Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
yunuscoskun

Başbakanı Tebrik Ediyorum

Recommended Posts

BAŞBAKANAMIZI PEK SEVMİYORUM AMA. BU HAREKETİ BAZI ÖNYARGILARIMI VE OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİMİ YOK ETTİ. HELAL OLSUN.

Share this post


Link to post
Share on other sites

''El Kuds El Arabi'' gazetesinin internet sayfası

 

''Arap ve Müslüman olmakla övünen Arap yöneticilerine karşı kalbimiz acı ve hayal kırıklığıyla doluyken, Erdoğan'a binlerce kez teşekkür ediyoruz. Çünkü Arap liderleri, Gazze katliamlarına karşı susmayı tercih edip abluka altında olan Gazze halkına karşı bütün geçitleri kapatmaktadırlar. Gazze'de katliamları gerçekleştiren İsrailli katillerin peşinde olan avukat ve aktivistlere de teşekkürlerimizi sunuyoruz, bunların damarlarında adalet, gurur ve asalet vardır, asıl Arap ve Müslüman olan bunlardır.

 

Kelimelerin tükendiği an...

Share this post


Link to post
Share on other sites

samimiyetsiz üstadseverlere...

 

Büyük üstad necip fazıl'la tanışmama vesile olan değerli şahsiyet ve onurlu insan sayın başbakanın dün akşamki tüyleri diken diken eden ve müslümanların üzerinden ölü toprağının atılmasına vesile olan ve her babayiğidin aklından geçirmeye bile cesaret edemiyeceği tavrından dolayı kendilerine milyon çarpı milyon kere hayr duamızı yolluyoruz.

 

bir çok haber sitesini yakından takip ederim.ve bu sitelerde yapılan anketlere bakarım,destek %100 olmasada 90 lar civarında bazılarında ise 97,98..ve bu anketlere katılan insan sayısı da en aşağı 5000..yani bu sitenin toplam üye sayısının neredeyse 2 katı..şimdi bu siteye bakıyorum da sanki kendimi aşırı bir sol veya aşırı sağ bir ırkçı partinin sitesinde gibi hissediyorum.neredeyse mesaj yazanların yarısı "ben bu adamı sevmiyorum ama takdir ettim"ya da "ilk defa sevdim"gibi hiç yazılmasa daha evla olan mesajlar var. ben üstad'ı bu adam sayesinde tanıdım ve sevdim,bu adamı da üstad için seviyorum,üstada bağlı kaldığı için,her platformda "necip fazıl'ın şu dizelerini okumak istiyorum"dediği için,ve üstadın ideolocyasına en yakın lider olarak gördüğüm için.

 

laik elitler gibi konuşarak ve yaftalıyarak "avam tabakası" demekle ne kastediyorsun doğrusu anlamış değilim.demekki bu ülkenin %50 si avam tabakası? şimdi partizanlık yaptığımı söyleyecek biri çıkmasın çok kötü kırarım.bu lafları söyliyecek birinin,değil necip fazıl'ın sitesinde adminlik.... neyse ..doğrusu siz "elitlerin" oy'u neden 2 tane avam tabakasına mensup vatandaşın oy'u na eşit sayılmıyor diye çok üzülüyorum.

 

dün gece yapılan,mazlum insanların çığlığıydı öyle bir çığlıktı ki;sağırların kulaklarını patlatacak düzeyde asil hareketti.bunu oy için yaptı demek,bunu oy için yapmak kadar onursuz davranıştır.

 

trradomir nicli kardeşimiz bundan bir kaç gün önce "

