Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
herhangi biri

Akp'yi Sevmeme Nedenleri

Recommended Posts

Benim efendim sultanım ruhirevanım Aziz kardeşlerim, meseleyi uzatmanın anlamı yok kısaca bir kız için ben şeyhime küstüm şeyhim bana küstü , Küstüğümüze küstük ...Gönlümüze küstük...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ak Parti sebep değil sonuçtur. Türkiye'nin biriken, köhneleşen, milletin ilgilenmediği, hesap sormadığı, birey olma güzelliğini değerlendirmediği, gelene gidene eyvallah dediği, sindiği ve sindirildiği ve daha nice emsaller.

 

Ak Parti tüm bunların bakiyesi üstüne gelmiştir getirilmiştir. Getirilmiştir ama sonradan yoldan çıkmaya çalışmıştır, arıza çıkartmaya kalkmıştır, itirazım var arkadaş demiştir, dünya beşten büyük diye slogan dahi olsa belirtmiştir, mazlumlara ve mağdurlara azılı düşmanlar fırsat verdikçe el uzatmıştır.

 

Bunun en büyük sebebi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsiyeti, dikliği, deliliği, alışılageldik siyasetin dışında sergilediği tavırlardır.

 

Yanlışı yok mudur? Vardır.

Doğrusu var mıdır? Vardır.

 

Esas iş millette. Destek verir ya da vermez bu önemli değil. Önemli olan eleştirebilmesi, sorgulayabilmesi, ceza kesebilmesi, hakkını hukukunu arayabilmesi, itiraz edebilmeli.

 

Bu hem İslamidir, hemde insani. Bunu yapmadıktan sonra hükümetlerin ve liderlerin doğruları/yanlışları üzerine ömür yetmeyecek tartışmalar yapılır, yapılmaya da devam eder. Aslında yapılmalıda. Mesele tatsız tuzsuz kısır köfte pide döngüsü şeyler.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bütün işlerinin torpil ile dönmesi, koltuk kavgası yapması, bütün iyi makamlara eşini dostunu getirmesi. Bilgili olan adamın o makama erişememesi. Vs vs. İyi yönleri de var illaki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...