Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
nurulhak

Ak Partiye Tekrar Dava Açılsın...

Recommended Posts

Bugün Radikal Gazetesi'nin kendisine tahsis ettiği yorum sayfasındaki 'Bir Durum Değerlendirmesi' başlıklı yazısında Saylan, "Anayasa Mahkemesi'nin, odak olduğu gerekçesiyle AKP'ye verdiği ceza eğer hâlâ doğru değerlendirilemez ve halkımıza meydan okuma ve bildiğini, işine geleni kimselere danışmadan ya da salt yandaşlarla kafa kafaya vererek yapma alışkanlığından uzaklaşılamazsa, ülkede ve halkın çoğunda yaratılan huzursuzluk ve güvensizlik azalmayacak, aksine artacaktır." Diyerek tehdit ediyor.

 

Yazısında Hükümet'e, Milli Eğitim Bakanlığı'na ve Sağlık Bakanlığı'na ardı ardına suçlamalar yönelten Saylan'ın bir sonraki hedefi ise Diyanet İşleri Başkanlığı oluyor. Diyanet İşleri Başkanı Bardakoğlu'nun kıyafetinden tutunda cami imamlarının söylemlerine ve alevi köylerine yapılan camilere kadar bir çok konuya el atan Saylan, Diyanet'in yeniden şekillendirilmesi gerektiğini iddia ediyor.

 

Ak Parti hakkında açılan kapatma davasının sebebi olarak Cumhurbaşkanlığı'na Abdullah Gül'ün seçilmesi itirafını da yapan Saylan, AK Parti'ye ve Başbakan Erdoğan'a bundan sonra nasıl davranmaları gerektiğine dair yol gösteriyor.

 

Saylan daha sonra Anayasa Mahkemesi'nin verdiği karara dayanarak çok tuhaf bir çağrı yapıyor.

 

İşte Saylan'ın o çağrısı:

 

 

 

 

"Bütün bu odak olma olaylarından sonra, halk olarak hepimize düşen görev, rejim karşıtı tüm irili ufaklı olayları belgeleyip ilgililere sunmak ve ardını aramaktır. Hukuk bir üstyapı değil bir altyapıdır, unutmayalım ve ona güvenelim. İsterseniz işe ruhsatsız Kuran kursundaki 18 kızımızın başına gelenleri halkça sorgulayarak başlayalım, ne dersiniz?!"

 

Saylan çağrısında Ak Parti hakkında yeni bir dava açılabilmesi için başsavcılığa vakit geçirmeksizin yeni deliller toplanması çağrısında bulunuyor. İlk delil olarak da Konya'da yıkılan yurt binası olayından başlanması gerektiğini iddia ediyor.

 

Zaman-Radikal

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bu kadınların nesi var böyle...

 

 

Misis Saylan'ın da işi zor.''Çağdaş Yaşamı Desteklemek'' kolay mı?Garibim bu sıralar çok yoruluyor herhalde...Netcen garii bu sefer ki rakip dişli...

Share this post


Link to post
Share on other sites

kadının saçı başı dagımıs ya tabi sitrese girdi...akp kapatılmadı...hüngür hüngür aglıyordur şimdi...burnunda tütüyordur darbeler...nerde o eski darbeler deyip iç çekmek düsüyor artık o insan evladına...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...