Sanki her gün bir Üstad çıkarabiliyormuş gibi tasasızca, meselesizce, inançsızca çanak yayagelmişiz. Nasıl bir ihmal, nasıl bir çapsızlık, nasıl bir tembelliktir bu ya rabbi" cümlesini kullandığında kesinlikle katılmıştım.evet sanki mütedeyyin halkın yanında ve onların sesi olan liderlerden geçilmiyor ya bizde bunlara kulp takalım yaftalıyalım.ulan Abdülhamid'ten bu yana,"anadolunun sesi"diyebileceğimiz kaç tane lider geldi?100 yıldır evet tam yüz yıldır bu kalitede kaç tane kadro gördünüz?adam olun ve müslümana yakışacak tavırlar sergileyin.ucuz siyasetinizi burda pazarlamayın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Daha önce de belirtildiği gibi bu hareketin dünya çapında bir hamle olduğunu sadece Filistin'de uyandırdığı sempatiye ve satılmış idarecileri gibi düşünmeyen Müslüman Arap halkına bakarak dahi anlayabiliriz. Müthiş bir şey bu, her ne kadar tepkinin son kısmı moderatöre gösterilmiş ve bu daha sonra açıklanmış olsa da moderatöre karşı ortaya çıkan enerjinin aslında Peres'e verilecek olan cevapların da hıncını barındırdığını anlamak zor değil. Peres'in yüzüne karşı, Davos gibi bir yerde "Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz" diyebilen bir başbakanın moderatöre yönelen tepkisi biraz da Peres'e duyduğu öfkenin tezahürüdür ve bu hareket Norveç'ten Yunanistan'a, İsrail'den Amerika'ya, Filistin'den Arap halklarına kadar dünya kamuoyunda da bu doğrultuda algılanmıştır. Asıl tepkinin moderatöre karşı gösterildiğinin söylenmesi de bu bağlamda algıları değiştirmemiştir, hatta siyasi dinamikler açısından doğru bir hareket de olmuştur bence. Ülkemin milyarların sesi haline geldiğini görmek, İsrail'e karşı en hakiki, içi dolu ve akıllı muhalefeti gösterdiğine şahit olmak büyük bir mutluluk vesilesi oldu benim açımdan, artık başım daha bir dik ve göğsüm daha bir kabarık. Artık yalnızca tarihimle değil, bugünümle de gurur duyabiliyorum. Mazlum halkların kalplerini ve dualarını kazandığımızı hissetmek o kadar harika bir his ki, insanın tüyleri diken diken oluyor. Allah'ın Erdoğan'dan, sırf bunun için dahi razı olmasını dilerim.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meseleye bir oy kapma mücadelesi veya iptidai bir siyasi oyun şeklinde bakmak hem Başbakan'a hem de milletimize yapılmış bir haksızlık olur.

 

Çok haklısınız. Başbakan'ın tavrı kesinlikle seçim ile bağdaştırılamayacak kadar büyük bir olaydır.

Başbakan tepki verdi diye bir takım odaklar kıyameti kopartıyor, Başbakan orada sus pus otursa idi, maalesef basın ve muhalifleri bu sefer onu yerden yere vuracaktı. O yüzden, o şer odaklarına ne yapsan yaranamazsınız. Onların amacı belli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bir üslup tartışmasıdır almış başını gidiyor. Ulan kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştıran itlere dönmüş, ellerini göbek altında kavuşturup kamete duran sahte yöneticilerin üsluplarına şak şakçılık yapıp bizi rezil ettiğiniz yetmedi mi? Başbakan, tam olarak yapması gerekeni yaptı. Altını çizerek söyleyeyim: TAM OLARAK YAPMASI GEREKENİ! Yok efendim böyle olması gerekirdi, şunu şöyle yapsaydı, bunda böyle davransaydı...Zırvalama bunlar. Ne sahte aydınların nede papyonlu diplomatçılık oynayanların bu türden açıklamaları hiç umurunuzda olmasın arkadaşlar.

 

Şahlanan bir Osmanlı Ruhunu yaşattı orada Başbakan.

 

Yok efendim oy arttırma çabası. Yahu biraz aklı selim iddialarla gelin karşımıza. Adam tutacak o moderatör müdür nedir Ermeni asıllı Amerikan vatandaşını ayarlayacak, şöyle şöyle yap diyecek. Ardından perez midir teres midir nedir o katile de diyecek biraz sesini yükselt kavga ortamı oluştur sana cevap vereyimde oyum artsın. Ucuz iddialar bunlar. Açık ve net söylüyorum. Bunlar Recep Tayyip Erdoğan'ı hazmedemeyen it sürüleridir.

