Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Selahaddin

İsrail'in Mescid-i Aksa Oyunu

Recommended Posts

İsrail'in Mescid-i Aksa oyunu

 

 

mescidiaksarp7.jpg

 

 

Ne zaman basında Mescid-i Aksa haberi yer alsa, ekrana Kubbetu?s Sahra?nın resmi ekranda belirir. Bu yanıltmacanın bir İsrail oyunu olduğunu biliyor muydunuz?

 

Mescid-i Aksa hakkında yerli veya yabancçı basında ne zaman bir Mescid-i Aksa haberi yer alsı, ekranda hemen Kubbetu'us Sahra resmi belirir..

 

Bunun nedenini hiç merak ettiniz mi?

 

Bilmeyenler için anlatalım..

 

İsrail'in en büyük hedeflerinden biri, birgün Mescid-i Aksa'yı yıkmak ve kendi tapınaklarını buraya dikmek. Bunun için yıllardır sinsi bir plan yürütülüyor.

 

Mescid-i Aksa haberlerinin yerli ve yabancı basında yer alması sırasında Kubbetu'us Sahra resminin yer alması da bu oyunun bir parçası..

 

Hatta İsrail bu oyunu daha iyi oynayabilmek için yıllardır Kubbetu'us Sahra'nın resimlerini bedava olarak tüm İslam ülkelerine dağıtır.

 

Bunun nedeni, toplumsal bir bilinçsizlik oluşturmak ve Müslümanları yanıltmak.. Müslümanlar, yıllardır Mescid-i Aksa'nın resmi sanarak Kubbetu'us Sahra'nın resmini evlerinin, işyerlerinin duvarlarına asar.

Böylece gelecek nesillerin bu resme inanıp, Kubbetu's Sahra'yı Mescid'i Aksa sanmasanı sağlanmaya çalışılıyor..

 

(ALINTIDIR)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aynen öyle arkadaşım . ben bu olaya ilk rastladığımda ilk hayretler içinde kalmıştım , ki senelerdir malüm resim bizler mescid-i aksa olarak yansıtılıyor. kaldıki insanların çok büyük bir kısmı bu gerçeğin hala farkında bile değiller!! Görüldüğü gibi işte , lanetli toplum herdaim hain ve sinsi planlar içersinde...........

bizde hala karanlığa sövüp duruyoruz.

Kanayan bir yara olmaktan çıksın artık mübarek belde. ki sürekli gündemimizde olması gereken bir mesele aslında bu. enazından bireysel olarak yapabiliriz bunu. Rabbim ayık tutsun bizleri . ve islam ümmetinin üzerindeki , bizimle adeta özdeş olmuş ruhsuz ve aciz halimizi tersine çevirsin inşallah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bende gecen bir arkadasımdan duymudtum ama inanmmstım yazınızı okuduktan sonra gerçegi iyice anladım ALLAH razı olsun karesim ve bize artık bunlara kandıgımız için veya tum musluman kardeslerimizin Abdulhamit cennet mekan ın satmadıgı toprakları şimdi kan götürdüğü için bize yazıklar olsun diyecegim ama dilim varmıyor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...