afk07 45 Report post Posted February 26, 2013 Selamun Aleykum! Okuma ağı projesi kapsamında hangi kitapları almamızı önerirsiniz? Bu kitapları okuyacak kişiler Necip Fazıl ile yeni tanışmış olacaklar sonuçta. Bu arada, projenin Skype-Msn toplantısı 27.02.13 tarihinde yani yarın saat 21:00'da yapılacaktır. Projeye katılan katılmayan herkesin fikirlerini almak istiyoruz. ali_furkan_sn{a}hotmail.com İyi günler! 1 Share this post Link to post Share on other sites
mumin 414 Report post Posted February 27, 2013 Esselam sevgili gönüldaşım; Mümin-Kafir Çöle İnen Nur Aynadaki Yalan Bir Adam Yaratmak Batı Tefekkürü ve İslam Tasavvufu Son Devrin Din Mazlumları İlim Beldesinin Kapısı:Hz. Ali Naçizane tavsiyelerim. İlk etapta sanırım yoğun fikri pazarın bulunduğu ve siyasi muhtevanın ele alındığı eserler sıkıcı gelebilir. Elbet arttırılabilir. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mütereddid 254 Report post Posted February 27, 2013 Aynadaki Yalan, Bir Adam Yaratmak, Son Devrin Din Mazlumları 1 Share this post Link to post Share on other sites
çilesiz 0 Report post Posted March 4, 2013 acizhane tavsiyem 'o ve ben' olur.. hem üstadın hayatını hemde üstadı üstad yapan üstadını tanıma fırsatı bulurlar... Share this post Link to post Share on other sites
Miralay 81 Report post Posted March 5, 2013 Arkadaşın belirttiği gibi öncelikle bana göre, O ve Ben kitabından ve Üstadın hayatını anlatan kitaplardan başlarsanız daha iyi olur kanısındayım. Ondan sonra zaten okuyucunun isteğine göre kitaplar şekillerin diye düşünüyorum. Share this post Link to post Share on other sites
sailornur 4 Report post Posted August 5, 2013 Arkadaşlar selamlar. O ve Ben kitabını okumadım ve birkaç belgesel dışında üstadın hayatıyla ilgili de bir şey okumadım. Sizce "O ve Ben" kafi midir? Share this post Link to post Share on other sites
Ya-Leyl 333 Report post Posted August 9, 2013 Arkadaşlar selamlar. O ve Ben kitabını okumadım ve birkaç belgesel dışında üstadın hayatıyla ilgili de bir şey okumadım. Sizce "O ve Ben" kafi midir? Üstadın hayatını nereden öğrenebilirim diye soran birine tek tavsiyem üstadın kendi kitabı ''O ve Ben '' dir. Üstadı en güzel kendi kitaplarından öğrenebilirsiniz. Sadece O ve Ben kitabını da okuyabilirsiniz ama bana kalırsa onun yanında birde Kafa Kağıdı adlı eserini okumanız daha anlamlı olacaktır. 1 Share this post Link to post Share on other sites
sailornur 4 Report post Posted August 10, 2013 Çok teşekkür ederim değerli Leyl hocam :) Kafa Kağıdı'nı okumanın faydası ve gerekliliğine ben de inandım bugün:) Share this post Link to post Share on other sites
Ya-Leyl 333 Report post Posted August 11, 2013 Çok teşekkür ederim değerli Leyl hocam :) Kafa Kağıdı'nı okumanın faydası ve gerekliliğine ben de inandım bugün:) Faydamız dokunduysa ne mutlu bize. Share this post Link to post Share on other sites