 

İt ürür Kervan yürür.

 

Helal olsun Başbakanım...

 

Şu zirvedeki Bm genel sekreterinin yanında duran Amr bilmem ney adındaki adam. İşte Arap yöneticilerinin özetidir o adam. Bm genel sekreteri eliyle otur diyor bizimkisi hemen oturuyor. "Gösterilen her yere oturursan sonun hiç iyi değil" demeli birileri bu adama.

 

Son bir noktaya daha değinecem çünkü çok zoruma gitti.

 

Doğu Perinçek'in bu olay karşısındaki yorumu bende tamamen bir nefret uyandırdı. "Erdoğan Türkiye'yi utandırdı" demiş kendileri. Adama bir tarafıyla gülerler. Çakala bakın hele. Türkiye'yi o üstlerde bahsettiğim el etek şakşakçıları utandırıyor. Terbiyesiz...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recep Tayyip Erdoğan ve Numan Kurtulmuş Başbakan Erdoğan'ın küstah siyonistin suratında “Osmanlı Tokadı” patlatması kimleri sevindirdi, kimleri üzdü?..

Bu meselede “siyah” var, “beyaz” var;

“gri” yok!..

CHP'liler, istisnasız “siyonist ağzı ile” tepki verdiler!..

Ağır topları Onur Öymen mesela;

“Başbakan'ın inanılmaz bir skandala imza attığını” öne sürerken...

Diyordu ki mealen:

“Türkiye Başbakanları ancak ve ancak İsrail'e uşaklık yapabilir!..

Hiçbir Türkiye Başbakanı, ülkesine yönelik siyonist hakaretine karşılık verme hak ve imkanına sahip değildir!..”

Şu hale bak;

Milletin Meclisi'nden bir zât çıkıyor ve Başbakan'ı “Bu milletin onuruna sahip çıktığı için” yaylım ateşine tutuyor!..

“Siyonizmin güdümündeki” kartel medyası da aynı havada...

Adamın biri;

“Bu ne büyük kabalıktır, umarım Başbakan özür diler de bir çuval incir berbat olmaz” demiş!..

Bir başkası, yine “Siyonist kartel”den...

“Türkiye gol yedi!.. Erdoğan fena halde sınıfta kaldı!.. Dışişleri Bakanı istifa etmelidir!” diye zırvalamış!..

Ötekine göz attım;

“Öfkeyle kalkan zararla oturur”dan başlamış...

Şarkısı, “Siyonistler adına tehdit” makamında!..

Böyle bir ruh hali işte!..

Hani;

“Siyonist ağzı” demiştik ya!..

Hayır!..

Ondan da öte!..

“Peres” yaptığı ahlaksızlıktan dolayı “özür diledi” ama CHP'liler ve “Siyonist kartelciler” hâlâ Başbakan'a saldırmakta!..

Kraldan fazla kralcı, Siyonistten fazla Siyonist!..

Nitekim;

Milli onura en “uygun” üslupla sahip çıkan Başbakanlarını karşılamak ve bu “saygın” tavrın sahibini bağırlarına basmak için “Yeşilköy” Havalimanı'na koşan binlerce İstanbullunun dilinde de “bu kirli tavırlara” tepki dikkat çekiyordu.

Haykırdıkları, yıllardır dile getirdiklerimizin “meydandaki” yansımasıydı:

“Bu ülkede satılmış gazeteler televizyonlar var!..

Satılmış monşerler!..

Satılmış sözde aydınlar!..”

Oradaki binler, Türkiye'deki milyonlar...

Ve İslâm coğrafyasının ruh merkezlerinde “Recep Tayyip Erdoğan'a destek” veren coşkulu kalabalıklar...

“Başbakan Erdoğan'ın ruhunu miting alanına taşımak üzere” kürsüye çıkan İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ı “emsalsiz sevgi gösterileriyle” bağırlarına basan Gazzeli mücahidler, mücahideler...

Şunu görüyorlar ki;

Müslümanların hiçbir eksiği yoktur!

