimizin haricinde hiç kimseye zırnık pay tanımayacağız.

DİVANE’den DİVANELERİ olarak sesimiz gürleştikçe başkalarında menfi olabilecek her şey O’nda müsbet olacak ve zarif gözükecektir. BAKIR-Köy’ün etrafında DİVANE nöbeti tutmaya devam!

Bu süreçte tek ana hedef “esaret”in bitmesi…

Konuşulan, düşünülen hiçbir gelişme “İŞKENCEYİ” unutturmayacak! Failler bulunup, Allah’ın izniyle kesinlikle “ATEŞLE” tanıştırılacak. Mevcut süreç neticeye bağlanana kadar (inşallah netice esaretin son bulması olur) karşı tarafın elini neticeye ulaşamaz şekilde zorlaştırmayacağız. Ama bilsinler ki, artık MIZRAĞIN ÇUVALA SIĞMADIĞINI görüyoruz. Ve muhtemel müsbet bir gelişmeye vesile olabilmek için, ellerindeki son fırsatı değerlendirmelerinin kendi kaderleri için önemli olduğunu hatırlatıyoruz.

BAKIR-Köy’ün önünde bir “DİVAN-E DEFTERİ” açılsın. Nöbetçiler, gelenler DİVAN DEFTERİNE, DİVANENİN DİVANESİ olduklarını kaydettirsinler. DİVANE’nin etrafında pervane olmuş DİVANELERİ görsünler. Ve anlaşılan verilecek raporun bir hükmü olmayacağını, diğer taraftan da bu raporun DİVANELİĞİN Allah’ın kuluna tasdik ettirdiği bir “İman Belgesi” hüviyetinde olacağını görsünler.

Ne yaparsa yapsınlar, ne düzenlerlerse düzenlesinler, her şey Allah’ın iradesinde… Yeter ki, O çıksın!

Beklenildiği gibi müsbet bir gelişme olursa, vesile olan ve farklı farklı cephelerden “esaret”in bitmesi için, birbirini çelmeden gayret gösteren bütün gönüldaşlardan Allah razı olsun, iki cihanda da yüzlerini “ak-pak” etsin!

İlle de Avukatlarından, ille de Fikre Özgürlük Platformu’ndan…

Avukat Sayın Hasan (Ağabey) Ölçer başta olmak üzere geceli-gündüzlü, yaz-kış demeden 14 yılın neredeyse her ânını O’nun esaretinin son bulması için her türlü gayret içinde olan ve çalınmadık kapı bırakmayan Avukatları, bu süreçte başrolü oynamışlar, güçleri nisbetinde yapılması gereken ne varsa yapmışlardır. Onlar, hepimizin adına bu sürecin kahramanlarıdır, kahraman olmaya da devam etmektedirler. Saygıyla selâmlanmayı hak eden bu insanlardan Allah razı olsun!

Kadınlık hissiyatının, devrimlerin bir döneminde ne kadar belirleyici olduğunu, bizim devrimimizde de gösteren Fikre Özgürlük Platformu’nun birbirinden değerli, başta Şehid Nuray Zor olmak üzere fedakâr üyeleri, bizim nazarımızda bu süreçte her türlü takdirin üstündeler. Onların hakkı “Manevi Babaları”nın takdirinde.

Netice alınana kadar, neticeye matuf her türlü harekete, faaliyete, sürecin insicamını bozmadan devam…

Birlik, beraberlik duygusunu arttıran ve “toplulaşma- yoğunlaşma”ya yönelik birbirini çelmeyen her türlü faaliyetin üreticisi, yürütücüsü ve katılımcısı olmak… Bu süreçte bize bu gerek… O’nun “SELÂM” bahsinde söylediklerini unutmadan, birliğimizi dağıtıcı her türlü tavırdan uzak durarak yola devam. Tâ ki netice hâsıl olana kadar. Bu yolda “ne dur, ne durak!”

Eskimeyen yeniyi ve yenilmeyeni Bakır-KÖY’de gör! İnşallah BAKIR-Köy, O’na BAKIR’dan bir kalkan olur!

Allah’ın rahmeti, bereketi ve büyüklerin himmeti “durmayanların” üzerine olsun!

DİVANE’ye divane olanlara selâm olsun!

12 Kasım 2012

www.aliosmanzor.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...