Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
aslıhan

İşte Öcalan'ın İzleyeceği 12 Kanal !

Recommended Posts

Bakanlar Kurulu Toplantısı ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Paris'te aralarında PKK kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu 3 kadının öldürülmesinin ardından yaptığı açıklamalara MHP'li Oktay Vural'ın gösterdiği tepkiyi değerlendirdi. Arınç, Vural'ın yaptığı açıklamada kendisine "akıl sağlığı" dilediğini hatırlatarak, "Bu Sayın Oktay Vural'dan beklenen bir konuşmadır. Onun için neyse söylemeyeyim. Çünkü kendisinden tazminat kazandım mukabil dava açar da elimdeki bu imkanı alabilir diye korkarım" dedi.

-"BENİM FARKIM BU"-

Olayda 3 kadının birinin başına 4 diğer ikisinin başına 3'er kurşun sıkılarak öldürüldüğünü, kendisinin de insan hayatına her ne kadar başka suçla ilişkilendirilmiş olsa da böyle son verilmesini üzüntüyle karşıladığını belirten Arınç, "Bunu ifade etmemem gerekebilir ama benim farkım budur. Ben üzüntü duyduğum bir konuyu açık yüreklilikle ortaya koymak istiyorum. Bu ve benzeri cinayetler yargılanıp, yargı önüne çıkarılmasından ve kararın verilmesinden ziyade hayatına kast edilen bir olaydır. Bu ifadelerin karşısında ben onların geçmişte hiçbir suça bulaşmamış insanlar olduğunu söylemiyorum. Arkasından ekliyorum: Bu olay araştırılmalı, suçlular ortaya çıkarılmalı, bağlantılar kurulmalıdır" dedi.

-"HAREKETLERİNE BAKIYORUM, ENDİŞE EDİYORUM"-

MHP'li Vural'ın olay karşısındaki tavrının "İyi ki geberdiler" şeklinde olduğunu ileri süren Arınç, "İkimizin arasındaki fark bu. Bana ruh sağlığım için şifa dilemiş. Bu insani bir davranıştır. Benim sağlığımı istiyorsa buna teşekkür etmem gerekir. Ama yeri gelmişken benim de ona bir tavsiyem olacak. Kendisini birkaç yıldan beri Meclis'te takip ediyorum. Ayağa kalkıp sağa sola bağırıyor, sesinin bütün gücüyle ortalığı birbirine katmaya çalışıyor. Bazen konuşana sırtını dönüyor, bazen kolunu arkasına atıyor. Mimiklerine ve hareketlerine bakıyorum üzülüp endişe ediyorum. Acaba bir rahatsızlığı var mı diye. Madem bana şifalar dilemiş, ben de huzurunuzda Sayın Vural'a Allah'tan sağlık ve afiyetler diliyorum. Mutlaka bir hekime görünmesinde, hekimin tavsiyeleri doğrultusunda psikolojik bir destek almasında yarar olduğunu söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

-ÖCALAN'A VERİLEN TELEVİZYON-

PKK lideri Abdullah Öcalan'a LCD televizyon verilmesiyle ilgili eleştirileri de yanıtlayan Arınç, "İmralı'da İdare ve Gözlem Kurulu var. Bu Kurul daha önce Öcalan'a bazı davranışları sebebiyle çeşitli cezalar vermiş. Bu cezaların tamamı da 2011 sonunda sona ermiş. Kanunda hüküm var bir yıllık gözlem süresi içerisinde kendisi gözlenmiş. Bu süre içerisinde gözlem ve değerlendirmeler sonucu disiplin cezası ya da soruşturmasını gerektirecek eyleminin ya da olumsuz davranışının olmadığı, diğer hükümlülerle uyumlu davranış içinde olduğu, yürürlükteki mevzuat hükümlerine aykırı tutum ve davranış içinde bulunmadığı gözlemlenmiş. Buna Ceza İnfaz Kurumu'ndaki İdare ve Gözlem Kurulu karar veriyor. Bu sebeple 12 Ocak 2013 günü yani geçtiğimiz günlerde odasına 42 ekran LCD televizyon konulmuş. Aynı gün saat 15.30'da Adalet Bakanlığı önemli görerek bize bilgi vermiş. Aynı gün saat 15.30 itibariyle, diğer hükümlüler gibi TRT 1, TRT 6, CNN Turk, Kanal 7, Samanyolu, Show TV, Kanal D, ATV, Star, Ülke TV, Kanal 24 ve NTV yayınlarını izleyebilmektedir. Kamuoyuna sunulur" diye konuştu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne güzel dünya yaa adam beş yıldızlı cezaevinde bir senelik güya rahat durmuş diye anında ödülendiriliyor.

peki bu adamın geçmişi yaptıkları yaptırdıkları vede hala alenen yaşattıkları ne olacak bu kadar çabuk ödüllendirme sistemiyle çalışan memurları bunun geciken ve tam anlamıyla yapılması gereken CEZALARIN yaptırımları ne zaman uygulanacak

 

bu açıklamayı KENDİNCE SEBEPLERE DAYATARAK yapan Arınç milletin ve daha da önemlisi şehit ve gazi ailelerinin yüzüne nasıl bakacak ...

 

YAZIK HEM DE ÇOK YAZIK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...