Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Miralay

Hüseyin Aygün'ün Attığı Tweet

Recommended Posts

huseyin_aygun_tweet_29mayis2013.jpg

 

Pkk tarafından kaçırıldığı iddia edilen ama, ne hikmetse hemencik salıverilen C.H.P'nin milletvekilli gene mezhep damarı kabarmış, her olayda mezhebi bir art niyet arayan bu tipler gene saldırıya geçmişler.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tuncelinin adı malumunuzdur ki "dersim" idi. ve bu isim cumhuriyet türkiyesinde değiştirilmiştir. Dersim şehri ilk kadın pilotumuz olma ünvanına sahip sabiha gökçen ve arkadaşları tarafından bombalanırken iktidarda chp vardı. ya bu insanlar düşünme melekesinden yoksun mu?

 

dersimi bombalatan chp, tunceliler süzme chp'li. bu ne muamma?

 

ayrıca bize okutulan resmi tarihi bir kenara bırakın da hakiki Türk tarihini bir inceleyin. Yavuz durduk yere mi Çaldıran seferine çıktı? Başta İdrisi Bitlisi gibi Müslüman kürt alimler olmak üzere güneydoğudan ve doğu anadoludan önde gelen alimler, kızılbaşların zulümlerinden dolayı Yavuzdan yardım talebinde bulundular. Bunları kışkırtan Şah İsmail idi. ve bu adamlar Anadoluda insanları katlettiler şehirleri yaktılar, devlete isyan ettiler. Yavuz ne yapsaydı Müslüman tebaası kırılırker ve hem de imdat talebinde bulunmuşlarken olaylara seyirci mi kalsaydı ki zaten şehzadeyken bu olayların farkında idi. Elbette devlete isyan eden kızılbaşların kellesini alacaktı. Bu adamların sayısı 40000 civarındaydı ancak içlerinde öldürülenler 1000 civarındadır.

 

dünya tarihinin yetiştirdiği en büyük devlet adamlarından ve komutanlardan biri olan şanlı ceddimiz Yavuz Sultan Selim Han Hazretleri'ne iftira atmaya insan utanır ama bunlar da o da yok! Adamların fikrinde İslam düşmanlığı olduğu için, İslama bayraktarlık yapmış Osmanlıya ve Osmanlı sultanlarına düşmanlıktan kendilerini alamıyorlar. Siz o Osmanlıya kurban olun. Bütün dünya Osmanlının kıymetini takdir etti, önünde ceketini ilikledi ancak bizim sonradan türeme nesillerimiz bu hakikati kabullenemediler!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1937 DERSİM operasyonu ile onbinlerce aleviyi katledenlerin isimleri her yerde!... Neden bu isimler bir "meydan okuma" ve "hakaret" olarak algılanmıyor ?

 

Sıkıyor mu !!?

 

Ya da bastırılmış sünni çoğunluğa hucum etmenin dayanılmaz hafifliği mi ?

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...