Aksine; inançlarına sarıldıklarında zaferle müjdelenmiş olmalarından kaynaklanan “gönül rahatlıkları” vardır!..

Genç ve dinamik nüfusları, dünya piyasalarını inhisarlarına almalarını kolaylıkla temin edebilecek azamette enerji ve maden kaynakları vardır.

“Tek engel”, bilhassa Arap dünyasının başındaki “kukla yönetimler”dir!..

Onların yıkılmasıyla Siyonizm de yıkılacaktır!..

Siyonizm’e gelince;

İsrail terörüne yönelik “Yahudi tepkisi”nin büyüklüğü de onu göstermekte ki, o tarafta bir dağılma süreci yaşanmaktadır!..

Doksanına merdiven dayamış bir “Siyonist politika kurdu”nun, Davos'taki “acemi hırçınlığı” da...

Sayın Başbakan'ın ifade ettiği üzere;

“Suçluluk psikolojisi”ni yansıtmaktadır!..

O kadarla sınırlı değil tabii;

“Suçluluk psikolojisi”nin yanı sıra “panik hâli” de gözden kaçacak gibi değildir!..

Türkiye'deki Siyonistlerin, hiçbir haklı dayanakları olmadığı halde, “tehdit alıyoruz, antisemitizm yapıyorlar!” yaygarasına başvurmaları da hiç şüpheniz olmasın; “Malûm âkıbeti” hissetmelerindendir!..

Bakın ne anlamlı;

Türkiye Başbakanı Erdoğan'ın şahsında bütün İslâm Alemi'ne saygısızlık yapan Davos Moderatörü, (panel yöneticisi) Siyonist Yazar David Ignatius, yaklaşık iki hafta evvel kaleme aldığı “Domino Teorisi” başlıklı makalesinin son bölümlerinde bizdeki “kartel” ya da “Siyonist” gazetelerinin “endişelerini” yansıtmış!..

Erdoğan'ın “bazı gazetelere boykot çağrısında” bulunduğuna ilişkin hatırlatmaların yer aldığı yazıda, Türkiye'deki “Siyonist-kartel gazetelerinden” alıntılar yer alıyor.

Bu alıntılarda, “Erdoğan Batı'dan kopuyor!..”,

“Erdoğan, Türkiye'yi ABD'nin istemediği yere götürüyor!” yaklaşımı öne çıkıyor.

Bu bakış açısını sahiplenerek sıralayan “Siyonist moderatör”ün yazısının son cümlesinde yer alan “değerlendirme” de çok ilginç:

“Dünya değişti ama bu insanların (Müslümanların) seçimlerini ABD'nin istediği yönde yapacağının garantisi değil!..”

Evet, o da hissetmiş olacaklarla, bitecekleri!..

Erdoğan'ın Davos'taki çıkışı da, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” anlamına geliyordu esasında!..

VE NUMAN KURTULMUŞ'UN TAVRI!..

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş'un açıklaması son derece önemli...

Diyor ki;

“Gazze katliamcısı Peres’in Davos’ta Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı ortaya koyduğu tavrı nezaket dışı ve diplomatik alışkanlıklara aykırı buluyor; bunlara karşılık Sayın Başbakan’a da, milletimizin hissiyatına tercüman olarak gösterdiği tepkiden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakan’dan bu noktadan hiçbir şekilde geri adım atmamasını bekliyoruz. Mazlum Filistin’le ilgili yapacakları her güzel işte biz arkasındayız, halkımız arkasındadır.”

Evet, Kurtulmuş, “atılması gereken somut adımları” da eklediği açıklamasıyla, Dünya ve Türkiye Müslümanlarının meselesini “her türlü siyasi hesabın üzerinde gördüğünü” bir kez daha göstermiş oldu.

Erdoğan'ın tavrını “alkışlarken”, Kurtulmuş'a da bu “asil” duruşu için tebriklerimizi sunmuş olalım.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yazılan yorumlar beni gururlandırdı doğrusu..Türk milletinin uyandığını görmek ne güzelmiş Ya Rabbi..

Sahipsiz olan memleketin batması haktır; Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır..!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...