Muvazene 190 Report post Posted September 3, 2009 Kitap, 9 bölümden oluşmaktadır. Aşağıdaki her bölümün başlığı, anlatılan din mazlumu hakkında size bilgi verecektir: Birinci Fasıl-31 Mart Vak'ası (31 Mart hâdisesi, ortada fert ve şahsiyet ismi bulunmayan bir umumîlik plânında, ileride dine karşı girişilecek zulmün ilk hazırlayıcı ve geliştirici iklimini getirmiştir.) İkinci Fasıl-Şeyh Said - Genç İsyanı Üçüncü Fasıl-Şapka Kurbanları Dördüncü Fasıl-İskilipli Atıf Hoca Beşinci Fasıl-Şeyh Esat Efendi (Bu bölümü okumak için tıklayınız) - Menemen Altıncı Fasıl-Doğu Faciası Yedinci Fasıl-Said Nursi Sekizinci Fasıl-Süleyman (Hilmi Tunahan) Efendi Dokuzuncu Fasıl-Esseyyid Abdülhakîm Arvasî Quote Share this post Link to post Share on other sites
Serdar55 1 Report post Posted September 4, 2009 Allah razı olsun Diğer eserlerde (Din mazlumlarını anlatan başka yazarlar) 1-2-6. bölümlere rastlamıştım. 3. bölüm dikkatimi çekti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yavuzlenk 26 Report post Posted September 4, 2009 Din mazlumlarını anlatmasının yanında Üstad'ın bazı cemaatlere ve alimlere olan bakış açısını anlamak için de okunması gereken bir kitap. Quote Share this post Link to post Share on other sites
onüç 89 Report post Posted September 14, 2009 birt şapka bir eldiven bir maymun ve inklap Quote Share this post Link to post Share on other sites
kurşunkalem 56 Report post Posted September 14, 2009 Kitabı indirmeye çalıştım olmadı,sanıyorum benim pc de bir sorun olduğundan kaynaklanıyor.Kitabın yayınevini yazarsanız çok sevinirim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ali NFK 8 Report post Posted September 14, 2009 Kitabı indirmeye çalıştım olmadı,sanıyorum benim pc de bir sorun olduğundan kaynaklanıyor.Kitabın yayınevini yazarsanız çok sevinirim... Esselam... Üstadın bütün kitaplar bd yayınevinden çıkar. Ben sizin için upload ettim ancak hemen yüklenmesi lazım yoksa link kırılır. Selametle... Son Devrin Din Mazlumları Quote Share this post Link to post Share on other sites
kurşunkalem 56 Report post Posted September 14, 2009 Ali NFK Bizzat duada ismen geçireceğim inşallah çok teşekkür ederim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ali NFK 8 Report post Posted September 14, 2009 Ali NFKBizzat duada ismen geçireceğim inşallah çok teşekkür ederim... Allah razı olsun Ablacığım. Selametle... Quote Share this post Link to post Share on other sites
trradomir 206 Report post Posted March 19, 2015 Oral Çalışlar ve Tolga Çelik'in, Erbakan-Fethullah Kavgası adlı kitabında nakledildiğine göre, Üstad'ın Son Devrin Din Mazlumları yazılarında S. Nursi hakkındaki hafif tenkitleri bazı Nurcuları zıvanadan çıkarmış. Bize bugüne dek hep makul bir adam olarak anlatılan Zübeyir Gündüzalp dabancıyı alıp Cağaloğlu'na doğru yürürken Mehmet Fırıncı ve Mehmet Emin Birinci kendisini zor zaptetmişler. Beyefendi gidip Üstadı vuracak veya en azından tehdit edecek.Ben gerçekten de bir cemaate müntesip olamayacağım. Doğruysa ki kanaatim bu doğrultuda, şu rezilliğe bak. Hasta mıdır nedir? Quote Share this post Link to post Share on other sites