Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Muvazene

Sitemizin Tanıtımı İçin Video

Recommended Posts

Videomuz da var artık :) Ellerinize sağlık efendim, sitenin gerek keyfiyeti, gerekse kemmiyetini teşhir etmesi hasebiyle çok isabetli ve temaşa zaviyesinden oldukça güzel olmuş. Bu hali fevkalade, değerlendirelim bence. Yalnız çakallar youtubeyi gene kapatmışlar :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Müzik hakkında ufak bir tavsiyem olacak. Bu müziği ben bir aralar pek severdim, dinleyip dinleyip transa geçer, elde 20 cm çapında bir odun parçasıyla sokaklara atlayıp deliler gibi koşarak önüme geleni devirme iştiyakıyla yanıp yanıp tutuşurdum. Pek gaz ve güzel bir müzik, doğru. Klaus Badelt işini biliyor zaten. yalnız nadiren TV izleyen birisi olarak, kanallar arasında dolaşırken tesadüf ettiğim ATV haber bültenlerinin istisnasız hepsinde bu müziği fonda duymuş olmam artık bu müziğin cıvığının çıktığı mülahazasıyla beni başbaşa bıraktı. Bu müziğe nisbetle daha az popüler olan, Kitaro'nun, Sundance adlı parçasının 35. saniyesinden sonraki kısım nasıl olur sizce? Gerçi oradan kesersek müzik hayli uzun olacak, ben son kısmını kesip bi link vereyim, gerekirse başka müzikler de buluruz. Takdir sizlerin: http://s3.dosya.cc/SundanceShortVersion.mp3.html

 

Bu arada içimden 'Bu ülkenin bir kısım hakimi gibi geri zekalısını başka nerede bulmak mümkündür acaba?' diye sormak geçiyor ama burayı da kapatırlar diye bi şey demiyorum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Ellerinize sağlık; güzel, mühim ve gerekli bir çalışma olmuş. Haberimiz olmadan bu tarz çalışmalar görmek hoş birer sürpriz oluyor bizim için. Allah razı olsun.

 

Müsait bir zamanda Download bölümüne diğer videolarla beraber ekleriz bunu da inşallah.

 

Yeri gelmişken belirtelim, Download bölümü birkaç gün içerisinde yeniden hizmet verir hale gelecektir.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video gerçekten güzel :) Merak ettim Proshow Gold programı ile mi yapıldı?

 

Bir yeni video daha hazırlayacaksanız nacizane önerim forum ve diğer kısımlardan da görüntüler eklemeniz iyi olacaktır.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Proshow Gold programı ile mi yapıldı?

Evet. :)

Teveccühünüz (ve diğer arkadaşların tevecühleri) için teşekkürler, tavsiyeniz dikkate alınacaktır.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ellerinize sağlık Reyhan... Harika olmuş. Müziklerin ikisi de güzel :)

 

dua ile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Benim de naçizane tavsiyelerim olacak. Google'den video izleyen pek yok. Google videoya, Necip Fazıl yazınca ilk sayfada çıkmıyorsa, videoyu izleyenlerin kemiyyeti hayli az olur. Youtube açılınca eklersiniz zaten.

 

Youtube'de ''Benim Efendim'' ''Gurbet'' adlı ve başka videolar hazırlamışsınız, ''Gurbet'' bi ara youtube'a ''Necip Fazıl'' yazınca ilk sırada en altta idi, sonra arka sayfalara düştü. Gayri ihtiyari ''tüh lan'' dedim. İşte, hazırladğınız videoların daha fazla izlenmesi için, videoya Üstad ile uzaktan yakından alakası olan herşeyi yazın. Büyük Doğu, Çile, Şiir, İlahi, Edebiyat vesaire yazın onlarca kelime gitsin. Sanırım çok izlenince yada yüksek ''rating'' alınca ilk sayfaya irtifa ediyor. Doğru düzgün anlatmayı beceremedim ama siz anlamışsınızdır. İnşallah, hazırladığınız videoların hakkını insanların, Üstad'ı tanımasıyla alırsınız. Üstad'ı akıl ve gönül pencerelerine alıp, amiyane tabirle ''tırı vırı adamları'' oradan kovup, Üstad'ı hak ettiği köşeye oturturlar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Efendim elinize sağlık. Sitemizin tanıtımı adına ustaca hazırlanmış bir video olmuş.

 

Bazı bölümlerde yazı rengi olarak seçilen kırmızı yerine başka bir tercihte bulunulabilir miydi acaba diye düşünüyorum. Zira videolarda kullanılan parlak (özellikle kırmızı) tonlar, karelerdeki şekil-zemin bütünlüğünü menfi yönde etkiliyor fikrimce.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cümleten Allah razı olsun, bütün tavsiyeler değerlendirmeye alınacaktır, hatta alınmıştır. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

trradomir, verdiğiniz fon gibi elinizde farklı mzikler mevcut mu? Malumunuz, hala devam etmeye çalışıyoruz sunumuza, çıkan aksilikler veri yetersizlikleri ve muazzam desteklerinizle birlikte...

Share this post


Link to post
Share on other sites

selamlar,

 

bu sukran yazisini ozellikle benim gibi forumda yeni olan arkadaslar icin yaziyorum,belki kalabaliktan goze carpmamis olabilir.

 

tesekkurler reyhan abla,gercekten cok guzel,ana haber bultenlerinin girisindeki muzige benzer muzik kullanilmis ve kanimca gayet guzel olmus.

 

selametle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Berat kusura bakma, yeni gördüm. Sanırım biraz geç kalmış olduk. Neyse, bundan sonrası için kullanılabilecek malzemeler var zulada. Lazım olursa ulaştırabilirim ki şu anda site yöneticileri bazı videolar hazırlıyor sanırım üstadla ilgili, zulamı istifadelerine açacağım.

 

Bu arada tanıtım videolarını yayabilirsek çok güzel olur. Burada bir amaç doğrultusunda büyük çabalar harcanıyor, güzel bir birikim oluşuyor. Daha fazla insanın kaynak haline gelen bu siteden istifade edebilmesi için adresin paylaşılması gerek. Hepimize düşen görevler olmalı... Herkesin elinden gelebilecek birşeyler vardır.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...